Sinoć progutao prvu sezonu Sherlocka. Genijalna serija, iako moram priznati da mi je cijela ideja stavljanja Holmesa u 21. stoljeće zvučala glupo. Večeras druga sezona ^^)
Printable View
Sinoć progutao prvu sezonu Sherlocka. Genijalna serija, iako moram priznati da mi je cijela ideja stavljanja Holmesa u 21. stoljeće zvučala glupo. Večeras druga sezona ^^)
Jedna od boljih serija. Druga sezona je odlična, jedva čekam novu!
Pogledah prvu epizodu Arrested Developmenta i nasmijah se, ha, ha...
:(
Već smo se složili da nemaš ukusa.
Gle, serija nije za sve. I ne može se suditi o seriji na temelju jedne epizode.
Meni, osobno, najbolja humoristična serija, ikad.
ja sam se jednom nasmijao u 2 sezone i to na onu foru kako ne znaju imitirat kokos... sve ostalo je retardirano
Ocito nije takav humor za svakoga, ja sad gledam po treci put i jos je i bolja svaki put, a i prvi je najbolja :)
Gledam i oni Freaks and geeks, pa ok je, ali daleko od toga da je smjesna, ima par fora tu i tamo, al rijetko, malo su je preprodali ode ljudi. Ali bez obzira na to ako neko voli te srednjoskolske serije, dobar izbor, ionako ima samo jednu sezonu. I muzika je odlicna u seriji, to je plus svakako :)
Freaks je dramska serija.
Mislim da je to ocito.
Lol moraš bit žešće sjeban da gledaš nešto što ti se ne sviđa dvije sezone :)= Citat =:
Izvorno postao ProzoЯ
Evo najavljen američki remake Mućki. I to sa (najvjerovatnije) Carellom umjesto Jasona. Malo je reći da će to biti loše... :(
Počeo gledat prvu sezonu Sharka, sa Jamesom Woodsom. Kako mi je lik fenomenalan, predobro.
Točnije svetogrđe :)= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
ona je još više super u šarku= Citat =:
Izvorno postao Aral
http://i.imgur.com/drpXR.jpg
Neke stvari se jednostavno nikad ne bi trebale remakeati, zato jer su već u svojoj prvotnoj inkarnaciji bile savršene. Only Fools and Horses spada u tu kategoriju. Tak da mi je ovo baš degutantna vijest.= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
= Citat =:
Izvorno postao beba nema zvečku
Gle vraga, teško mi ju je zamislit u ovakvom izdanju :)
Black BooksS-prvih par epizoda.
E ovo je smiješno i jako dobro. Koji likovi. :rotfl:
Yep, jedna od najboljih humorističnih.
Pogledao prvu sezonu Black Addera.
U početku mi se činilo da neće biti nešto, no postajalo je sve bolje i bolje i zadovoljan sam :)
Kraj me je doduše malo šokirao :)
Đizuse mirko ispod kojeg ti kamena živiš da nikada nisi gledao Crnu guju?
Viđao sam je, ali nikad odgledao.
Izgleda da će 2. sezona bit još bolja, btw :)
Pogledao četvrtu sezonu Sons of Anarchy, odlična je. Definitivno se veselim i petoj, nadam se da će zadržat tu razinu kvalitete. Bacam se sad na zadnju sezonu Breaking Bad.
Pogledao prvu sezonu Battlestar Galactice...odlična SF serija...sad treba dovršiti prvu sezonu The Wire, pa ću vidjeti što dalje, da li Galactica ili Žica :D
pa oboje ;)
Bit će oboje, ali ne istovremeno :D
Mislim da ću prvo pogledat drugu sezonu Galactice
Tek sad skuzio da je poceo izlazit novi Spartacus
Pogled'o Fringe. Mnogo dobra epizoda.
zelim sex scenu s oliviom :D
Meni je Fauxlivia draza. :oops:
gay scena olivie i fauxlivie ajme meni!
btw poceo sam gledat skins, sad sam na kraju druge sezone (uk)... dobra je serija. nije klasični teen crap nego su jednog iz ekipe starci napustili, drugi je musliman, treca pati od anoreksije, četvrtog lupi bus i dozivi ostecenje mozga, peta zatrudni. preporučio bih ju i starijima. seks dragz und rejv.
http://i.imgur.com/O7dop.jpg= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
Zakon je Fringe!
Can I has Olivia/Fauxlivia slashfic nao?
i novi supernatural je dobar.
Je, dosta oldschool.
napokon pogledao zadnju ep Blue mountain state.
"What did you do with my weed, man? I burnt it to make my god high."
:pray: :pray: :pray:
Pogledao sve sezone Blackaddera, odlično :)
Postoje ti još dva specijala.
Na drugoj sezoni Archera sam. Frisky Dingo meets James Bond. Odlična serija :pray: