megli bi
Printable View
megli bi
ja sam za kico 23868 ko oce javite se jebem vam isusa
ne
wb hansi :D
http://steamcommunity.com/profiles/76561198021300068/
Dodajte me ako se stakate.
knok knok= Citat =:
Izvorno postao Carp
kum in
i was in al along
)
Gdje je nestao goatze?
nema ga vise
hansi disi bijo mislijo sam da si mrtav!
QNAG4zKf ... ure=relmfu
ko ga nebi volio
ajmo sad= Citat =:
Izvorno postao hansi
kico 23868 go go go
Ban pls.
nikad, pa ni tad
pičke idemo dote, večeras kradem internet od bližeg susjeda
Spavamise tjednom, mogu jedino popodne il petkom dokad bilo.
evo odigrao sad par partija na us east.
delay 0.5 sec, ali je igrivo. snade se covjek.
igre su bile mnogo gg, bez rusa, svi hablaju engleski. mogu rec da bi se skoro mogu za stalno tamo preseliti :/ na taj server jel..
Mene taj delay ubije :( Stvarno je mali i ekipi cesto neprimjetan, ali ja ga ne mogu trpit nikako. Bas mi je zao, jer tamo ce te svi razumit sta hoces rec i ti njih. Kako bi lijepo bilo vidit da ti neko sere tecno a ne noob retard fuck your mother dog.
ja ga isto nemogu trpit.
makar bio 0.1sec
igro sam par godina hon na us east, i jednostavno me nervira i nemogu to trpit, u honu sam imo manji lagg i delay nego u doti 2, jos dota 2 ima mali response delay i sporija je igra opcenito, ubija me u pojam, nemogu nista igrat sa skillshottom na use
darer promjenio cijeli tim i uzeo 5 bugara
BUGARA
AHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAAAHAHHAHAAHAHHAHHAHAH
oh wow
ma cigici
mym is back(ruski mym ovaj put, with G,admir,v-god,cwm) - skillwise potencijalno jako dobar tim
M5 sa Dreadom i nekim rusima iz Znationa, meh ne vidim ih da osvajaju nikakav lan
artstyle i pgg jos uvijek bez klana
ns zapeo u virtusu.pro, nema nikakvih vijesti
Da, mym, bravo.
Ajmo se danas skupit opet. Nismo dugo.
Lajfam. Nemrem.
:(
Cak ni u zg nisam:/
Idemo sutra uvecer
Okej.
Zadnjih 15-ak mečeva sam pobijedio, čudo :pray:
Kako su ljudi glupi. Dosad svaki meč s Rikijem sam rejpao, nitko ne kupuje gem/prašinu/wardove. Not fun.
Ako sam se prijavio preko steam surveya za key, koliko se inače čeka dok stigne, i jel uopće stigne?
Može li se key nabaviti nekako osim toga?
Meni preko steama ni nakon par mjeseci nije stigao. Najbolje ti je da se prijaviš ovdje i čekaš: http://www.playdota.com/forums/showthread.php?t=1004900
Eventualno, možeš na FB-u ugrabit key kad timovi dijele, Copenhagen Wolves je često dijelio.