A jesi probo MultiPlayer?
Printable View
A jesi probo MultiPlayer?
Ne volim multi , nikada to ne igram osim nogomet u dvoje ali samo zato da se mogu smijati u facu kada nekome zabijem gol :D .
haha lol :rotfl:
neznas sta propustas :)
Ha ništa, čekajmo idući nastavak onda :D= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Da, i meni je igra briljantna i prolazim već po 2. put, a sve više primijećujem neke stvari koje su mogle (možda i trebale) biti bolje, ali nemojmo cjepidlačiti.
GTA IV ima najgori multiplayer ikad. Preveliki gradovi, prešlampavo upravljanje, previše dječurlije. Jedina gora stvar od toga je SAMP mod, koji nema veze s mozgom, a kamoli ičim drugim.= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Hm... preveliki teritorij, gomila klinaca... Upravo si definirao SAMP.
MP u cetvorci nije savrsen ali moze se zabaviti i dobro dođe kada SP iživcira.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
A sto se tice SAMPa nebi se složio. Istina ima previše dječurlije ali itekako se može zabaviti na cjelom teritoriju. :pray:
Dok ti neki klinjo sa kompleksima ne nabije 5-star wanted zato jer mu je tako doprdilo u glavu...
Pa budi gangsta :P
dobro ti covjek veli= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Ne smijem, jer da idem odmah kupit pištolj i da ga idem ubit, bilo bi to "DM-anje", i slijedi kick. Loše.
= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
SAMP roleplay je odličan :wink:
Izvor: PC Chip
Lista najprodavanijih PC igara za 35. tjedan 2009. godine
1. The Sims 3
2. Wolfenstein
3. World of Warcraft: Wrath of Lich King
4. Football Manager 2009
5. Empire: Total War
6. Fallout 3
7. Warhammer 40,000: Dawn of War II
8. Grand Theft Auto IV
9. Spore
10. Call of Duty 4: Modern Warfare
11. The Sims 2: Double Deluxe
12. Hearts of Iron III
13. Command And Conquer: Red Alert 3
14. Spore: Galactic Adventures
15. Arma II
E, jel se mogu u GTA 4 nabrijavati auti. Ja sam to tražio po gradu al niš.
na jednom od onih otočića mi se pojavilo na mapi neki autić il neš sl. i kad stavim miš na to piše garage. Čemu to služi kad nemogu unutra ????????
Nema toga vise. Ne mozes tunirati aute. Vecinu dodatnog sadrzaja koji je bio u SA su izbacili u GTA: IV i fokusirali su se na pricu. Nije mi jasno zasto nisu mogli napraviti obadvoje, ali dobro.
Da, 4. bi bila zanimljivija da ima više zanimljivih stvari, kao avioni, tuniranje...
Oni se tu fokusiraju na neku realnost, a realnosti nema, tak da su mogli to napraviti.
Kako nema realnosti? Igra je neusporedivo uvjerljivija od prethodnih nastavaka.
I po šesti put objašnjavam zašto nisu stavili tuniranje i ostale pizdarije. To bi, kao prvo učinilo igru velikom nakupinom sporednog sadržaja i neozbiljnog igrališta kakvom je naginjao San Andreas. A kao drugo, ne može se novi sadržaj samo dodavati. Ponekad ga se mora i micati, jer da stalno vuku isti sadržaj, pa samo nadodavaju novi, igra bi postala dosadna i zamorna nakon par nastavaka, dok je ovako svaki nastavak svjež i zanimljiv.
Potpuno se slazem s tobom. Inace ovaj dodatni sadrzaj nebi bio problem kad bi mi uspjeli dobiti prokleti DLC materijal. Znaci izbacili su dodatni sadrzaj, a ubacili dodatne price (DLC).
