nezz, ja kupio drama konfu 1.11.08(da da samo se ti hvali),taman kad mi je fallout dosao u grad, pa nemam takvih poteskoca, patch je popravio alt+tab crashanja
probaj i ti
Printable View
nezz, ja kupio drama konfu 1.11.08(da da samo se ti hvali),taman kad mi je fallout dosao u grad, pa nemam takvih poteskoca, patch je popravio alt+tab crashanja
probaj i ti
Ja ne idem alt-tab, meni se svako malo CTD-a bez ikakvog razloga :(
i to se da sredit...= Citat =:
Izvorno postao crowap
http://www.fileplanet.com/194456/190000 ... 40-Cap-Mod
koji sam ja noob... level sam 16 i tek sam sad skužio da oni bottle capsi od nuka cole koje neprijatelji imaju nekad kod sebe su ustvari oni capsi koji služe kao valuta... a u vražju mater... mogao sam biti bogataš, a sad prodajem ko cigan oštećeni metal za metke..
Ja sam to skužio na 4-5 levelu. Au, jesi se zajebo!!!
Evo ja lvl 3 :) moze li mi samo netko reci hoce li mi trebati recimo djelovi starog motora,ili pak djelovi ili sam usivač trebati i za što su oni potrebni? Jesu li mozda potrebni za poravak oruzja ili izradu istog?
ima dost oružja koja možeš napravit od smeča koje nađeš u wastelands-u, al se meni ne da pisat sva pa ću ti nabrojit samo neka
od dijelova motora, oštrice od kosilice i još nekog smeča kasnije možeš napravit neku vrstu mača
od kutije za hranu, čepova i sensor modula možeš napravit bottlecap minu
od usisivača, leaf blowera i još nekih dijelova (neda mi se palit igru da vidim kojih, a nisam baš 100% siguran pa ih neću nabrajat) možeš napravit rock-it launcher
da bi mogao napravit oružje, prvo ćeš morat nabavit nacrt (kupit) i onda sastavit oružje na workbenchu
Skoro sve što se može pokupiti ima neku funkciju. Il za izradu custom oružja putem schematicsa ili quest itemi ili kao municija jednom custom oružju (sve što ne spada u ostale dvije kategorije). Ono kaj ti sigurno mogu reći je da sve izgorene knjige ne kupiš,ali Pre-War knjige kupi, bent tin cans ne,ali tin cans da, dijelovi motora su iskoristivi (gas tank, handbrake), kupi sapnice vatrogasnih šmrkova (firehose nozzle),wonderglue,lawn mower blade,sensor module,vacuum cleaner,leaf blowerštake,scrap metal,quantum cola,turpentine,abraxo cleaner,sugarbombs,cherry bombs itd....
Uglavnom,ako možeš kupi sve,pa spremaj u containere,ili pročitaj negdje na netu koji schematic traži kaj i koji su quest itemi pa "samo" to kupi. Custom oružja možeš popravljat kod trgovaca,dakle do negdje pola durability-ja, ili sam,dodatnim custom oružjima istog tipa kao ostalo. Tak da ak ćeš ih koristit,trebat ćeš i skupljat i izrađivat jer ih ima jako malo za nać,skoro nimalo.
BTW,svaki schematic se može dogurat do ver.3 tj isti schematic ima smisla (po)kupit 3 puta jer svaki upgrade nosi 10% poboljšanja
S druge strane,ako te ne zanima ništa od custom oružja,imat ćeš puno manje za nosit
i onda netko nek veli da je fallout 3 igra koje se samo kiti slavnim imenom... mogu reć da dorađeniji i zanimljiviji fp-rpg nisam nikad igrao... po kvaliteti stavio bih ga odmah nakon half life-a 2 ... dakako, ispred svih njih je mafia.. onda dugo dugo ništa pa morrowind :D
edit : ovdje govorim o igrama uopćenito, ne samo rpg-evima .. . :)
e, tu si u pravu, fallout 3 je odličan fp-rpg, odlično su igru prebacili iz izometrijskog pogleda u 3D grafiku, priča je čak i dosta dobra naspram igara koje izlaze u zadnje vrijeme iako bi mogla biti mlo dorađenija.
