Ja itekako podržavam duže filmove.
Naravno, ne može to biti neki slasher ili komedija.
No spektakli, zanimljivi trileri i zabavni akcijski blockbusteri svakako.
Printable View
Ja itekako podržavam duže filmove.
Naravno, ne može to biti neki slasher ili komedija.
No spektakli, zanimljivi trileri i zabavni akcijski blockbusteri svakako.
npr. Zodiac je savršen primjer trilera koji traje pun k i koji je zanimljiv od početka do kraja
http://collider.com/wp-content/uploa...le-poster2.jpg
Chronicle
Jedan od najboljih ove godine, ne toliko zbog radnje, već zbog totalno interesantnog prikaza razvitka glavnog lika u glavnog negativca (doduše malo naivnog i preočitog, ali svejedno dobrog) i zanimljivog načina 'blair witch project' kamere, koja je tu dosegla vrhunac.
Da li je i 2D verzija filma u Branimir Cinestaru na 48fpsa? Gdje to mogu provjeriti? Htio bi vidjeti kako izgleda to na visokom framerateu, a ne podnosim 3D.= Citat =:
Izvorno postao Aerial
= Citat =:
Izvorno postao Shepard
mislim da ne, obična 2D verzija je u 24fpa, tj klasnična 2d verzija
Je, skužio sam da ima ove trokutiće kod rezervacije koji označavaju dvorane sa HFR prikazom, a zvjezdice da su za pauzu. Nemam sreće.
Training Day 8/10
U zadnje vrijeme samo neke filmčine gledam...
The Devil's Double 6/10
Meh, prvi dio je obećavao a onda se sve razvodnilo i postalo na vrat na nos... Iako pozitivan dojam.
Hobbita naravno gledam u 24 fps... 3D je najveća prevara ovog doba...
Tropa de Elite
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...litePoster.jpg
Pomalo sam razoćaran...recimo samo da mi je City of Gods, koji je slične tematike, dosta bolji...ovo je ispalo nekako nedorečeno i površno..al vidim da je nastavak pobrao bolje kritike, pa ću ga pogledat, valdja će ga hrt3 emitirat uskoro :D
6,5/10
O_o= Citat =:
Izvorno postao crnisokol
Meni je recimo film totalno sranje :(= Citat =:
Izvorno postao Feanor
Uglavnom,
http://goo.gl/05gAc
2.5/5
Meni se nekako uvijek potrefi da mi se filmovi čine ili prerazvučeni, ili previše skraćeni. Rijetko kad sam pravo zadovoljan trajanjem filma.
Inception
4. gledanje. Nolanov najbolji film do sada i meni osobno među deset najdražih koje sam pogledao ikada. Originalan, zagonetan, napet, odlično odglumljen, efekti totalno u funkciji filma, te jedna od najuzbudljivijih modernih muzičkih tema.Kraj je eufurično sretan i istovremeno krajnje nesretan.Rijetki filmovi se uspiju tako uvući pod kožu.
:thumbs2:
Meni je memento upravo film koji si opisao. Kraj mi je jedan od najboljih krajeva ikada. Inception je poprilično dobar, doduše ni blizu jednog Mementa.
Also, nolan fan +1 :D
Meni je npr Insomnia najbolji Nolanov, a čini mi se da je svima drugima među najgorima ako ne i najgori. :(
Nisam doduše još pogledao Following i Prestige
Inception mi je debelo iza Mementa. Prestige je vrh. Following nisam gledao još.
Hobiti
Ipak sam ga pogledao u HFR 3D. Efekti i 48 FPSa izgledaju jako dobro, ponekad je prikaz ubrzan, ne znam zašto, nebi smio biti zbog visokog frameratea. Sami film je strašno loš i dosadan, nije niti do gležnja LOTRu :( Niti jednog patuljka se ne sjećam po imenu, ne pamtljivi likovi su ubili film, mada je to samo jedan od problema.
4/10
film se cini ubrzanim zato jer je 48fpsa
e to da se ne sjećaš niti jednog patuljka je bullshit, ili fakat imaš pamćenje ko zlatna ribica
http://images3.wikia.nocookie.net/__.../Thehobbit.png
The Hobbit
8.5/10
Film sam gledao u 2D-u, jer nisam želio plakati od lošosti, a i nisam primjetio neke razlike u framerateu i brzini filma, što bi valjda trebalo značiti da sam gledao u 24 fps, jer nisam želio plakati od lošosti.
Film sam po sebi je zbrkan i stalno se nešto dešava. Uglavnom, cijeli film se može svesti na last second save. Akcija je u jednom dijelu bila konstantna pre dugo. Što je netko gore spomenuo, ovaj film ne može (bar meni) biti toliko pamtljiv zbog nedostatka likova. Mislim, imah ih na bacanje, ali patuljci nisu upečatljivi. I ne sviđa mi se što je Thorin pre ne-patuljast. Main theme filma mi se također ne sviđa, iako izgleda da su se svi uživjeli u taj ''misty mountains cold''. Zvuči me pre stock i...ne znam, neepic.
S druge strane, ostatak soundtracka je briljantan. The shire je samo najbolji soundtrack ičega ikad. Rivendell <3
Scena s Gollumom je zakon.
Sve u svemu, film je općenito super i kvalitetan, ali u usporedbi s LOTR-om, nuh-uh. But then again, što može dostići LOTR?
Lotr je smeće.
Hehehe, ako ga netko nije skužio do sada da trolla onda sada mora xD.
Šteta što je admin pa ga ne možeš na ignore staviti :(
isuse kriste kako mi na kurac idu ove usporedbe s lotrom -.-
Najbolje mi je kad nahvali film, zaboravi da ga je nahvalio i kasnije ga popljuje za potrebe trolanja.
Pustite mi Vedrana. On mi je najdraži forumaš. Uvijek se od srca nasmijem na njegove postove.
I ti meni Mirko.
vedrane nemoj vise
Znači vaša nesposobnost da upamtite par likova je najviše utjecala na ocjenu? Već vidim kako će mi rulat ovaj film.
Kolko kuna je IMAX?
= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
50-60
Framerate ne smije utjecati na brzinu izvođenja, u istom frameu ima više sličica, to znači fluidnost prikaza pošto je ista jedinica vremena. Uključi mozak.= Citat =:
Izvorno postao flander
Patuljaka ima hrpu, ali velika većina njih nije dobila niti minutu karakterizacije u filmu od 160 minuta. Zato se 90% tih patuljaka ne sjećaš na kraju filma, svi osim Thorina su zakinuti. U LOTRu si već u prvom nastavku sve likove koji sudjeluju više manje poznavao, svi su odlični i imaju svoje mjesto u družini. Toga u Hobitima nema i po meni je to uništilo film.