Da me leđa bola i jedva mičem glavu. Damn.
Također da mi se Manson ne pojavljuje na now playing u posljednje vrijeme. Upravo ispravljam tu herezu (odabranicima sa Mechanical Animalsa).
Printable View
Da me leđa bola i jedva mičem glavu. Damn.
Također da mi se Manson ne pojavljuje na now playing u posljednje vrijeme. Upravo ispravljam tu herezu (odabranicima sa Mechanical Animalsa).
Spoznah VAST...predobar bend
Da me nije bilo 2 dana na forumu, a forum je već poludio.
Izašlo je bezbroj novih tema.
Oh zalosti.Sta cemo sad?
Nitko ni ne zamjeti kad mene nema...S:(
Ja sam primjetio :(
Ja sam upravo primjetio, ne odvajaj se od foruma vise, ikada.
Kako vas sve trolam :))))))))
Kako je Hansi Kruh vrlo mudar trol.
tko si pak ti ?= Citat =:
Izvorno postao Medolina
da je izasao novi album Pearl Jama
uuuuuu
hvala na informaciji :D
viewtopic.php?f=19&t=23614&p=1078579#p1078579= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
:thumbs2:
Da nisam baš u dobrom raspoloženju, heh.
Jučer sam plakao nakon duuuugo vremena.
Eh, ja sam se danas nasao u wcu, bez vecepapira...nakon dugo vremena uzeo sam papirnate rupčiće i njima odstranio nečistoću.
:cry:= Citat =:
Izvorno postao mirko l
Hm... emo...S:D :D= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Kill 'em all, I say!
Da, poslusaj medolinu, ona nikada ne bi postala nesto tako glupo emasticno i nepotrebno= Citat =:
Izvorno postao Medolina
Fabija je sluzbeni meme ovog foruma.
:) :) :) :) :)
Tojeto. :)
Netko je lockao temu o fabiji i osama nad njegovim prozorom koje mu idu na prozor, sad jadan nikad neće saznati kako da ih se riješi!
... Bilo bi lijepo dobiti nekakvo objašnjenje zašto je tema lockana, ono. :(
Pricao sam s Pingu-om,Jerry ju je lockao....svasta.
Sad je odlokana.
Spoznah da sam upao na upravno pravo u rijeci :D
i da cu za par tjedana dobit nove zelene leće ^^
a trenutno radim kompilaciju za svoj rođendan kojeg cu slavit u šumi. Šta kažete na ove albume :
Pearl of Janis Joplin, BBC Sessions od Led Zeppelina ( live ofkors ), The Doors ( njihov prvi album ), Turbonegro ( Party Animals album ), Pearl Jam ( greatest hits ), greatest hits od Lynryrd Skynryda i Salival od Toola :D
po meni se to čini ko jako dobra kompilacija :D
Nema Judasa?
oni su na drugom cd-u :D
al dobro da si me sjetio... mogao bi stavit neki njihov album iz 70ih
Da je tek 2. tjedan skole, a ne mogu vise, da je teretana masu kulna stvar i da je sviranje bubnjeva nesto najbolje na svitu.
Grats, spoznati ćeš i ti uskoro muke faksa. :)= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
Da me T-com opet napastuje tako da mi zlostavlja internetsku brzinu... ono, ovo je veći 2 put ovaj tjedan.
Poceo mi faks danas...ovo nije bilo humano...osim sto sam imao 8 sati predavanja, jos sam u pauzi rjesaval upis godine i placanje skolarine koja nije bas mala...koma :(
Krenuo sam i ja s drugom godinom, koju moram završit kako god znam i umijem, jer ako opet padnem programiranje ili elektroniku, faks gotov. Za sva vremena. Go figure. :(