whoopsie...pardon= Citat =:
Izvorno postao B4j4
http://wow.zuggaming.com/2008/09/07/wot ... s-changes/
Printable View
whoopsie...pardon= Citat =:
Izvorno postao B4j4
http://wow.zuggaming.com/2008/09/07/wot ... s-changes/
Human:
- Racial Passive “Human Supremacy”: The dominance of Humanity is evidenced by having one more racial bonus than normal. Actually, make that two counting this one. (just a tooltip, no actual functionality)
:rotfl:
dali mi mozete preporuciti dobar pvp server na kojem ima dosta hrvata?unaprijed se zahvaljujem. :)
nerf UD raciala sranje i to velko.... a to je zapravo NERF rogova mamu im blizzovsku...
Kao, nisu to zaslužili... :roll:= Citat =:
Izvorno postao lizard
samo kazem, nek se zna :D takodjer je i lock buff ... nije dovoljno sto ce moc feareat kroz CoS ajmo jos malo buffat fear... mdaj
Ne zaboravi i Chaos Bolt, kojem CoS također ne znači ništa :) ("cannot be resisted and pierces through all absorption efects")
Kažu da lockovi inače nisu op... maaaa kaaaakviiiii... u areni skoro pa one hita paladina =P doduše taj paladin je bio u greenisima i testirao arenu (practice jelte) =O nisam siguran da li da 29k honora potrošim na merciless 2 dijela (imam hands već) ili na weapon... udaram max 200 na onim brutalima... pih... *udara tastaturom u glavu i proklinje dane izgubljene za paladinom*
cZgoWry5VeE= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
doduše sad je nerfano :D
Eeek ima da radim alt-f4 kada vidim locka...
Bili itko mogao reci koliko bi otprilike dosao WOTLK collector edition i sto bi sadrzavao !?
cca 500 kuna
dobil bi igru+filmeke kak su radili igru+cd sa OST-ima
kolko sam ja cuo collestor's edition ce biti 79,99€ a obicni wotlk oko 35€... CE ce sadrzavat onog ingame epta, TCG karte neke, podlogu za misa, neki prirucnik o wowu, te neki dodatni CDovi o tome kako su pravili wotlk...= Citat =:
Izvorno postao h4ro
moze mi netko objasnit kako radi ovaj macro:
http://www.bigredkitty.net/forums/index ... pic=1003.0
jel tko ikada nadoplaćival American Expressom karticom WoW ?
Mislim da mi je jedan prijatelj nadoplacivao sa american express karticom.. pitam ga
Sad moje pitanje.. Hoce li opet biti Midnight prodaja WoW expanzije u algoritmu ? Jer se bas mislim ici u Zagreb oko 13.11. pa da i po to svratim..
[Ljubuski (BiH) --> Zagreb = dosta dugo voznje ^^]
= Citat =:
Izvorno postao Smeagoul
ma pitam zato kaj neznam koji kod upisat, onaj Vertification code, kaj se sastoji od 3 ili 4 broja, pa na kartici od starog imam American i sad imam jedan broj od 4 znamenke i jedan od 3 znamkenke, jedan je na poleđini a drugi je sprijeda
ovo sa ponoćnom prodajom sam pital algoritam putem maila,još nisu odgovorili
Obicno ovi koji se treba upisati je na poleđini, i ima samo 3 brojke
Jer sam probao sa razlicitim karticama, i u vecine je bilo od 3
e sad dali je isto kao i kod Americana
pa probaj nemas kaj izgubit :o
a znam,ma danas sam 3 puta pogriješil i sad nemogu niš do sutra
Di su najeftinije originalne igrice i PC konfiguracije????
:cry: :cry: :cry:
1. IGRE ne igrice!!
2.kriva tema za pitat
3.još da znam odakle si...
4.mutavo pitanje jer cijene su sve više manje iste svagdije softwarea/hardwarea
Vidi sada, što se tiče kartice, važno je i kada si je izvadio jer mora proći neki period da bi je mogao uopšte koristiti tako da...
= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
ne kužim te opće...
Priča o tome kako ne možeš karticu koristiti baš isti dan čim si je dobio, ako ti to što znači.
pa prošli put sam prije 2 mjeseca sa njom uplaćival i sve je delalo normalno, i sad mi sere da ne valja broj kartice i da ne valja onaj vertification broj
pitanje: zasto mi ne radi blizzards background downloader?
zašto što je cijeli wow u problemima...serveri padaju svake sekunde, bgovi laggaju, sve je otišlo u tri lijepe...
budu to sredili bez brige ^^
ipak je novi patch sada online, samo plako,strpljen spašen
ovisnici jedni :P