:pray:= Citat =:
Izvorno postao Frky
super pogledat ću to
Printable View
:pray:= Citat =:
Izvorno postao Frky
super pogledat ću to
Danas kupio sa curom u Konzumu "Alone in the Dark" za 9,99 kuna :D To ćemo pogledati na staru godinu :P Nadam se da film valja!?
Ha, ha ...jedan od najgorih filmova ikada...
Ako te zanima kvaliteta, razmisli ovako, što misliš zašto film košta 10 kn ? :)= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
taken :pray:
akcijski film kojeg sam toliko želio da vidim, nema one glupe dramatike, nema glupih scena kad se lik predomišlja da ubije ili da ne ubije :pray:
liam :pray:
8.5/10
= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
A nemoj me :cry:
Ako se ne varam, taj film se vrti u spotu od Nightwishovog "Wish I had an angel"!? Baš gubica zgleda ako je to to :D Zašto je toliko loš?
Tortured
6.7/10
Triller! Nisam skužio baš film jer sam gleda s ekipom pa je bilo stalnog sprdanja... pa se izgubiš u radnji!
Ali inače, neloš film! Jedina zamjerka je gl. glumac kojeg mrzim, iako je solidno odglumio, i par glupih scena (npr. s curom) i neke nebitne scene!
@Bartuc: Uwe Boll
Lol, dobio je 2,2 na IMDB-u :rotfl: :pray:
http://img229.imageshack.us/img229/3928/4dzt3wysbm3.jpg
Lol.
Gledao sam Conana i zaspao u pola filma, damnz it. :(
My Best Friend´s Girl.
Dobar je film, zabavan.
8/10
Taken-odlican film, pocetak je malo dosadan, ali kasnije vrhunski :pray: 8.5/10
To se traži - nema onog no-nonsense glupiranja i čekanja da se stvori napetost.= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
... sad ga moram opet pogledati.
[quote=Arbiter of Change]To se traži - nema onog no-nonsense glupiranja i čekanja da se stvori napetost.= Citat =:
Izvorno postao "Dreamer Deceiver":q1qj6u39
... sad ga moram opet pogledati.[/quote:q1qj6u39]
uprAVO to :D
Pogledao Tropic Thunder.
Simple Jack. :pray:
Oko sokolovo
Nije loše.Solidna zabava ali očekivao sam malo više od ovog blockbustera.Shia ponovno odlično nosi film i pretvra se u jednog od najtraženijih glumaca iako je još uvijek vrlo mlad. Pogledati .
Pogledao Red Dragon.
Film je dosta dobar.
Ipak je tu Anthony Hopkins kao Lecter. :D
Sa curom posudio:
Peter Jackson's King KongS- pogledali ga, a kaj reći doli :pray: Gledao sam ga prije par godina, ali opet sam uživao u njemu.
NextS- neki akcić sa Nicolas Cageom, brijem da ga nisam gledao ali kažu da je film dobar. Lik kao vidi nešto sitno u budućnost, pa neki nuklearni napad prijeti ljudima i on mora pomoć da ne dođe do toga!?
X-Men 3S- sada ćemo ga pogledati po drugi put, film mi je odličan pošto je od početka do kraja nabrijan akcijom. Taman kak treba nakon nastavka upoznavanja likova :pray:
I još možda pogledamo Electru na telki. Killer babe :drooooollll:
Bartuc...u filmu Next obrati pažnju na Jessicu Biel...zanam da budeš i bez moje napomene .Ženska mi je najbolji komad ikada .Naravno i glumi odlično :D
http://www.imagesforme.com/out.php/i...79279SS100.jpg
Da, dooobra :D Cura me izbola pod rebra kada sam je prokomentirao tokom filma :D
Ali film je jako dobar, baš mi se svidio. Preporuka svima.
The bank job
Jako dobar film...rekao bih odličan.Ugodno iznenađen . Film nije neka napaljena akcija .Rađen je prema istinitom događaju i spada u grupaciju malo ozbiljnjih filmova ( da ne zavara naslov nekoga tko očekuje pucnjavu i sl). Preporuka.
ElektraS- jedno veliko razočaranje. Očekivao sam neku zabavnu akciju tipa Daredevil (koji mi je jako dobar film, bez obzira što drugi kažu), ali ne. Dobili smo neku glupost usporene radnje, gotovo bez glume, i bijednih pokušaja stvaranja atmosfere relativno lijepom fotografijom i efektima u stilu kineskih filmova, što ovdje jednostavno ne uspijeva. I Elektra je u ovom filmu toliko bezličan lik; 10 puta je bolja u Daredevilu, iako je glumi ista glumica. A da i ne govorim o previše magije i fantastike. Najgori Marvelov film poslje Man-Thinga.
Jedina dobra stvar je njen izgled u onom crvenom odijelcu. :D
Lord of WarS- u početku sam se pitao zašto prikazuju ovakav film na novogodišnju noć, no na kraju sam shvatio. Sve o ljudskoj rasi rečeno je u tom filmu. I onda se čude zašto nema mira u svijetu, no ljudima je u prirodi pucanje. Pa tako i počinju novu godinu. Glupim pucanjem.
