Istina ima samo voice malo jadno= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
Printable View
Istina ima samo voice malo jadno= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
Na svim S&D serverima score limit je 4, što je debelo premalo, treba ga stavit na minimalno 10, najbolje bi bilo na 20.
Voice chat uključen na svim serverima?
Da.= Citat =:
Izvorno postao El Klinjo
je,opcenito su igre preskupe danas.= Citat =:
Izvorno postao Carp
Jel me možete benat?
Jel ti to mene moliš da te benam ili šta?
Lijepa ocjena. Drago mi je da vam se isto sviđa te dijelim tvoje mišljenje ^^= Citat =:
Izvorno postao Ementaler
FinU103mt6U&feature=popular
koji kreteni...xD
Sabotage, jedan od boljih gametypeova, zna trajati prokleto dugo kada su dobro balansirani timovi, evo, do maloprije sam igrajo jednu partiju, oduzila se na vise od pola sata.
I da, prokleto je tesko doci do 10 kill streaka bez veceg kempanja, ali cak i onda ce protivnici naci nacin da vas ubiju, mogu zamisliti tek kako ce biti da se dobije tactical, za koji treba 25(24 ako imate perk).
Skida se sa steama igra :D
Hahaha zakon, ko se sjeti toga xD Aleluja :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao miska10
Istina Sabotage, Capture The Flag i Search & Destory su mu najdraži gametypovi. Napravio sam si baš klasu koja mi paše i sa kojom ownam:= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
UMP45 + Silencer + Holographic Sights
USP .45 + Tactical Knife
Throwing Knife
Stunt Granade x 2
Bling
Clold Blooded
Ninja
Painkiller
Prokleto savršenstvo, nevidljiv što se tiče radara i tih kerefeka, a i ownam se sa nožem. Nož je prekulan. :D
HAHA MONKEY FUCKER! El Klinjo, upravo sam to sad stavio da napravi
danas igro na rivate host, digo lik iz ptsp-a, ping predobar, ni lagga ni niceg, mozes napravit sta oces sa serverom, stavit kolko rundi itd itd. kad se svi skupe i kad vam doprdi, ja sam za da se skupimo sa pcplaya i pocnemo haklat.
@Const.
a eto, snadji se ko ostali pa nabavi u pola cijene, nigdje ne pise da igru moras kupit u RH...
daj postajte svoje steamove
smrdljivenoge
reapernamedgrim
MarkoPranjic taj steam sliči malo na xfire
co-op je zakon i zabano je igrati ali mi je malo lame kako ispucas par metaka i odmah ubijes nekog/tebe ubiju i nema bas recoila (ne drma se jako) netrebas bit skiller za ovu igru ovo je vise za konzolase i "njubzore" da sam ja neki koji ovo "ocjenjuje" ja bi dao 7.5... nemojte kupovat ak mislite da je slicno kao cod2 ili cod4 ovo je za one koji ce ovo igrat dok im nedosadi.Ovo s attachemtsima propada malo jer je recoil low pa svaka puska izgleda isto (ponasanjem) ak mislite bit pro ovo bas nije najbolja igra za dobivanje skilla...
Jel vi trenutno možete igrati MW2 mp ??
Ja ne, nezz, valda Steam nešt radi, neda mi se spojit na server, tj. spaja se al nikako da nađe druge ljude, samo nešt broji.
:(
same here, a vidim da je i tako većini ljudi= Citat =:
Izvorno postao Über Tsar
kad vecina ljudi nema orginal ffs.
S:thumbs2:= Citat =:
Your lack of trust to the PC community is evidence of your lack of respect for us.
Mislim da izbacujem kupnju igre iz plana. Barem dok cjena nebude 200tinjak kuna. Nakon toga cu valda preci samo SP, par sati nabis MPa i igru staviti na policu da skuplja prašinu.
Daj valjda če uskoro proradit MP nemogu živjeti bez njega :(
Došo je novi patch.
= Citat =:
Izvorno postao Assasin`s
promjene?
Čuo sam da su se riješili crackane konzole.
ma nisu neke promjene sam što duže traži lobby-e jadnije je neg prije :(
drugo i nisam vidio :)
sad se više nemože ni com_maxfps 0 stavit, a da radi normalno...mislim locka ga na 85 :(
anyway. steam:smrdljivenoge
Ok, neki kammi me je dodao, tko je to od vas?