Nene, umjesto raznog sadržaja iz San Andreasa, stavili su novi sadržaj poput mobitela, druženja s likovima, vožnju taksijem i slično.
da, gta 4 je za mene savrsena video igra, samo kaj je nemogu igrati
Kako možeš reci da je savrsena igra kad je nisi ni igrao duze vrjeme? :D
rekao sam da je savrsena za mene
ima ovde ko GTA 4 za plejku, pa da malo nabacimo online ! :)
mozda ima ko, ali vecina ovdje ti ima pc
Kad smo vec kod multija nitko mi nije rekao kako vam komp pokrece igru? (Ovo pitanje se najvise odnosi na one koji imaju dualcore.) Ja nisam imao problema sa multijem dok nije izasao prvi patch. Nakon patcha igra me stalno izbacuje nakon par minuta govoreci kako mi je komp prespor.
Za multiplayer stavi 1040.
MP ide odlično, samo su igrači i serveri u totalnoj banani.
Ne znam da li je to ispravljeno, ali je glupa opcija da bilo tko moze pokrenuti igru, u bilo kojem trenutku. Jos ne znas tko je krivac ni nista. Po meni trebali su malo pogledati ostale multiplayer igre pa kopirati njihov sistem. (Znam da je Rockstaru prvi put da radi multi u GTA:IV, ali ipak...)
:thumbs2: Hvala! Usao sam u igru i instalirao mi se windows live update.Nakon toga me vise ne izbacuje.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Dosadila mi ova igra. Pustio me pocetni zanos. Valjda je to zato sto ju nisam nikad presao nego po deseti put pocinjem igrat iz pocetka...
a treba ju proci :P
frende pređi na multi i nema više dosade ! :D= Citat =:
Izvorno postao h3@dhunt3r
Jel valja multi ???
itekako, nemože se mjerit s singleplayer != Citat =:
Izvorno postao Über Tsar
Znači super je ??? Jel ima puno više mogućnosti i sl. ??
Daj malo opiši da znam o čem se radi ???
Ak je bolji od sp-a, moram probati.
Uff... Eto odlucio ja nakon dugo vremena isprobati GTA IV posto je izaslo dosta patcheva..
Wolfenstein i Batman Arkham Asylum vrtim u 30FPSa (posto im je tako cappano) sa medium postavkama na rezi 1280x1024 (nativna reza monitora).
Istina nemam neki jak komp, nekad bio, sad vise nee...
No GTA IV, ah sta da kazem. Kad spustim rezu na 800x600 i sve na Low tek onda dobim 30ak FPSa :cry:
Grozno, izgleda mi gore nego San Andreas ...
Trenutne su mi postavke 1024x768, texture na medium, ostalo na low. Shadows off kao i density a slideri za view distance i to na "10". Definition ON, VSync Off ... Doduse to bi mogo upalit jer nema utjecaja... I igra mi se vrti na oko 24FPSa Pri promjeni prostora padne na 21 al se vrati. U interijerima je do 30 ...
A sta da kazem, pretpostavljam da mogu biti zadovoljan sa svojim jadnim kompom no ocekivao sam ipak malo bolje rezultate. Barem da mogu u nativnu rezu stavit
Nadam se da ce i 1.0.5.0 patch poboljsat dosta toga kao ovi prije
P.S. Mogu rec da je ovo najbolji GTA ikada!
fali nekoliko zabavnih stvari al nema veze, meni je super, samo što je optimizacija užasna.
Lažeš. Svaki dio ima svoju draž. MP je zabavan ali kako kome. Ima dosta modova ali je ping uvjek ocajan iako se u biti i neprimjeti previse jer je takva igra.= Citat =:
Izvorno postao breezer
Uberu a sta ti je tolki problem otvoriti mobitel, uc u multi i par sati se zabaviti sa par modova da isprobas kakav je koji.
Ma neda mi se ponovno instaliravati igra da bi to probao, ionak mi radi na low, pa izgubim volju za nju. Kad dobim novi komp ću probati, a sad sam samo pitao kakav je.
e sad neznam šta misliš pod mogučnosti ? Sam ču ti reč da imaš dosta modova s kojima ti nikako nemože bit dosadno ! :thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao Über Tsar
Upravo skuzio kad sam bio kod Lil' Jacoba da u GTA 4 ima Bob Marleya :pray:
Prezakon!