ma je? realna je u pogledu na prijašnje nastavke... al da je najrealnija igra? damn no= Citat =:
Izvorno postao uberfreak
Printable View
ma je? realna je u pogledu na prijašnje nastavke... al da je najrealnija igra? damn no= Citat =:
Izvorno postao uberfreak
pa mislio realna u pogledu cijelog gta serijala= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Vecini aktivnih igraca je ostalo u navici (SA) da ako igrade hidrauliku da im performanse tj. drzanje podloge poboljsa (sto je u natjerivanju u MP mnogima vazno). Zato su nostalgicni :)= Citat =:
Izvorno postao Herr Schnitzel
ma vise to nece biti bitno jer nema tako puno neravne pofloge( blata, pjeska, zemlje), samo asfalt
A meni se ta hidraulika baš gadila jer nisam mogo ni vozit s njom. Kog će mi vraga da hopsam dok se vozim?!
Ne kažem za lowridere, ali kad u multiplayeru naletim na frikove koji za housecar imaju turismo, pa još u njega stave nitro i hidrauliku obavezno.
Prešao sam 50% igre i na mapi nemam ni jedan aktivni zadatak...osim onog u obliku snajperskog nišana.Ali obavljanje tih zadataka mi ne donosi napredak u vidu postotaka...da li je to to? Sam gotov sa glavnom pričom ili sam nekaj propustio ?
ne...nije...ja sam negdje oko 65 %....ja mislim da taj nisan ili sto vec nije obavezan( to ti je nekaj slicno ko ona telefonska govornica u vice cityu, te SA..), al ja sam ga prosao.....neznam...probaj ti sam prec taj nisan i onda javi...al..taj ti ima dosta misija, nisu teske, al...dojadi ti...a za to vrijeme dok to prelazis ce te sigurno neko nazvat i ponudit posao... :D
naravno da svaka sitnica donosi postotak, pa tak i te assassins misije...
Kada ti bode jedno veliko pitanje onda ćeš znat da si blizu kraja. Sigurno ti nešto nedostaje, a ponekad te ljudi zovnu na mobitel za misije.= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
tak je meni vice city... trebao bih dobiti poziv od nekog tipa, a vec ga nisam dobio mjesec dana, prosao sve sot trebam, ali nece..... pokusaj poonovno proc igru Xd
ili loadaj neki save prije zadnje misije koju si radio ako imaš naravno.
meni je bio isti problem i to mi je pomoglo.
instalao , i lud sam za igrom xDD , sad sam na onoj misiji di se napucavam u onom hangaru s dimitrijem , jest da imam 20 fpsa , 800*600 sve low i na 1 osim onog traffic dentistya koji je na 100 , obožavam gužve i čekanje u redu na plačanje mostarinu xDD ,
ima toga da si podesis trafic??????????? super, nema vise zajebavanja sa ostalim autima u onim misijama di trebas lovit druge(uvjek se u mene nekib retard zabije :() ali inace je to super :D= Citat =:
Izvorno postao pimp
Tko uopće još mostarinu plaća? Samo projuriš i razbiješ gredu ako je spuštena. Neš ti 1 zvezda policije to je prelako za pobjeć, kao i sve ostale s obzirom na prošle nastavke kad i tenkače na tebe šalju.= Citat =:
Izvorno postao pimp
no tenks ? supač, više me neceju prosto receno hebati sa tenkovimatam,o ih voze i ne upotrebljavajusamo za ukras XD= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
ja uživam u igri... meni je prehebeno se samo vozikati gradom i ništa ne raditi , stavim independence radio ili kak se vec zove, glazba i uživancija...= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
uopce se ne žurim preci igru..
ja to radim kada prođem igru..........
Ja također. Pređem cjelu igru i tako mi bude veći gušt.= Citat =:
Izvorno postao uberfreak
same here :D
slucajno sam se jednom trčeći zaletio u prodavača hot doga ispred Nikovog stana i od onda mi više ne želi prodavati, to je bilo prije 2 dana od tada sam obavio 10ak misija. Jel netko zna hoće li se ''pomiriti''? nije da nema drugih mjesta za jelo ali ono di ćeš bolji hot dog nego u fast foodu u susjedstvu :D
a pokusaj ga ubiti, onda proci par misija, i mozd ce se respawnati i onda ce ti prodavati hotdogove, barem mislim da hoce= Citat =:
Izvorno postao theplaya
Nikada ama baš nikad nisam kupovao taj hotdog sa štanda. Uvjek bi išo ili u restoran ili bi sejvo ili ispred bolnice (već napamet znam lokaciju par bolnica :D )
svaka čast, JohnDoe, ak si još na forumu :D= Citat =:
Izvorno postao JohnDoe
čovjek je prorok :pray: respect :pray:
:pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao josip_kraš
Istina R* je malo zahrđo što se konverzija tiče. Prvo GTA 4, a sad Bully.= Citat =:
Izvorno postao bounce
a ja to radim kad zapnem xD= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
pa da i onda= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
U cjeloj igri nijednom nisam zapeo. Najviše sam istu misiju prelazio 3 puta i to su bile dvije ili tri.= Citat =:
Izvorno postao uberfreak
to mene jebe gta 4
uopste nema izazova, a SA, koliko ima raznovrsnijih misija...