Moram reći da me film ostavio bez daha i da je to najstrašniji film koji sam gledao. A gledao sam ih puno.
Taj film je jednostavno fantastican, i vrlo mi je drago sto ga imam u kolekciji.= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Također pogledao Elektru i Gospodara rata.
Elektra je dosta dosadan film. Uglavnom zbog previše fantastike. Ostalo je bilo dosta dobro.
Borbe su mi bile dobre.
A Gospodar rata je fenomenalan film. :pray:
Elektru sam gledao prije godinu-dvije na PC-u koristeći fast forward polovicu vremena, zbilja nisam imao volje gledati film normalnom brzinom :P
Felon
Odličan zatvorski film.Svakako gledati.
1408
Solidan hororac...ustvari vrlo dobar.
pogledal sma romantičnu komediju lol prvi put da neš takvog sam gledal
Što se desilo u Las Vegasu, sa Cameron Diaz i sa Astonom Kučerom, a ono ok film, happy ending
Pogledao sam svih 6 Star Wars epizoda u najvecoj rezoluciji.Predivno,zadnji put sam to gledao prije par godina.ocjena: 10/10
John Rambo
Prejak film. :pray: :pray: :pray:
Rijetko kad se dogodi da se nastavak nekog filma može mijeriti s originalom (Aliens, Terminator 2), no gotovo nikad se nije dogodilo da se 4. nastavak može mijeriti s originalom.
Do sad.
Ovo je najbolji akcijski film koji sam u zadnje vrijeme gledao, i najbolji ratni film snimljen u posljenje vrijeme. Akcija je fantastična. Scenografija također. Izvrsno je prikazana i patnja naroda, što pridodaje cjelokupnoj atmosferi. Ovo je Rambo kakvog smo htjeli i iskreno se nadam da će biti još koji.
Bravo, Sly. :bravo:
Jedina je zamjerka što prekratko traje.
Pogledao RamboS(ili ti, Rambo 4 u nas) i mogu samo reći da je po meni jedina zamjerka filmu (ignorirajte dušebrižnike koji pljuju po nasilju i krvi - bar djeluje realno, a ne tipično Hollywoodski sa tu i tamo kojom kapljicom krvi) činjenica što su skrenuli pažnju sa Ramba kao glavnog lika filma i uveli neke pomoćne likove (čitaj, sve ostale).
I da, slatko sam se nasmijao kad sam vidio dobno ograničenje od 15 godina za film. :)
Pogledao Fantastičnu četvorku.
Pa onako. Film je mogao biti i bolji.
Najbolji lik mi je Victor. Kad ispali one munje iz ruke. :pray:
Također sam gledao Fantastičnu četvorku,film je ok,ništa posebno,čisto ok
Pogledao Mumiju konacno,razocarao me film,ali ocito zbog mojih ocekivanja,ovo je polukomedija...
John Rambo- definitivno najjaci akcijski film u posljednje vrijeme,rambo ponovno kakvog ga volimo,film koji obiluje nasiljem:)
Taken i The Bucket List...oba super filma, posebice ovaj drugi. Jack Nicholson i Morgan Freeman su fenomenalno odglumili, ma carevi :pray:
Pogledao Ramba, i moram reci da me odusevio. Ima sve sto trazim od jednog Rambo filma - nabrijanu akciju, krv, opake neprijatelje i plitku moralnu poruku, sve upakirano u jedan old-school akcijski film sa legendarnim Slyem. Govoriti o nedostatku dobre price, razvoja likova i njihovih odnosa je apsurdno, jer tome film nije ni namijenjen. Cista petica.
pogledao Fantastičnu četvorku (zbog Albe ofc, i da hoda okolo u vreći 2 sata pričajući o tamponima gledao bih), gledao dio Ramba (koliko sam mogao uhvatiti nakon F4), film još uvijek owna...nema preseravanja i moralnih dvojbi, zgrabi mitraljez i sjeci i na kraju gledao Oluju stoljeća...kako nisam čitao sadržaj, očekivao sam neki niskobudžetni film katastrofe...ali sam ostao Oo kad sam vidio ime Stephen King na početku...miniserija je trajala 3-4 sata i ownala je tako jako da mi je bilo žao kad je završila u 10 do 4 ujutro :D
Mumija, odličan...
Elektra, sexy brate, seeeexxxyyy http://www.thelegacy.de/pics/smilies/sabber.gifhttp://forums.clubrsx.com/images/smilies/drool.gif
Da, posebno jer je on to napisao samo kao scenarij, tj. nije inkarnacija neke njegove knjige (dobar mindfuck na kraj).= Citat =:
Izvorno postao Hellboy v2.0
moram reći da mi se Andre svidio kao lik...zao do srži, jeziv, utječe na weak minded fools oko sebe kad to poželi...moj idol :D
Pogledao sam ponovno sve Star Wars epizode u najvecoj rezoluciji,Predobro.ocjena:10/10