U prijevodu, dobar je za besplatno skinuti demo, a ne platiti ga 300-400kn.
Printable View
U prijevodu, dobar je za besplatno skinuti demo, a ne platiti ga 300-400kn.
ne pričaj gluposti pa nigdje se ni nije prodavao za tolke pare, mislim da je na Storeu 150kn, a retail 20 funti...
U početku je bio kojih 35 funti.
Najavljivali su skuplju next-gen verziju al su smanjili cijenu prije releasa.
Ja sam ga odigrao za 20kn, platio 200 a prodao za 180.
Imaš max pol sata ak znaš igrat igre.
Ak ne znaš igrat igre, može se popest na jedan sat.
Tako svi kažu pa ti ne trkeljaj.
Ja koji sam odigrao ti kazem da nije tak.
Angry Joe kaže da je.
Ok, dva sata. Nek vam bude.
šta me boli racu za nekog drugog
ja velim da imaš solidnih 10 sati za istražit sve, malo se zajebavat itd
teoretski svaku igru moš prec ispod planiranog
Dark Souls mos prec za sat dva, pa opet ne vrijedi 300 kuna
:P
ne rise kekva
Neznam sad sam na pauzi od MGS-a. Igram Pacific Rift i Stick of Truth na PC. Nastavljam s MGS-om za nekih tjedan dana pa ću se uhvatiti Ground Zerosa isto. To tagiranje i slično mi zvuči preloše. Neznam to je kao da ti igra oprosti jer loše igraš. Ono kad te uhvati jebi se i idi ponovno te se potrudi ne biti kripl, a ne evo vidilo te pa ćemo ti usporiti vrijeme da se ti stigneš izvući.
Dark Souls ne možeš proć za sat dva.
No ak ćemo po tvome, onda su COD-ovi vrhunske igre prepune sadržaja koje daju po 1000 sati igre svaki.
Jebemu, prelazak igre pet puta za redom na pet različitih težina da otključaš sve trofeje nije jednak trajnosti igre.
Jer ako ćemo tako i ako taj demo traje deset sati (dakle, pet puta duže nego što inače traje), onda svaka igra traje mnogo puta duže nego što inače traje (DS ima bezbroj NG+, od kojih su 7 različitih).
Tako da ako sve igre skaliramo na taj način, i dva sata u MGS postane deset, onda sto sati u DS postane petsto, pet sati u svakom COD-u postane dvajstpet (bit ću pristojan i zanemariti MP), itd.
I tom računicom, MGS od bijednih deset sati je na dnu liste. I opet vrijedi razmjerno puno manje od ovih znatno duljih igara.
Znam da si fanboy i boli te što vrijeđam tu tvoju 'igricu', no Ground Zeros je JEBENI DEMO!!!
Znači pretežak ti je.
LOL, konzolašima je fakat lagano uzeti pare. Prodaš im faking DEMO, i onda sami sebi mažu oči kako je to igra jer su taj demo prošli nekoliko puta.
istina da je malo duži demo, no opet ja bi radije platio Ground Zeroes i uživao u tih par sati nego igrao besplatno LOL, DOTA-u, WoT i slične pizdarije...
a i mislim da do kraja godine možemo očekivati Ground Zeroes u PS+
Tko tko što voli više igrati nema veze sa lakoćom izvlačenja novaca iz džepova korisnika. Prodavati demo je vrhunac bezobrazluka a to što ima dovoljan broj kupaca je za jednu dublju analizu :D.
imaš i dosta indie naslova koji traju sat do dva (recimo Gone Home) pa nitko ne cjepidlači
tko hoće nek kupi, ostali, ukjlučujući mene, će pričekati neko veće sniženje ili da ubace u Plus...
Gone Home je najveće smeće.
Nema šanse da bih dao 150kn za demo koji će ionako biti dio pune igre kad izađe.
Lol i racionaliziranja.
Normalno da je demo. Nekada prije doba brzog interneta jedan takav level došao bi na onom PCP DVD-u. To što se napravilo s tom "igrom" je čisto izvlačenje novaca od fanova koji će naravno reći da to nije demo. Nisu izdavači bedasti kada to rade. Koriste fanbojizam u svoju financijsku korist.
Al' ne kužim čemu potreba za opravdavanjem. Potroše ljudi 150kn na mnogo veće gluposti.
Ja nisam ni znao da će to biti dio glavne igre. Stvarno su se drznuli prodavajući to :D
>LOL DotA i WoT su jedine igre koje možeš igrati a da ne budeš naivni potrošač kojeg izdavači muzu kad se sjete, ja nisam prljavi PC igrač pa me to opravdava.
>Gone Home je jedina indie igra koju poznajem i vjerujem da su sve indie igre klonovi Gone Homea koji traju jednako dugo i nemaju gameplay
Količina implikacija na ovom forumu je u stabilnom porastu
@ Wind DS se itekako može proc za 2 sata
Bolje 150 kuna dati za novi Farming Simulator.
Ako ne stavi Konami, Zavvi bude neslužbeno napravio poklon za preorder Phantom Paina.
Ground Zeroes je prvo trebao biti stand-alone, pa dio Phantom Paina, pa na kraju ipak odvojen.
To je ko kad otkinu dio igre pa ga naknadno prodaju kao DLC, ali su DLC ovaj put odlučili prodat prije pune igre.
lol koji kurac, cemu ovaj post? zasto sad svaki idiot ima potrebu flejmat lol i dotu, i koji kurac trpate tenkove u isti koš s njima? jeste svi toliko ignorantni i retardirani? radije bi dao 300 kuna za igru od 2-3 sata nego igrao besplatnu, kvalitetnu pc igru koju mozes igrat s prijateljima, koja ima hrpu contenta, koja ima play value od 1000+ sati, minimalno?
jel svaki tip koji je kupio konzolu prije godinu dana sad mora srat po pc gamingu? bar ste igrali ista od toga sto navodite duze od pola sata pa znate o cemu pricate
a bu bu.
Dobro im je rekao hansi. Provokatori pljucaju po Doti iako je sa ekipom + skype orgazmično zabavna.
Al baš to, svatko tko je kupio konzolu u zadnje vrijeme odmah postane militantni pleb, valjda da opravda neisplativu kupovinu.
To govori da nemaš ekipu?= Citat =:
Dote i sve to su smeće, i da imam skype i ekipu, radije bi igrao šah ili belu nego te dote, a to puno govori.
Pa konzole su sada baš isplativa investicija.
Za male novce dobiješ solidan igraći stroj i mogućnost igranja hrpetine dobrih igara. Taman se možeš iživiti dok za nove konzole se malo ne popuni katalog.
To sam i rekao.
Da postoje samo tri igre, Dota, Wot i Ground Zeroes, u tom slučaju bih rado Ground Zeroes platio i 1000 kuna.
Kao što rekoh, konzolašima je lako uzeti pare.
Vrlo lako, daj mi dobar proizvod i dam ti pare.
Npr. DEMO.