Samo si daješ razloge da budeš sretan i ponosan na sebe zbog svoje zadrte slike (H)
Uzivaj :D
Printable View
Samo si daješ razloge da budeš sretan i ponosan na sebe zbog svoje zadrte slike (H)
Uzivaj :D
Daj Kid pusti ga bash si bezobrazan :(
Hej Kenane
....
....
....
jebem ti zenu
And you know who has two thumbs and doesn't care ? :D
Da te nije briga ne bi se uopste upustao u razgovor sa mnom
pozzzzzzzzzzzzzz. ;)
Aha, moze i tako :D
Izvini što ti ubijam ego boost, al eto, moram.
wtf koja je svrha tog?
Naći će se svrha sigurno. Bežično slanje slike bi recimo (to mi prvo pada na pamet) značilo da možeš nekakvu HTPC konfiguraciju smjestiti blizu kauča tako da možeš spojiti žicom miš i kakvu elegantnu tipkovnicu, a onda bežično slati sliku na par metara udaljenu ogromnu plazmetinu ili LCD bez ultra dugačkog HDMI-ja.
AMSTERDAM je dugo bila legendarna destinacija svih onih koji su bezbrižno željeli uživati u opojnim čarima marihuane. Međutim, nizozemska vlada planira zabraniti prodaju marihuane turistima gdje se legalno prodavala u "coffee shopovima". Nova nizozemska vlada na taj način pokušava smanjiti stopu kriminala povezanog s proizvodnjom i prodajom droga.
"To neće više biti turistička atrakcija. Ne volimo to. Moramo se vratiti na ono kako je bilo zamišljeno u početku: lokalna upotreba za one koji to vole ," izjavio je nizozemski ministar. Češke vlasti u tome su prepoznale dobru priliku za povećanje turističke ponude u vlastitoj zemlji kao i, naravno, način da se poveća državni proračun.
Tamo je od 1. siječnja 2011. dozvoljeno posjedovati 4 ecstasyja ili 5 LSD tableta, jedan gram kokaina ili jedan i pol gram heroina. To je čak tri puta više nego što to dozvoljava zakon u Nizozemskoj. Također, broj klubova u kojima je "dozvoljeno zapaliti joint" u sve većem je porastu zbog čega su Česi većinom zadovoljni.
*slin*= Citat =:
can send uncompressed 1080p video at 60Hz
http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php ... _id=485771
:pray: :rotfl:
:pray:
Hakovali bolnički server za CoD :pray:
http://i.imgur.com/1g72Q.png
Baš me zanima kaj će joj Šprajc reć danas :rotfl:
hoce li se to moc koristit npr za laptop da se moze spojit na wireless karticu i vrtit neke igre da ne koristi svoju? ako kuzite sta ocu rec..= Citat =:
Izvorno postao Aral
Ne jer laptopi obično nemaju video input. Osim ako kojim slučajem bude moglo ić preko usb-a, ali čisto sumnjam.
USB nije dovoljno brz za tako nešto imam osjećaj :)
= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Fail, nije Yoda :)
Nadam se da ce taj matematika moc na mobitele
E, to. Di je to bilo kad sam ja bio u srednjoj?
@Majstoro: za pomoć na ispitima, a? Cccc.
Fakat. Jebi ga, u krivom vremenu smo živjeli :)= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Nova miss Amerike :o
http://i53.tinypic.com/2079wll.jpg
Ima 17 god, a ja pomislila: kako to stare tete primaju za izbor... xD
Link
To je ona šts joj baka i djed s nekog dalamatinskog otoka.
Ne znam dal sam jedini kojeg uzasno iritira taj smjesak.
Pa i nije bogzna nešto.= Citat =:
Izvorno postao angel eye
Paranoa nisi jedini.
1. ružna
2. retardiran kreacionist
3. dalmacija...
Ako to ima 17 godina ja sam za pučku školu.