Drugovi! Zahtjevam top 10 folk/viking metal pjesama (ne računajući trollhammaren, wooden pints i ahti, njih već imam)
Printable View
Drugovi! Zahtjevam top 10 folk/viking metal pjesama (ne računajući trollhammaren, wooden pints i ahti, njih već imam)
Ossians Return i Viking Slayer i Some Say the Devil is Dead od Cruachana.
1.Ensiferum - Battle Song
2.Enslaved - Havenless
3.Finntroll - RivFader
4.Glittertind - Rolandskvadet
5.Korpiklaani - Hullunhumppa
6.Stribog - Religija Krvi
7.Trollech - Ve stinu starych dubu
8.Windir - Svartesmeden Og Lundamyrstrollet
9.Doomsword - Heathen assault
10.Bathory - Raise The Dead
= Citat =:
Izvorno postao Hanzaplast
battle song prvi,moš mislit?
Meni je ta pjesam totalno sranje ok rad glazbala,ali uvijekl isto,to je tvoj lista,pa neću više komentirati!
ioWDijQ2Enw
i to nije folk/viking metal to je čisti viking,ali dobro možda je mislio viking ili folk(joj nemojme o tome sad,ja imam nekakvo mišljenje,koje mi se ne da sada objašnjavati)
što šta joj fali sasvim ok pjesma iako imaju i boljih
Ensiferum-Dragonheads
Ensiferum-Sword Chant
En......-Victory song
itd
Korpiklaan-Pine Woods
Korpiklaani-God of wind
Korpiklaani-Wooden pints i tako dalje i tako bliže ne da mi se sad nabrajat :D
a)nisam pisal redom po nekakvoj osobnoj vrijednosti nego redom kak su mi padali na pamet= Citat =:
Izvorno postao Happy Little Boozer
b)nisam znal da trazis pjesmu koja je ujedno i folk i viking metal,mislil sam da mogu i folk pjesme i viking pjesme
c)laku noc,idem spat
Ovo za Ensiferum se slazem... To je i po meni njihova najbolja pjesma od cijele njihove diskografije.= Citat =:
Izvorno postao Hanzaplast
@Happy Little Boozer pjesma nije sranje! ;)
Od Esniferuma je jedino kaj mi ne pase njihov EP iz 2006 ako se ne varam, Dragonheads!
to mi je jos najbolje od njih : ))= Citat =:
Izvorno postao Armachus
Vidis meni nije... ;)= Citat =:
Izvorno postao axe_wild
Meni najbolji Ensiferum (2001)
ensiferum je definitivno najbolji,ali posle njega mi je definitivno najdrazi Dragonheads zbog meni jebene stvari White storm i super obrade amorphisovog Into hiding= Citat =:
Izvorno postao Armachus
njihova obrada pjesme Lady in black (uriah heep) je nesto nenadjebivo... i moji starci cak slusaju tu pjesmu :rotfl:
potpis!!= Citat =:
Izvorno postao Armachus
inače ma preslušaj sve :D
od finntrolla - rivfader mi ownaa
Ti meni kazes da preslusam sve! :D= Citat =:
Izvorno postao Jerry
Pa jesam, jos prije tebe...
Od Finntrolla Nattofdd
Korpillaani - Tales Along This road
Turisas - The Varangian Way
.... nmeni najbolje :pray:
ma mafijozi kažem njube :D
ma jerryu kažem juniore :D= Citat =:
Izvorno postao Jerry
gle jerry ja baš ne slušam folk niti viking metal pa oću znat koje su najbolje pjesme
a tko to dolazi u rijeku i zadar ?
http://img54.imageshack.us/my.php?image ... ekata8.jpg
blaze?bayley?
iako ga pretjerano ne obožavam,onak da mi je rijeka ili zadar blizu ošo bi iz poštovanja prema maidenima :D
ja bi isto ošao, on mi je legendaran pjeač. RIjeka mi je samo 45 minuta udaljena ali nevjerujem da cu ic :(
meni je blaze odličan... u maidenima superička, solo je oke a wolfsbane namjeravam poslušat
wolfsbane nikako nemrem nabaviti :(
bilo bi interesanto cuti pjesme od maiden X factor Virtual XI ere u originalu,jer je to vjerojatno jedinstvena prilika.osim ako na kraju karijere maideni ne naprave turneju ko bijelo dugme,sa sva 3 pjevaca.e to bi bilo brutalno...
i da sva tri pjevača pjevaju jednu novu pjesmu SKUPA :pray:
meni se blaze nikako ne sviđa..ne paše mi nekako s maidenima....iako mu je man on the edge jeben :pray: :pray:
haha maideni ne bi bili NWOBHM u početku bez di annova glasa.. meni su sva 3 jebena, sva 3 ista, a ako ćemo o vokalnim sposobnostima onda dickinson owna= Citat =:
Izvorno postao Jerry
Ide itko na Muse 9.10?
ofkors...dianno rula :D ,al blaze.. :scared:= Citat =:
Izvorno postao GrimReaper
da se nadovežem na blaze temu
upravo sam preslušao wolfsbaneov(blaze 1st band) live album massive noise injection i mogu rec...
ODLIČNO... svakome ko voly heavy ili traditional metal mora ovo čuti :)
Jel zna neko kad izlazi novi Wintersun? Prvi njihov album mi je u top5 albuma ikada.
I kakav vam je novi Icer Earth? Ja sam osobno pomalo razočaran,makar su neke stvari fakin´ inkredibl
It was originally scheduled for release in November 2006, but has been delayed until August 2007 and then until 2008.= Citat =:
Izvorno postao Fear Factory
Može netko preporućit par dobrih pjesama sa Finntrollovog novog albuma?