ja mislim da cu ja uskoro tomb raider 2 ili tomb raider 4 :roll:
Printable View
ja mislim da cu ja uskoro tomb raider 2 ili tomb raider 4 :roll:
Dragon Age: Origins, pomalo Tropico 3, završih Machinarium nakon tjedan dana igre. Uskoro nabavljam ME2...
Opet halam MW2, opako ownam s M4A1 !!!
reinstalirao cod 4
Ponovo instaliram Crysis, da malo MP-a zaigram.
happy pwning :friends:
igrao si 15 minuta dnevno?= Citat =:
Izvorno postao Feanor
Da, ima li kakav problem u tome? Ja ti se igram maksimalno sat vremena dnevno, nekad ni toliko.= Citat =:
Izvorno postao baldrick_
ti imaš, ja nemam, ali kako ti drago..
Hvala... :D= Citat =:
Izvorno postao Devil Dog
U bogte kako sam loš, imao sam 8 killova i 30 deathova tako nesto.. Moglo bi bit bolje, al nema veze napredovat ču, ipak je ovo dobro za nekoga ko nikad nije igrao crysis MP i koji je 15 minuta igrao SP, a nikad ne igram FPSove.
To ti je odlično. Sjećam se ja svog prvom MP iskustva, trebalo mi je 5s da poližem pod.
Hahahahhohohoha= Citat =:
Izvorno postao baldrick_
Potpis!= Citat =:
Izvorno postao Hidraulicar Kreso
Nabavljam igru čim prije. Doduše, trebam i jedinicu opet prijeći zbog saveova.= Citat =:
Izvorno postao Hidraulicar Kreso
Ali brzo ću ja to. :D
oćeš da ti kažem zašto?= Citat =:
Izvorno postao Feanor
[quote=baldrick_]oćeš da ti kažem zašto?[/quote:demaqsbv]= Citat =:
Izvorno postao Feanor
Zato što nemaš prijatelja il' socijalni život???
neee...
Overlord, odlična igra, jako slična Fableu.
Igram Torchlight,nego rudeboy po čemu je tebi Fable sličan overlordu?
Grafika, humor, muzika.= Citat =:
Izvorno postao la50
Ma samo je nešto po grafici slična jer je šareno ovo ono,ali humor,di je u fableu humor molim te objasni?
Jooooooj... Majke ti tvoje.. Kad kažem humor mislim na ugođaj u igri, onako šaljivi. Očito baš i nisi doživio Fable, ili ga nisi igrao.= Citat =:
Izvorno postao la50
Trenutno igram GTA4
evo,prešao Resident Evil 5 po treći put,ali sada na Veteran..a u ponedjeljak Mass Effect 2 i Dragon Age:Origins :D
hah, onda je i monkey island sličan fableu.= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
Vi ste isto retaji -.-.. Kad probaš igrat i Overlord i Fable, javi se.= Citat =:
Izvorno postao baldrick_
Sigh...
Obje su igre linearne i nova se područja, poboljšanja, itemi, etc. otključavaju kako se prelazi igra, postoji mogućnost igranja na lošoj i dobroj (ili manje lošoj) strani, obje su blage u RPG elementima, obje krasi bajkovita atmosfera (u overlordu se doduše ista parodira), kontrole i kamera su identične, ono što je u fableu kuća koju možemo upgradeat je u overlordu evil lair koji se poboljšava kako napredujemo, (ne sjećam se točno, no mislim da je i sustav snimanja po checkpoint sistemu... možda sam u krivu), itd...
Ot: samo Psychonauts.
Ali majke tebi sad rudeboy gdje je u fabelu HUMOR,poubijaju mu obitelj a on ostane siroče i ode u onu školu....ja sam bit će lud,prešao sam igru više puta al neznam da sam se ikako nasmijao dok sam igrao....
LEGENDARY,al kad tribam liftom doći na vrh zgrade za završnu borbu texture se raspadnu,znači bug mi neće dopustiti 100% prilazak igre
dirt 2 vozikam tu i tamo dok nadjem po 20ak minuta i ne mogu vjerovati kolko su ga dobro optimizirali... na 2.5 godine staroj konfi sa hd3850 mi radi super... naravno, ne sa nabrijanim detaljima, ali glavno da lijepo ide, da ne štuca... :) samo da malo više vozila ima...
i da, igram half life 2... odlučio sam početkom godine da ću proći sve half life nastavke u SPu do kad izađe treća epizoda, tako da sam do sad prošao jedinicu, opposing force i blue shift... sad sam na dvojci... :)