-
Re: Game of Thrones!! TV SERIJA!! NE KNJIGE!!
-
Nije patka nego je slikana širokokutnim objektivom, nešto što se inače ne radi kod portreta.
-
Ne bi rekao da je slikana sa wide angle objektivom.
-
-
-
-
u seriji izgleda kao neki dobar roleplay, ali ovako IRL kao da je neki rapist
-
Evo, pogledao sam i drugu sezonu pa slijede dojmovi.
Druga sezona jest malo sporija nego prva, ali to nije nikakva zamjerka pošto su praktički obje sezone build-up za treću, koliko sam shvatio.
Zmajevi, Robb Stark i njegova vojska, vjerojatno novi pokušaj Stannisa da preuzme Iron throne, Walkeri (damn!) i još puno toga, ne mogu niti sve navesti, koliko se stvari događa. ^^
Savršeni build-up za treću sezonu, jer kako stvari trenutno izgledaju, u sljedećoj sezoni će biti svega što i do sada, ali u većim količinama, mračnije.
Stvarno se vide te političke spletke i koliko svatko želi taj tron, izuzev Starka, ali ne bi me čudilo da se i njegovi planovi promjene kada (ako) se približi King's Landingu.
Tyrion je vjerojatno najbolji lik protekle sezone, vidi se koliko mu paše nadmudrivati se s ljudima kraj trona, pogotovo zato što ih gotovo uvijek i nadmudri.
Sidenote: Joffrey je bolesnik. Valjda jedini čudniji lik od njega je Melisandre (nisam očekivao da će izroditi sjenu). Ali opet nije ni blizu Joffreyu (ono što je napravio kurvi).
U svakom slučaju, dobra sezona, osobno nije mi bolja od prve, ali opet, možda i nije fer usporedba pošto mi je Ned Stark bio najdraži lik tamo.
Ništa, sad polako na treću sezonu, a to znači da je tamo i ona famozna "Rains of Castamere" epizoda.
P.S. Pokušao sam pronaći trailer za treću sezonu, ako se ne varam, mislim da je imao preko 10 milijuna pogleda kada je izašao. Pretpostavljam da su ga maknuli. Ako ima neki re-upload, može link?
-
treca je najsporija od svih, mislim da namjerno idu sporo da ne prestignu knjige
-
= Citat =:
Izvorno postao p0ky12
P.S. Pokušao sam pronaći trailer za treću sezonu, ako se ne varam, mislim da je imao preko 10 milijuna pogleda kada je izašao. Pretpostavljam da su ga maknuli. Ako ima neki re-upload, može link?
Možda ovaj?
Odličan trailer, kao i onaj za drugu sezonu.
Dobro odabiru "modernu" muziku. U drugoj sezoni je bila Florence sa Seven DevilsS(insinuacija na zaraćene kuće), a u trećoj je Ms Mr sa BonesS(insinuacija na... ok, pogledaj treću seoznu :D )
-
Je, to je taj. :D
Pogledao prvu epizodu treće sezone - Khaleesi isto postaje poprilično zatrovana idejom trona, rekao bih puno više nego prije.
Pogotovo kada je rekla "They [dragons]Sdon't grow fast enough."
-
Pogledao i treću sezonu.
Rains of Castamere.
Znao sam da će biti mrsko, ali - damn!
Ali..
-
-
Ovo izgleda kao Mass Effect artwork.
-
-
-
Čekić je Deadric Warhammer, ali oklop izgleda kao nešta što bi collectori nosili.
-
-
-
-
-
Baš sam to gledao neki dan. ^^
LOL na 28:22. :D
-
-
-
-
Jučer vidio.
Najbolji dio je kad Robert počne pjevat. :pray:
-
Upravo pogledao... zraka... :rotfl: :rotfl: :rotfl: :pray: :pray: :pray:
-
Platio bih da vidim cijeli film.
-
-