Bok vama!
Prezderavam se i spremam za skolu.
Printable View
Bok vama!
Prezderavam se i spremam za skolu.
Najo sam se ko malo krme i osjećam se odlično, idem malo ubijati stvari sa svojim Pantherom :)
ubijam se od dosade, na informatici sam, PDX forum je umro :(
cekam da se ulje zgrije da si mogu snicle sprziti.
osjecam se umorno premda sam odspavao 11 sati u komadu. i gladan sam. no biti ce dobro, nisam nsita cjeli dan napravio i ne palniram. jos da avecer nesto iskrsne pa da se ode negdje. ko bog bi bilo
I dalje visim na štandu, trenutno na Pinguovom laptopeku.
Prije bile neke trebe, ali inače nema baš prometa jej.
E vidi, mogao bih se prijaviti sa Pinguovim accountom... :)
CHANGE DA PASSWORD.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
prijavi se i izbrisi fear combat podforum.
oh wait..........
Jesi se ošišao? Jer ako nisi, nije ni čudno...= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
lezim na krevetu doma i kontam dal da spavam, visim na forumu, ucim ili igram deus ex?
Spremam se da instaliram Victoriu I,sedim na terasi i uzivam u lepom danu srcuci svezu kafu.Osecam se zadovoljno i srecno.Vidik mi je presecen nizom solitera ali se u daljini vidi reka.
Vratio se iz Land of Magica,nema novih boja al sam si kupio kocke na popustu,warhammer fantasy rulebook (50kn),sand i dark elf cold ones :D...suparo sam 710 kn 0.o?
Ala, pa za te pare kupiš HDD od 1.5 TB... :o
Potrosio sam 300 kn,,,a i nemam za komponente moram platiti 2 rate na novi laptop
Malo odmaram pred trening, lagana upala mišića i dalje malo nervira al nema veze, osjećam se generalno dobro :)
Instaliro sam ponovo Mark of Chaos i branim selo od chaosa :P..just another fun day
citiram okolo u topicu 'citati iz igara' u gaming opcenito.
Chillam i cekam da pocne na rubu znanosti.
Pijem kavu i čitam warhammer rulebook...prva pravila za igru koja su fun to read
Kuca poso poso kuca... :|
haus, vrking vrking haus! :)
Najbolje je to da niko na forumu nebi ni cuo za njega da moj frend Silvery nije otvorio topic o njemu :roll:
E da di je Silvery?
uBosni, okolica Tuzle, ako itko zivi tamo...?
Mislio sam na zasto ga nema XD
E mrtva sam i nisam normalna, iz krajnosti u krajnost.
Ili ništa ne radim, ali ono ama bas nista, ili se ubijem par dana od posla da se nemogu maknut :(
Prokleto kampanjstvo, nije to zdravo:/
Zavrsavam sa pakiranjem,jos da knjige sredim i da malo provjerim klarinet jeli jos u svirnom stanju (dugo je bilo) i im packed..but first...dinner!
Znam te puško kad si pištolj bila. Zato sam ja tu, ovaj put nisam pijan od gaziranog vina od jabuke. :D
pokušavam doc barem do 500-tog kata na icy toweru,dosad mi je najvise 337
neznam samo kako uspijete dogurat tako daleko
1.otkantaj icy tower
2.zaigraj dx ili dx-tnm
3.smanji sig, protivi se pravilima foruma
Vratio se sa arbajta i sada uzivam uz talijansku hranu i koka kolu.
http://mytintinnabulary.files.wordpr...e-attorney.jpg
Pripremam se za posljednje suđenje posljednje epizode.Skoncentriran sam ali dosta uzbuđen,večeras sve izlazi na vidjelo!!! :pray: :pray: :pray:
1.sta znaci otkantaj? :D= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
2.mozes puno ime napisat toga dx
1.okani se, odbaci, izbrisi itd.
2.Deus Ex, a dx-tnm je Deus Ex- The Nameless Mod. Najbolji mod na svijetu, samo pitaj oko sedam hiljada zaludjenih fanova ukljucujuci mene i SharpDressedCevapa.
Nadasve Petrartistički.
Jedem Pringles. Čilam nakon ujebanog dana. Slušam Rammstein.
I ja volim Lauru.= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
Svi imaju svoju Lauru frende moj.
Samo što nisu svi za psihijtariju.
:?
= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
A ne, upravo sam se sejvao kraj onog Voodoo Shopa, ono je bogovski :pray: :pray: :pray:
vratio se sa 1. treninga nakon 4 godine. mrtav umoran sam
Antigrav 'staircase' :D= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
A probaj ubit yardbomba (prodavaca), uzmi mu kljuc i pokusaj otlkjucat i uci u ona vrata sa zelenom kuglom iznad. Winwinwinwinwin.
Dosta bi bilo za danas, igram od 7 pa do sad uz dvije stanke, nije baš najzdravije :D
BTW: Napokon sam uspio onaj WorldCorp prijeći fala Isusu.
I onaj razgovor u Llama Temple-u je hilarious :rotfl:
Tresk:'So...what is thy word?'= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Beefman:'Thy word is 'Llama'!'
Tresk:'Umm... Yay!'
:rotfl:
Nego, ja sam zapeo negdje daleeko u pdx storylineu, pa sam otpoceo novi,igram za worldcorp u ovom. Megafunny. A probaj se pridruzit Goatsima i slusat njihovu misu[sup:1tnhs8fc]TM[/sup:1tnhs8fc]S :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: