Imam ispit iz antropologije u ponedjeljak koji anthropology rap neće spasit, ali op op gaming vikend :3
Printable View
Imam ispit iz antropologije u ponedjeljak koji anthropology rap neće spasit, ali op op gaming vikend :3
Jel se mogu i ja s vama igrat? :$
Ne
Oće neko l4d2 večeras ? Neku custom kampanju malo za promjenu, ak nas bude više može i versus na istoj :P
kaj kaj :D= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
E jebiga, nisam vidio ovo.= Citat =:
Izvorno postao Čux
Ja došo na mumble prije nekih sat, vidio nikoga :(
Nismo ni rokali na kraju, ja sam se malo kasno sjetio a i primio nečeg drugog u međuvremenu. Možemo sutra :P
Igra mi se neki MP s nekim, ali nitko ne zeli.
U stanju sam igrati sljedecce:
Diablo 1
Rune Classic
Unreal Tournament
Quake III Arena
...i druge low spec igre.
Ajmo, ljudi. Jel ovo gaming forum ili ne :(
Onaj stari Unreal? Ako da, može.
Da.
Sjecas se kad smo nas dvojica skakali jedan prema drugom i fulali se non stop, na krovu onog spaceshipa? :D
Good times.
Ja ti mogu igrati UT. Diablo jedinicu bih rado igrao ali mi nikad nije uspjela s nikim pa sam odustao više.
Trojica za UT, može. Želi još tko?
Ja bi, sam' moram nabavit'
Mislim da ga imam instaliranog još uvijek :)
Moze, svatko je dobrodosao, hocemo vec sutra navecer?
Taj UT instaliram da bi igrao s nekim, onda to nikad ne uspije, pa mi stoji na disku dok ga konačno ne izbrišem. Nedugo zatim opet se netko javi za UT. Dokle više Čupa?
(igrat ću, ne seri)
Isto tako :D
Možda i ja igram, nabavljam ga sad.
Hrcak
Sonik
Dania
Čux
Stijepko
GDra
Ja
treba nam jos netko za team deathmatch 4v4
Zapravo, ne treba, Čux vrijedi za dvojicu. :)
Et, bas te se sad nasli kad idem u Beograd i nemam neta, a bas mi se igra s vama. ;_;
Preko čega igrate i jel besplatna igra ako je stim?
Ne znaš da li je UT besplatan?
Ne znam koga uopće imam na steamu, koji ti je nick čupa?
Pa kako mogu znat igra je stara preko 10 godina.
Brijem da igraone u metrou imaju net, vidio sam likove kako igraju lol,wow i sve ostale pizdarije. A i ako nema steam uvijek= Citat =:
Izvorno postao System
mozes sa frendovima nabacit. Ako nisi bio tamo odi cisto su kul igraone. Mislim da ti je 50 dinara sat.
Ne znaju ni oni sami, viš da nisu nikad uspjeli igrat UT= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Jesmo.
BTW, igra se Unreal Tournament GOTY edition, cisto da svi imamo istu verziju.
A znam, al mi mrsko ici do tamo i puno je klinaca sto me nerviraju. :D= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
Ne bih ti znao, kad sam ja isao nije bilo puno klinaca. Al sam isto tako iso sa ujakom i njegovim kolegama sa faksa.
What when where= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra