-
Re: Anime & manga everything related
Evo zavrsio sa tales of the abyss-om koji mi je ujedino bio i prvi anime no pocinjem gledat bleach po preporuci frenda.Takodjer moram reci da je meni tales of the abyss nesto presavrseno i nekako sumanjam da ce nesto moci biti bolje od toga no vidit cemo,frend kaze da je bleach prezakon pa me bas zanima.Javim dojmove
-
Pogledala sam dosad hellsinga i death note, dajte još neke preporuke, po mogućnosti u stilu hellsinga. Čula sam da ima neki anime s nekom ženskom koja se zaljubi u nekog vampira (malo mi vuče na twillight :D), mislim da je vampire night, al nisam ziher. Gledao tko to?
-
Elfen Lied,svidjece ti se...
-
Evo pogledao prvu epizodu bleach-a i moram reci da mi se jebeno svidjela,ovo definitivno gledam,ima odlicnu akciju,humor(polomio sam se od smjeha kad mu je ona treba usla u sobu a on je nogom odvalio a ova gleda koji kurac),vuce mi na dobru pricu i jos dosta toga
-
Da, Bleach je meni jedini zanimljiv od "Velike Trojke" (Naruto, Bleach, One Piece)... Zanimljivi likovi, badass borbe i okej humor - pročitao sam u dahu. Kon je car. :)
Šteta što nakon ~ 200 chaptera postane bezveze. :(
-
= Citat =:
Izvorno postao Helena
Čula sam da ima neki anime s nekom ženskom koja se zaljubi u nekog vampira (malo mi vuče na twillight :D), mislim da je vampire night, al nisam ziher. Gledao tko to?
Vampire Knight. Da, ja sam bio počeo gledati... shvatio što je nakon 5 epizoda i došao pameti. Inače ima 2 sezone. :)
-
Jej, izašao je novi chapter K-On!... Cure imaju problema s vrućinom izgleda, pa su čak i svirale u kupaćima [otaku fapfapfap], ali meni je ipak bilo draže kad je Ritsu zavezala Mio kosu, tako da je ova izgledala kao starija verzija Azuse... <3
http://www.imagesforme.com/out.php/i...v03ch09p03.jpghttp://www.imagesforme.com/out.php/i...v03ch09p02.jpg
-
Nikad mi nece bit jasno kako osoba 13+ to moze gledati ili citati.
-
Stvar ukusa, baš kao i žanrovi glazbe.
Ja recimo ne kužim kako netko može sapunice gledat, al ono stvarno to nikome nebi mogao preporučit koliko su blesave i cheesy. (osim Esmeralde, ona rula :oops: )
-
Sapunice=K-On!!!121111
Da, pokusao sam gledati.
-
Sapunice su pune retajnih spletki i preseravanja, dok je K-On! funny i kawaii... Ali, kao što je Raz rekao, sve je to stvar ukusa.
EDIT: Usput, i dalje nigdje ne mogu pronaći Hellsing OVA 6 eng sub. Ako ga je netko našao, molim da mi javi na PM. :boohoo:
-
Pazi, sad će ti Rider uletjet sa flejmom da ne govoriš kawaii :P
-
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Skawaii...
I ja tebi.
-
Nego, nova je epizoda Umineko no naku koro ni bila prilično kulna. Novi story arc počinje u prošlosti te vidimo odnose između osoblja i bogatuna. Vještica Beatrice se također pojavljuje (i to prilično puta) te se vidi da je sklopila pakt sa onom ubijenom sluškinjom :shock:, koji bi ju trebao štitit i ustvari je time postala njezina prijateljica. Baš me zanima zašto je na kraju završila ubijena...
-
= Citat =:
Izvorno postao Jihad
Moze tko preporuciti nesto po uzoru na monstera?
Vjeruj mi, to sam se i ja pitao, ali stvar je u tome da ih jednostavno nema.
