Sebi prenijeli tisuće kuna 'otetih' T-Mobileu
Haha, to je poso :rotfl:
Printable View
Sebi prenijeli tisuće kuna 'otetih' T-Mobileu
Haha, to je poso :rotfl:
Kako volim te novinare kad pišu o nečemu što prethodno uopće nisu provjerili :D Kažu da je igra koja je prodana u 2 milijuna primjeraka prestigla popularnost od Angry Birdsa :D Da su bar malo zagrebali površinu, vidjeli bi da je Angry Birds do osmog mjeseca prošle godine prodan u 6,5 milijuna primjeraka i još uz to skinut 11 milijuna puta u svojoj besplatnoj inačici :D
Juuuj, ja bi danas bio novinar, ziher imaju finu plaću, a pišu takve bedastoće koje zbilja nitko ne provjerava :( Posao iz snova...
http://www.24sata.hr/dobre-vijesti/djec ... udi-206518
Ili ovo - Postao nindža nakon 6 godina učenja i sada čuva ulice gradaS:| :|
Ninje - superheroji. :rotfl:= Citat =:
Sšest godina je učio tajne legendarnih japanskih superheroja
Mamu vam vašu. Onda sam ja pao iz orbite zemlje :?= Citat =:
Izvorno postao Anarion.Umarth
Jedino niz sto si ti pao je bila obala Save. :eyebrows:
Yea, whatevar :wink:= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Miami: Petorica mladih razbojnika iz kuće su ukrala dvije urne. Pomislili su kako su se domogli veće količine kokaina ili heronia. U urnama je bio pepeo čovjeka i pasa
Grupa tinejdžera provalila je u kuću na Floridi. Ukrali su neke kućanske aparate, nakit i dvije urne. U jednoj je bio pepeo ženinog pokojnog oca, a u drugoj kremirani ostaci pasa. Izjurili su van i otvorili urne. Jackpot!, pomislili su. Napravili su male linije i pošmrkali pepeo misleći kako su ukrali veliku količinu kokaina. U vijestima na televiziji mladi su razbojnici vidjeli kako su ukrali urnu s kremiranim ostacima čovjeka i dva psa. Htjeli su vratiti urne, ali su shvatili da je jedan od njih ostavio otiske na njima te da bi to bilo preopasno. Urne su na kraju bacili u jezero. Policija ih je privela prošli tjedan. Spriječili su ih u provali u još jednu kuću, piše NY Daily News. U postaju su priveli Waldoa Soroa (19), Matrixa Andaluza (18) i Josea Davida Diaza Marrera (19). Uz njih za pljačku su osumnjičena i dva moljetnika. Trojica starijih razbojnika trenutno su u pritvoru.
Koji debil moraš biti da ne razlikuješ pepeo i kokain?
Pepeo moze biti i bijele boje ukoliko nijesi znao.
Haha, tek sad ovo vidim :D Moja frendica si je natukla 1300 kuna na taj način :D Fora je da razgovor može trajati samo 60 minuta, onda te prekinu. Tak da ju je njen buraz svakih 60 minuta ponovno zvao i otavio na liniji 60 minuta :D= Citat =:
Izvorno postao Aral
Meni sestra ima Tomato i tu tarifu, ali ja jos uvijek cekam dva dana besplatnog razgovora. Zna li netko kada te pare sjedaju na Tomato broj? Odmah nakon poziva ili se mora nadoplatiti racun?
Ludi medvjedi xD
Rusi su ostavili populaciju medvjeda bez tradicionalnih nalazišta hrane te su se oni snašli tako što su počeli pustošiti groblja i iskapati leševe koje potom jedu.
Prema organizaciji World Wildlife Fund Russia, medvjedi su se fokusirali na groblja zato što na njima mogu jednostavno doći do hrane. Sličan slučaj se dogodio i prije dvije godine u gradu Kandalaksha, piše Guardian.
"Morate znati da su medvjedi prirodni 'smetlari'. U SAD-u i Kanadi ne smijete ostaviti hranu u šatoru u nacionalnom parku", kazala je Masha Voronotsova iz organizacije WWF Russia te dodala kako je u Kandalakshi jedan medvjed naučio kako otvoriti lijes.
"Kasnije je naučio i druge. Oni vrlo brzo uče", rekla je Voronotsova te dodala kako je to strašna priča, jer nitko ne želi saznati da je njegovog voljenog člana obitelji pojeo medvjed.
Niko- nisam ni ja jos dobio ta dva dana razgovora? al ja sam mislio da ni necu to je vec odavno proslo. Sta da ce nama koji nismo dobili ipak to dat?
Moraju. U suprotnom ide privatna tuzba. Nema tu tebi sve, a meni ne. Vidjeti ce oni cija majka crnu vunu prede ako se samo usude.
a dobro istina da obecali su svima. Al ja npr nisam uopce imao te navodne smetnje nisam ni znao za to nego sam procitao u novinama a znam da sam taj dan pricao normalno na mob i to. Mozda zato i nisam dobio jer nisam imao smetnje bo..
Ti stvarno mislis da bi on pobjedio na sudu protiv T-Mobile-a? Ako nisi znao, T-com je internacionalna firma i ima je u svim malo razvijenijim zemljama. Pa da ima neznam kolko para nebi imao šanse svejedno.= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
Cek cek pa ne mislim ih ja tuzit? iz ovog tvog posta rudeboy95 ispada koda niko govori da cu ja tuzit t-com.Boli mene prozor dali ne dali ionako imam ovaj br privremeno t-mobile je sranje ako ide na bonove a ne na pretplatu
To nikad ni ne dodje do suda, jer operateri ne zele da ih javnost percipira kao prevarante. Samo ih kulturno upozoris da krse svoju vlastitu odluku i u roku tjedan dana ce se sve realizirati u tvoju korist. Bez suda, uz ispriku s njihove strane i zahvalu sto si dugogodisnji korisnik.
I zivotinje se slazu da je Creed smece
EDIT
prema svim drugim (uglavnom stranim) izvorima svi pisu da je slusao Creed samo netko iz net.hr-a evidentno ne voli Megadeth.
What the fuck, Croatia....what the fuck?!
Laž, sigurno im je pustio divlji blekmetal, zašto bi inače išao u planine slušati glazbu? 8)
šume
stabla
crni nesveti blek metal
Kaj se desava u Egiptu?
Jutros blokirali sav Twitter a sad cujem neki neredi i sranja, puca se po civilima, ima mrtvih
http://www.reddit.com/r/reddit.com/comm ... _in_egypt/
EDIT
Evo:
http://www.cbsnews.com/stories/2011/01/ ... 4555.shtml
Napad na Domodedovo inspiriran videoigrom
http://www.vecernji.hr/vijesti/napad-do ... nak-244743
"Inače, Call of Duty 2 jedna je od najprodavanijih igara prošle godine, a svojim je tvorcima donijela oko milijardu dolara."
Da...
Svaka im čast. Još kad bi to uzrok i bio...da mi je znat tko se našao i iskopao tu poveznicu.
Smiješan mi je onaj dio gdje kažu da su se teroristi istrenirali na CoD-u. Ako je tako, onda ih ne bi trebao biti problem potamaniti :rofl:
Cudi me da nikad ne okrivljavaju filmove, vec samo igre.
Dvostruki USB
Fora.