:? :?= Citat =:
Izvorno postao Gwin
A na official stranici još nije :?
Ah nvm. Bum probao igru
Printable View
:? :?= Citat =:
Izvorno postao Gwin
A na official stranici još nije :?
Ah nvm. Bum probao igru
Tipa toga ti je Lego Racers 2...prejebena igra za razbit jedno dosadno popodne= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Po SS-ovima mi baš i ne izgleda da taj Lego može predstavljati konkurenciju ovoj igretini :(
Ah po ss-ovima.Ali ta igra je jebena za jedno popodne.Je da je djecja i stara je ali je odlicna
Racer >>> Lego SW. Jednostavno je. Racer je jenda od najboljih trkacih igara svih vremena. Od staza, preko dizajna do jebene atmosfere. A Podovi i njihovi vlasnici su u najmanju ruku za ubiti se od smijeha :)
Ovdje ću postaviti pitanje tako da ne otvaram novu temu.
Di god se okrenem, slušam tu riječ "Dota"... OK, skužio sam da je to mod za Warcraft 3 ali imam par pitanja...
1) Jel se to može u Single Playeru?
2) Jel besplatno?
3) Što mi sve treba da to zaigram (koji Warcraft (exp ili obični) i koj patch prije instalacije moda)?
Relativno krivo si shvatio, naime DotA je mapa za warcraft no svojim promjenama samog gameplaya se moze shvatit modom ;)
1) Imas AI DotA mape cije ti samo ime kaze da je podrzan AI pa mozes igrat sa kompom, no AI mape obicno ne izlaze usporedo sa pravim DotA mapama jer treba duze vrijeme da se slozi AI
2) Posto je to mapa (ili mod), naravno da je besplatno
3) Treba ti expanzija (Warcraft3: The Frozen Throne) a da bi igrao expanziju moras imat i obicni Warcraft3: The Reign of Chaos
Zadnji patch je sad nedavno izaso mislim 1.23 (novije verzije mape idu naravno sa zadnjim patchem)
... i bezveze je igrati DotA-u sigle player jer se prave čari DotA-e otkrivaju u multiplayeru!
Ali, ako si početnik, odigraju na AI mapi koju partiju čisto da skužiš kako to radi i da skužiš gdje je što!
Hvala dečki, evo do sada nisam imao pojma što to je, a svako malo slušam o toj "mapi" :|
treba mi remake (za win xp) igre "Lords of Midnight" iz osamdesetih
bio je jedan dosta dobar i detaljan sa poboljšanom grafikom, ali se ne mogu sjetit imena
ok, nasao sam www.icemark.com
ima i GBA verzija. a, kako imam GBA emulator na mobitelu... bit ce veselja :P
Preporuku za uber dobre Platformer igre za PC.
Psychonauts :D, Prince of Persia( nije uber dobar kao sajkonautsi ali se meni svidio )... javim ako se još nečeg sjetim.
100/100 :pray: Jedna od rijetkih igara kojoj NE možeš naći manu, gdje je sve savršeno i predstavlja vrhunac svoga žanra.= Citat =:
Izvorno postao Raz1
slusao sam neke stvari o igri VCO (voyage century online) pa me zanimaju vasi utisci i zanima me dali se igra isplati zaigrati? jer mi nekako sva ta piratska fora ne pase dobro u mmorpg-ove.. sve je puno laga bilo dok sam igrao TOP.. I ako bi mogli jos neki dobar mmog preporuciti, bio bih vam zahvalan
Igrao sam VCO prije (i još ga imam instaliranog). Vrlo sadržajna i opširna igra. Jedan od najboljih free-2-play MMO-ova koje možeš naći. Najveća zamjerka je veliki nedostatak tutoriala, tako da se teško snaći ispočetka. I malo je komplicirano, ali hej, besplatno je.
pa mislis da bi je trebao zaigrati? ok, stavit cu je da se skida.. u medjuvremenu reci mi ima li realmova tu kao na wowu ili je sve sazeto u jedan? ako ima zelio bi znati na kojem ima najvise pcp forumasa?
Imaš temu u MMO podforumu pa tam pitaj!= Citat =:
Izvorno postao Madskull
viewtopic.php?f=21&t=8570
Da, svakako se uključi u VCO temu u MMO podforumu. Ili u onu u "online gaming & living".
Inače, postoje 4 servera, a bilo bi najbolje ići u Magellan server, vjerujem da PCPlayovci igraju tamo, mislim da svi Hrvati koji igraju VCO igraju na Magellanu i imaju svoj guild Crazy Crew.
Zapravo, CC se raspao i sad većina igra na Marcu Polu. Nisam igrao već tjednima, a baš me uhvatila volja za tom igrom. :(
Prije nekih 2 godine sam igrao demo neke igre u kojoj pocnes u WC-u gdje si ubio lika i trebas pobjeci od policije, mislim da je avantura i da ima ime po nekoj mjernoj jedinici, je zna netko ko je ta igra?
Fahrenheit
Tako je... za svaki slučaj da zatreba podatak igra se još zove i "Indigo Prophecy"= Citat =:
Izvorno postao Stryder
Hvala obadvojici :)= Citat =:
Izvorno postao Raz1
I pazi da ne nabaviš cenzuriranu Američku verziju. :wink:
Inače, jedna od boljih igara koje sam igrao (mislim na Fahrenheit)!
Je li može neka preporuka nekog FPS-a malo starijeg datuma (2006 i niže) ali da nije Doom 3 i slično jer nevoli te horore!
Chornicles of Riddick:Escape from Butcher Bay:Ima jedan Horror Lvl
Medal of Honour:Pacific Assault-solidan MoH
Brothers in Arms:Road to hill 30
Ako moze neka nova trkacka igra.
Burnout Paradise, GRID, Test Drive Unlimited, Trackmania United, Flatout - Ultimate Carnage, Pure... sve su prilično nove, najstarija je vjerojatno iz 2007.= Citat =:
Izvorno postao spryte
Ljudi sta mislite na ovu strategiju: http://i40.tinypic.com/2gww00w.jpg
Totem Tribe