Uskoro će nastati 3 nove države na ovim prostorima.
Printable View
Uskoro će nastati 3 nove države na ovim prostorima.
Sta je baraz?
same. megaloše vrijeme :/= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Neće me logat na msn i ljut sam.
Ti bar imaš msn.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Mene je IE 6 odjednom počeo megazajebavati sa otvaranjem slika i ljut sam.
Megazajebavanje,megalose,megafail....de ono koji vam je kurac?
megaprozor?
Zato kurac nije mega= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Spoznah da sam prešao WC3 kampanju.
Probaj ponovo naštimati sat i datum. :wink:= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Spoznah da život zna biti tako dosadan da se isplati latiti posla i praviti reda na disku :) I da neke stvari jednostavno treba brisati bez straha da ce mi jedanput zatrebati :?
Da mi jako pase glazba Chrisa Rea-e u ovo jesensko razdoblje...
Pita neko sta je baraz, to su dodatne kvalifikacije za svjetsko prventstvo u fudbalu/nogometu.
Da mi je cijeli kompić u pički materinoj.
Prvo što je sve usporeno, trza, kasni, a kad kliknem desni klik na bilo što, bloka.
A da internet ne spominjem.Jednostavno nemogu igrat online.Nemogu ni preko hamachija, ping je ono ~700 i izbacuje me konstantno i iz igre i iz interneta.
I non-stop.UŽASNO ide na živce, i tako mi puno diže tlak.Dođe mi da samo sve razbijem.
EDIT: E da, ove sluje koje sada imam, uopće im nemožeš podešavat zvuk, a sada mi neće ni da na kompjuteru im pojača zvuk.A bilo je maloprije tako zagrmilo u njima da sam ih refleskno bacio ća.
Nemoj naprezati srce, jos ce nesto lose poci.
Nego, jeli ti radi msn?
Mirko,nemoj se nervirati.
Nemoj.
= Citat =:
Izvorno postao mirko l
= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Spoznah da sam dobio njemačkog ovčara od cure, mali kjut pesek, so awesome, nije mi dala da ga nazovem Rogal Dorn, svejedno je awesome.
Iako je ime Rogal Dorn bolje od Max (standardno pseće ime gaddemit). :D
Auuuuu... Frende, ova te zavezala kao što ćeš ti tog psa kad će ići u šetnju.
Cuj to,cura mu brani da nazove psa koji je njemu poklonila.Svasta :(
Za vrijeme odnosa,jel ona tebe ili ti nju?
oprostite gospodine, ali ponašate se neadekvatno!
Ispricavam se.Bio sam u afektu na trenutak.
Spoznao sam da je brijanje nakon mjesec dana zapuštenosti pain in the b-hind :hangin: :?
Vjerovatno ću to i ja spoznati kada se natjeram na brijanje, nego, spoznao sam da se još nisam pomakao i počeo učiti :(
Pa ono... prvo s nekim aparatom pa onda tek žiletom. Ili ako imaš električni brijač onda nema brige. :)= Citat =:
Izvorno postao gothic45
Sign. Nema šanse da samo žiletom to sastružeš, osim ako imaš 2 sata viška u danu :)= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Hooch is crazy.
I još se čudiš što ti srce kuca tako brzo.= Citat =:
Izvorno postao mirko l
Čilaj malo.
Ne znam, imam osjećaj da je Mirko zapravo novi krik trollovske tehnologije... gotovo ljudski, ali nešto još uvijek ne štima.
Inače, umro (ja, ne Mirko) na novog Oglafa. :)
Aah, umalo zaboravio da je jucer bio update.
Ali proslotjedni je bolji. :)
Spoznah da je danas naglo postalo hladnije za minimalno 10 stupnjeva, i padala je kiša te još pada, zakon. :D
Eh, da, zaboravio sam. Bio sam na tekmi na kantridi prošli tjedan i imao priliku osobno se uvjeriti da je M.M. zbilja spiker na stadionu kantrida. :D
Opiši djelatnost tog...živahnog humanoida= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Nadam se da znaš na koga mislim. E, pa jedna od zanimljivosti je da je krivo protumačio loptu koja je pogodila mrežu s krive strane i zapisao gol za naše. Onda je poslije morao resetirati semafor i vratiti prijašnji rezultat :P
Second ono što je grim rekao, samo ovdje ne pada toliko koliko puše, i huk vjetra koliko god kul zvučao počinje mi ići na živce.
Btw, jeste vidjeli snijeg na novoj, to znači da postoji poveća šansa da će ga opet biti u Mostaru ove zime, wooohooo
Da me je neki pedofil nazvao na skypeu i da me želi dodati i to :S
Spoznah da je u zadnje vrijeme u američkim krimi serijama veliki trend imati srpske kriminalce.
Npr.?
Ne samo to primjetio sam i da u nekim treš filmovima se često pojavljuju krize u Bosni i ratni zločinci koji prijete nacionalnoj sigurnosti Amerike i svijeta...
odkad ti gledas američke krimi serije :S= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R