lgd int overrated trash
misle da su s odlaskom u kinu psotali nesto bolji, al tako lose igraju da je to strasno
vec vidim kada navi dode u kinu kak ce ih stompati, bas ce bit uzitak to gledati
Printable View
lgd int overrated trash
misle da su s odlaskom u kinu psotali nesto bolji, al tako lose igraju da je to strasno
vec vidim kada navi dode u kinu kak ce ih stompati, bas ce bit uzitak to gledati
Navi saka.
http://i.imgur.com/1XZ4UJL.jpg
ma super su igrali zadnja 2 gejma, kakav overrated trash?
pa i navija je ig zgazio u finalu TI2, cak jos jace nego lgd
navi je dobio lgd, izgubio je jedino od iga
"navija" lol
mislio sam na to da je ig dobio navi jace nego sto je ig dobio lgd.int sad :D
Novi najdraži heroj - Mortred. Kako to cepa pubove :pray:
Igram i WR više u zadnje vrijeme, sad skoro svaki gejm pobjeđujem. Neki me bog ili vrag stalno stavi u tard-free tim.
http://www.playdota.com/forums/showthread.php?t=1251681
:pray: :pray: :rotfl:
Ova ideja sa trudnoćom je awesome
dk team house
http://www.baomoi.com/Cung-tham-quan-te ... 075756.epi
do want
trudnoća wina sve
Iko za game?
Može.
anarion_umarth steam
Stigao Bristleback. Rulež.
So, a lol professional and a dota professional walk into a bar. The dota professional said that dota was better than lol and the lol professional could not DENY it.
Like
oldie goldie= Citat =:
Izvorno postao passko
bacio jučer gejm nakon valjda 2mjeseca.
vidim da je sve po starom i dalje..
fp-am invokera, callam mid ofc, dolazi rus potm samnom mid, igramo protiv solo sk-a koji uspijeva ubit rus potm i tak..
luvya
Nije to isto kao ruski troll koji nezna di da ode pa pocne smetati na solo lane-u i jungli svako malo od pocetka igre.
invoker trashpick anyway
Teze ga je igrat odkad su ga nerfali.:(
Nego kad ce pl-a nerfat.
Mamu im krvavu morfa su mi ubili cim je postao tier1 pick,a ovaj pl koji je jos bolji u pushanju i lejtu parodira pro scenom vec dugo i niko ga ne jebe :(
I cim vidim da ga netko pika u pro gejmu izgubim svaku volju za gledanjem.
invoker zakon, morf zakon, od pl-a mi se povraća.
Kupite gem židovi.
Nije u tome stvar.
Stvar je u tome da heroj nebi trebao biti u stanju pushati raxe protiv 4-5 heroja u 70. minuti samo sa svojim iluzijama dok on sigurno farma u sumi.
Neznam ,meni je totalni apsurd sto mu je agi gain povecan na 4.
To je kao da su pojacali heroja za 800%. ( sa obzirom da mu iluzije nose sve statse jel)
Al i dalje naglasavam kako su morfa odmah unistili cim je poceo biti na pro sceni :(((
Necu to nikad preboljeti.
Pa ono, isti kurac ko prije spectra, ako je nafarmala radiance do 15-20 minute gejm je bio gotov, isti kurac sa pl-om, ako nafarma drumse i diffusal do 14-16 minute, mozes cekat polagano kraj gejm, zato ga ili jebeno banaj ili ga ispushaj.
Ili nafarmaj divine na gyru.
Stvar je u tome da on moze nafarmat drumse i diff u 30 min i opet unistit. Spectra nemoze. Takodjer ona nema milijon iluzija ( osim ulte koja traje 6? sec ) koje mogu farmat svaki kamp u djungli i pushat lane dok pravi pl farma anciente.
I ona je dosta uzasan pusher ako nema radijansu.
Ako nafarma diff i drumse u 30 min i moze unistit onda su protivnici retardi.
Glupa je logika, po tome svaki carry koji ima los pocetak a na kraju uspije preokrenut jer je ipak nasao farm pobijedi zato sto su protivnici retardi.
oke u pravu si
pl-a prelako counterat,... icefrog ima pravo sto ga nije nerfo inace nikad nebi bio pickan, pl+kotl lane je bio problem.
a jako su nerfali taj lane, oh ne...
= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
jebote 200 golda je ward, pikneš ga u lane di je i pl i nema boga da ti se tako dobro nafarma, samo ga treba jebati i harasati od pocetka
Da li itko još igra ovo smeće? Ja sam pokušao par puta zadnjih tjedana i igra mi je tolko odbojna da nisam izdržao 10 minuta u svakom meču. Baš odvratan community.
Ja odigram 1 game dnevno. Ownam. NOOT.