nie takoo xD
evo pravila http://www.wikihow.com/Play-Baseketball
al nemogu skuzit
Printable View
nie takoo xD
evo pravila http://www.wikihow.com/Play-Baseketball
al nemogu skuzit
Ne kužiš, a veliš da nije tako. Da stvar bude bolja, izgledam li ti ja kao da to znam? :D
Prilično
Mislio sam da ces dati dobar odgovor :D
Pa odgovor je bio dobar, svatko bi povjerovao jer ama baš nitko na ovom forumu nema pojma ništa o basketballu, ti si jedini koji najviše zna o tome. :D
OnT: Što kažete na hybridnu grafičku karticu s passivnim hladnjakom u ovom slučaju:
U idleu - 57°C [OK]
U full loadu - 91°C [OK]
U stand by načinu rada - 72°C [!]
Mislim...u stand by načinu rada se puno više grije nego kada ne radi ništa. Da ima aktivni hladnjak još bi i shvatio, jer se u stand by načinu rada ventilator ne vrti, ali passivni hladnjak koji hladi praktički 24/7 dok je živ, ne ide mi u glavu.
I recimo kada gledam iz stand by načina rada temperature...
...HDD 33°C, MBO 43°C, CPU 36°C...VGA 72°C!
(Otvorio sam već temu, ali sad već stvarno postaje nepodnošljivo.)
Od prije par dana s kompom mi se dešava nešto čudno: nakon nekog vremena komp se smrzne i čuje se čudan zvuk iz kućišta. Kad zvuk (koji traje sekundu-dvije) prestane, miš se odmrzne, a monitor zacrni na sekundu-dvije.
Zatim se slika vrati, opet radi normalno jedno vrijeme pa se sve ponovi. Nakon restarta opet radi normalno neko vrijeme onda opet sve iz početka...
Temperature kompa su normalne, nije virus, nisu kablovi...
Grafička je GForce 7600 GS, procesor Athlon 2800+ XP.
Pomoć. :{(
Zvuči kao nešto što se meni događalo, a sljedeći stupanj je bio Plavi Ekran Smrti. :{(
Gdje mogu naći titlove za najnovije filmove (2010)?
Recimo D.C.Sniper, Dark Moon Rising, Surviving Evil...
http://www.allsubs.org/search-subtitle/ ... tles%20.@/
http://www.all4divx.com/download_subtit ... l.subtitle
Fakat si ga nasao filmove.... :rotfl: brijem da su filmovi dosli u kina prosli tjedan, a siguran sam da ja nisam uopce pomogao. :D
Meni najdrazi sajt za skidanje eng. subtitlova je: http://subscene.comS
Ima hrpu subtitlova i sigurno se moze naci neki subtitle da je lijepo sinkroniziran sa filmom.
Ali za novije filmove izgleda da treba proci ipak par tjedana/mjeseci.
Enivej, htio sam pitati da li da enable-am AHCI mode i sta bi moglo poci po zlu ako to napravim?
Vidiš ti koji si mi prijevod našao?
-"Arabic."
:rotfl:
THX na trudu, ali nema ama baš nigdje prijevoda za ove filmove, neki filmovi su izašli prije par dana, nemaju ni svoje izvorne titlove. XD
Odgledao sam filmove, ali prije snimanja na CD/DVD volim da ima prijevod, jer većina ljudi hoće prijevod...
Na allsubs su na engleskom.
:rotfl: Vidis da treba cekati jos malo. Jednostavno nema subtitlova.= Citat =:
neki filmovi su izašli prije par dana, nemaju ni svoje izvorne titlove. XD
Arabic sam ti stavio tek toliko da imas bar nekakve subtitlove. :P
Pozz
imam pitanje u vezi brojeva telefona :D
dakle evo primjera americkog broja
1-315-333-1234
i sad da li je ovo jedan na pocetku pozivni broj ili bi moro dodat jedan(pozivni broj za usa :D )
dakle vako:
00113153331234
ili
0013153331234
e da,ovaj primjer sto sam dao,da li bi to bio mobitel ili fiksni?:D
mislim da ovo drugo, jer mi ga skype pljugin za firefox odma označi ko američki broj :D
http://i48.tinypic.com/nec761.png
Vidi ih. Kako da ih se efektivno riješim? AV očito ne zna za njih, a gasit jednog po jednog je mukotrpno. I mogu li bit opasni?
Misliš na svchost.exe?
Negdje sam pročitao da ako se nalaze u System32 folderu da nisu opasni, ja ih imam oko 15-ak.
Neznam kolko je ta informacija točna, moji se nalaze u S32 folderu i ne smetaju mi.
Treba mi samo neki način da saznam koji su pravi, a koji virusi i način da ih sigurno uklonim. Gdje bi trebao biti pravi svchost.exe? U system32? (Odnosno, ja imam 64 bitne ali nema veze)
link
Evo ovdje sve piše.
Kako provjeriti da li su u system32 folderu=task manager> view> select columns> image path name= Citat =:
Note: The svchost.exe file is located in the folder C:\Windows\System32. In other cases, svchost.exe is a virus, spyware, trojan or worm!
Za sve mi piše da su u system32 :( Svi u potpuno istom folderu.
Pa virus ti se integrira u svchost.exe u system32 folderu. Možeš ga jednostavno zamjeniti s onim orginalnim.
Otkud mi originalni svchost.exe?
ja ih imam 8
10 heer.
Sa zdravog PC-a, sa neta downloadaš, etc., nabavi se to već. :)= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ima li kakve razlike između termalne paste koja košta 20 i 50 kuna? Je li skuplje i bolje?
da... unekim slučajevima... ovisi i o količini paste...
pucaj mx2 malu... nije ni pre skupa ali ako ti treba puno paste imas i veliku...= Citat =:
Izvorno postao Razzarach
Vidio sam Arctic Silver, to bi trebalo biti nešto dobro. Ne znam koliko Mx-2 košta, ali u Linksu ima Mx-3 ali je 75 kuna...
Imaš dvije vrste pasti. Sivu i bijelu. Ne znam kako bi se to stručno zvalo.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Osim toga imaš pakiranja ona mala koja sadrže 1/5 paste, koštaju negdje oko 5 KN, i oni su dovoljni za podmazati samo jedan procesor.
A razlika između sive i bijele paste ti je što je bijela kvalitetnija i bolja, a siva ima malo metala u sebi i samim time 0,0000...0001% provodljivodi struju. Razlike u cijenu su, recimo ako ista količina pakiranja sive košta 20 KN, bijela može koštati i do 140+ KN.
Naravno da je bijela/skuplja bolja, ali koliko znam većina nas smrtnika koristimo onu najjeftiniju sivu od 5-25 KN.
Ja zadnju koju sam uzeo, mogu s njom podmazati 5+ procesora, siva, 15 KN. :)
Podmazao sam 3 procesora, i imam je još pola, možeš podmazati još 2-3 procesora, mogu ti ju dati besplatno, ne znam kada ću opet podmazati bilo šta, pa da mi ne stoji za badava. Ako ti treba, reci, meni ne treba, možemo se naći na željezničkoj da ti to dam. ;) Mislim da je od coolmastera. :D
Kad vec pricamo o pasti da ja onda pitam nes. Meni je ostalo nesto Arctic Silver paste jos od prije dvije godine.
Jel mogu to koristiti jos uvijek? Cuvana je na sobnoj temperaturi na tamnom mjestu. :D
Čuvati na mračnom i hladnom mjestu. :)
Možeš. Ako se nije osušila ili nešto tome slično. :)
Koliko se čovjek može naigrati na Routeru Airlive WN-200R?