Peter Jackson kreće u lov na Silmarillion?
Printable View
carp malo baci pogled na prošlu stranicu
... što zapravo znači da su i u knjizi loše predstavljeni :D= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Al ne, ozbiljno; nadam se da će ih malo više razraditi u nastavcima jer ovako su nekako ispali kao hrpa statista, a ne likova :(
I mislio sam da ima, a bilo mi lijeno pogledat. :D= Citat =:
Izvorno postao pimp
Istina, Gloina jedva da sam skužio u filmu.= Citat =:
Izvorno postao Aerial
Ne znam šta se netko žalio na netu kako se prvih sat vremena ništa ne dešava. (Ja imam dojam kako da je čitav film trajao sat i pol. :D ).
Isto me razočaralo što film počinje kao svaki akcijski u zadnjih 10 godina. Prvih pet minuta odmah ubace borbu da bi se mlađa bagra uopće zainteresirala za film i da im nedaj bože bilo dosadno ,pa tek onda nastave sa normalnim ili "sporim" tokom radnje.
S takvim uvodom je počeo svaki Lotr film.
neznam šta tu ima smetat, moralo se pokazat malo povijest međuzemlja :)
Ma da, ali kako su se svi žalili da im je početak dosadnjikav i dugačak, taman sam pomislio da je Jackson napravio intro onako kako bi trebao izgledati.= Citat =:
Izvorno postao GDra
Pitanje za nekog tko se bolje sječa ili je nedavno pročitao knjigu. Da li se Radagast u nekom trenutku pretvori u medvjeda? To mi je stalno na pameti, ne znam zašto...
Ja se uopće ne sjećam da je Radagast bio u knjizi (Hobit).= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
Možda Silmarilion, nisam zicer... prije 7-8 godina sam pročitao knjigu, Hobite barem, tko će se sjetiti sada malih detalja hehe. Odoh vidjeti šta wiki kaže.
Nema ga u Hobbitu. To je neki drugi lik koji se pretvori u međeda i jede vukove.
Našao sam ga. To je zapravo bio Beorn. Znao sam da se netko pretvara u medvjeda samo nisam bio siguran tko.
Već vidim najbolju bitku svih vremena u drugom nastavku. :D
Ima danas na HRT 3 u devet neka emisija o Tolkienu i hobitu. Možda nekog zanima.
Daj link na IMDB.
Pa hrvatska je emisija :|
...
:pray: :pray: :pray: :pray:
Plačem :pray: :pray: :pray:
Pogledajte Golluma :pray: :pray:
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
Još da ima prijevod.
Eto ti prilike za naučit ruski :wink:
Zamisljam generacije Rusa koje su odrastale na tome. :D
ovo je prejako :DD hahahha
Bome :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
neće ni saruman ni ustaše još dugo
jebo te hrastoštit hahahhahahah gledam vec po nezz koji puta iako traje 15min :D
"Pa kako Nemci aktiviraše Balroga?" Legendarno! xD
:pray:
Why JRR Tolkien’s Son Hates What Peter Jackson Has Done - Christopher Tolkien gives his first interview in 40 years.
= Citat =:
"Tolkien has become a monster, devoured by his own popularity and absorbed into the absurdity of our time," Christopher Tolkien observes sadly.
"The chasm between the beauty and seriousness of the work, and what it has become, has overwhelmed me. The commercialization has reduced the aesthetic and philosophical impact of the creation to nothing. There is only one solution for me: to turn my head away."
"They eviscerated the book by making it an action movie for young people aged 15 to 25," Christopher says regretfully. "And it seems that The Hobbit will be the same kind of film."