kod mene su joj jedini minusi to što je bethesda previše toga uzela iz obliviona, što su napravili da je max. lvl. 20 i što igra završi nakon što so dovrši main quest
inače, meni je od fallouta 3 bolja jedino Mafia
ma ovu igru su totalno sijebli mislim ja sam ju preso za 4 popodneva a nadao sam se da cu se imat scime muciti 2-3 mijeseca kao sa jedinicom i dvojkom a sto je najgor kad sam pomislio da ce pocet biti pravo zanimljivo ono kraj tako da me igra jako razocarala :((
Pod dizejblanje zvučnih opcija mislim na recimo, ako imaš 2.1 , 5.1 ili sličan surround, stavi si na obični stereo.= Citat =:
Izvorno postao Cthulhu
Probat ću i ja isključit autosave, ali nisam optimističan, već sam probao sa svime.
Fix je postan negdje na prijašnjim stranicama i meni je bio riješio sve CTD probleme.
Misliš da nisam probao? :D
Problem je što vjerojatno malo ljudi ima 8400gs kao ja. Sirova neka grafička.
E onda ne znam. :)
Probaj shvatiti u čemu ti je zapravo problem (meni iskreno službeni patch nije ništa pomogao, naprotiv, nakon što sam ga stavio igra mi se čak i crashala) koji tu ruši igru (stavi da ti da WMP otvara .ogg format po defaultu, čujem da to pomaže).
Isključivanje autosejva ne pomaže, samo da vam javim.
Sad baš čačkam po opcijama WMP-a (imam jedanaesticu, btw) i našo sam default opcije za sve moguće fileove osim za .ogg
@chulthu Da, to sam i ja maloprije otkrio :D
E baš smo nesretnici :(
Ali ajde, mora biti načina...
EDIT:Imam jednu ideju,ali sad mi se ne da pokušavati.
Kad probam(što bi trebalo biti u slijedećih sat vremena) javiti ću je li pomoglo.
Jasno. Ne može nas pobjedit obična hrpa od 5 GB nula i jedinica :D
Ajde pod Tools (otvori My Documents, npr) -> Folder Options... -> File Types i tamo nađi .ogg pa ga namjesti na WMP default.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Nemam ni ja .ogg:(
E hvala, makar nije pomoglo. :D= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
nema veze probat ću ja opet instalirat onaj fix, malo ću experimentirat.
Ja igram na 8oox6oo sa 4x aa i 4 af, na medium teksturama, na klizačima je svugdje do pola, na dvije gige rama, radeonu x16oo pro 256mb, i s procesorom sempronom 26oo+ koji radi na 1600 mhz i radi dosta glatko + nikad mi se nije srušila .. vjerojatno sam sretna iznimka..:)
Arbiter, je li normalno da tijekom fixanja s ovim final fixom iskaču poruke da je file promjenio veličinu? Dobio sam tu poruku za voices i još nešto, možda music.
Yup..... Najbolji potez koji sam napravio u istorijii igranja je taj sto spasih onog zelenog mutanta iz one grobnice..... sad me prate on i neki robotic kojeg sam kupio. Ne moram vise ni da pucam kad sretnem neprijatelja......= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
Ne bi trebalo biti problema (znam da su i drugi komentirali to), jer ti se u biti i mjenjaju neki audio filesi (ne znam jesi li došao do lokacije gdje ideš razgovarati sa jednim NPC-em (Mr. Burke)... e tu bi mi se igra UVIJEK rušila dok nisam primjenio ovaj fix).= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Fallout 3 jedan od najboljih RPG-ova ahahah, i slako se nasmijah , pa ljudi moji jeste vi igrali prethodne falloute ...cccc
To mi je prošlo bez problema, dapače, jedno dvaput sveskupa mi se dogodio ctd prije nego šta sam napustio Megaton. Sad tražim Galaxy Radio i crasha se otprilike svakih 20 sec.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Često prije crasha pogotovo u VATS-u se počinju gubit texture i zamjenjivat sa žutom bojom. Drivere sam updateao, tako da...
E, točno to se i meni događa(samo ne u VATS-u), a danas sam i ja updateao drivere.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Također,kako namjestiti taj stereo?
u kojim opcijama?
A da ne zna neko kako da zavrsim onu misiju "Those!" (Istrebljivanje fire antsa). Presao sam cijeli fallout, ali sam ga sad opet poceo samo zbog te misije....... Zaboravih da je odradim prosli put :)