Neki slični su ti Death NoteS(koji si pogledao), Code GeassS(koji je vjerojatno malo previše SF, ali pogledaj) i eventualno Hell GirlS(iako... i nije baš). Zapravo, i Eden of the EastS(Higashi no Eden) je jako dobar parnjak sa svojom detektivskom pričom koja se odvija među ostalim... i ono, odličan je anime. Pored toga sam iskopao još neke stvari: Millennium ActressS(anime film), Perfect BlueS(isto film), Lament of the LambS(OVA, više horor) i Liar GameS(live-action drama).
Kawaii je pojam koji se mora koristiti kad je anime u pitanju jer "slatko", "zgodno", itd. nema istu težinu ni određenost kao taj pojam.
-
ali je puno kulnije reći kawaii umjesto kjut ili slatko jer onda ipak pokazujete da se netko i nešto na interetovima. ne znam, idem skidat volpejpere sa curicama iz kiddie animeja zato jer imam potrebu biti alternativan i svima koji misle da sam pedofil govoriti da su idioti. brb.
-
Of course... ono, neće weeaboo status doći sam od sebe, je.
-
Pogledao epizodu 4 Sora no Manimani. <3
Hime mi je svakom epizodom sve draža, baš me zanima hoće li, i kad confessati Sakuu...
Mihoshi me pomalo podsijeća na Yui, što je definitivno bonus, ali najsmješniji lik mi je ipak Edogawa, u svakoj epizodi se sve više kidam na njega...
Saku: ''Edogawa... ''
Edogawa: ''Huh?''
Saku: ''Have you ever been in love with anyone?''
Edogawa: ''Huh? Girls in swimsuits?''
Saku: ''Never mind...''
Edogawa: ''YAY! Girls in swimsuits! Let's hurry up and swim! SWIMSUITS! This place is full of girls in swimsuits!''
:rotfl:
http://www.imagesforme.com/out.php/i...9FCF211946.JPG
Edogawa: ''I'm going to peek at the sleeping Sayo-sempai! Success!''
-
Da, predobar je anime. Možda i najdraži od te vrste uz Kannagi.
-
Ček, taj sora no manimani trenutno izlazi? Tek je 4. epki?
-
= Citat =:
Izvorno postao Hansi Kürsch
Ček, taj sora no manimani trenutno izlazi? Tek je 4. epki?
Yep.
-
Umineko je bio dobar... iako mi se sve čini kao možda alternativni story arc.
Raz, nisi prijavio da je Beatrice u OP-u sada u školskoj obleki... ono, ostao sam malo zbunjen. :)
-
Lol da, zaboravio sam to napomenut. Bio sam onako... wat? :)
-
Ogroman propust. :)
Inače, Hellsing OVA 6 subban na engleski. Potražite.
-
= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
ali je puno kulnije reći kawaii umjesto kjut ili slatko jer onda ipak pokazujete da se netko i nešto na interetovima. ne znam, idem skidat volpejpere sa curicama iz kiddie animeja zato jer imam potrebu biti alternativan i svima koji misle da sam pedofil govoriti da su idioti. brb.
Đesi.
Pogledao Higurashi No Naku Koro ni - Kai. Premalo nasilja u serijalu, ali svejedno, napeto je. ;D
Zadnje epizode su najjače, covert-ops akcija. Idem si sad spojlat Rei serijal, da vidim o čemu se radi.
-
Dečki, imam jednu hitnu molbu.
Treba mi ime jednog anime crtića. Ne znam kako se zove, ali znam da ima veze sa avionima, dogfight- ovima i tamo je negdje iz '90.- tih godina.
Nadam se da ćete mi moći pomoći, jer sam tražila na youtube-u, ali naravno nisam ništa našla.
Unaprijed zahvalna,
Medolina
:D
-
Slučajno naišo na forumu... Možda neki od ovih: ANIME****MACROSS****ROBOTECH REMASTERED*****ROBOTECH SAGA
-
Kvešćn; što je sve izašlo od melancholy od haruhi suzumiya. Ja imam nekih 14 epka. Da li je to sve ili ima još nešto?
-
= Citat =:
Izvorno postao Hansi Kürsch
Slučajno naišo na forumu... Možda neki od ovih: ANIME****MACROSS****ROBOTECH REMASTERED*****ROBOTECH SAGA
Ma ne to. Te crtiće imam sve.
-