Uđem u igru da isprobam kako funkcionira trial kad ono mogu igrat sa svojim starim likovima. Ima li ko isti "problem"? :)
Printable View
Uđem u igru da isprobam kako funkcionira trial kad ono mogu igrat sa svojim starim likovima. Ima li ko isti "problem"? :)
i jel ima tko da igra imp na freedom nad ili svi samo pricate? moj guild stagnira sad ekih 2-3 tjedna treba mi ljudi za ops :P
e da, ako nekom na freedomu treba guild mi smo rijesili infernal titulu nakon stagnacije cemo i unyealding i poceli smo EC (denova) pa samo javite!
Jel mi netko moze poslati invite ili kaj vec za onaj 7 dana trial, bio bih jako zahvalan?
Onaj 15 lv free trial nije bio dovoljan ..i ima previse ogranicenja.
Valjda treba mail: kjurene121993@gmail.com
to je trial. uvjek ima ogranicenja i limite...
Trailer za....šta?
Nova klasa, neki kažu.
Novi companion.
Companion, piše ti u onom linku u opisu videa.
Ne kužim čemu CGI trailer. Vjerojatno je više koštao EA, nego li izrada companiona za TOR :D
Nisam ni čitao, već čitao tamo gdje sam na klip nabasao...dakle, krivi su oni s svojim rumorima...= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Ne znam, ali mi počinju lagano ić na živce CGI traileri jer u većini slučajeva nemaju veze sa samom igrom i njenim gameplayjom. Kad se sjetim CGI-ova za TOR i onda gameplay za isti prođu me trnci.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Normalno da nemaju.
Cilj je privući što širu lepezu igrača. Zato i novi Hitman ima onako reterdirane trailere.
Službeno je - TOR na jesen postaje F2P.
http://www.swtor.com/FREE/features
http://massively.joystiq.com/2012/07/31 ... e-to-play/
= Citat =:
Players who choose to engage in free-to-play will be able to experience a majority of the game for free, including the first 50 levels and all eight classes. BioWare did state that there will be restrictions, but those can be removed with microtransactions.
SWTOR will still be available in the standard subscription model. Subscribers will be given an allowance of store currency, called Cartel Coins, to buy customizable gear and other niceties. Current subscribers and those who sign back up before the fall can also rack up special rewards for when the transition is made.
Kliknuo sam na reply i gledam u prazno polje vec 5 minuta
Sta god da napisem suvisno je
Prikladno.
A ja debil kupio igru. Ah well.
Koja sam ja budala...
Ne znam zašto se autovrijeđate. Odlučili smo im dati podršku, nisu ispunili očekivanja, i što sad. Ni prvi ni zadnji put da neka igra fejla. Onwards, na GW2!
Sto je najgore necu ni odigrati GW2 jer mi se vise ne da zajebavati sa MMOima
Next in line: TES Online
Ma fora je kaj sam 3, 2 i 1 betu prije izlaska imao neki žestog feeling da će igra failat, da je WoW u novom ruhu, da je sakata itd., ali sam se ignorirao. :(
Me too.
Pružila mi je 2 mjeseca (cca 150 sati game timea) zabave. No regrets.
Glavno da ste odmah podforum novi otvorili. Betmeni.
Ja oko 100 sati (ne računajući igranje bete). Ne žalim novce, nije da 50€ potrošim i za upola manju satnicu, a nije da se nisam zabavio.= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
/v/ eksplodira od sreće. Kinda related to topic at hand.
Za svoju gildu. Onda je Boz odlučio da podforum mora biti vidljiv svima, iz samo njemu poznatog razloga.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Lol gilda za sp igru
+ ja sam vam rekao da će bit smeće ali me niste slušali 8)= Citat =:
Izvorno postao The Boz
LOL FAKAT JE LOL= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
BTW:
"You’ve never heard of Star Wars: The Old Republic? It’s the MMO that made the Sub to F2P run in less than 12 parsecs."