Farmaj evente u Straits of Devastation i/ili srčeka u Frostsound Gorgeu.
Sad počni čuvati karmu za lvl 80 plave/zelene/narančaste iteme.
Printable View
Farmaj evente u Straits of Devastation i/ili srčeka u Frostsound Gorgeu.
Sad počni čuvati karmu za lvl 80 plave/zelene/narančaste iteme.
Aha, to sam krenuo vec. Sad sam u Straits of Devastation, lvl 75. oko 15k karme. Koje armore preporucas za lvl 80 elea? :D
Imaš 6 "temple" exotic setova, Balthazar u Straits, Dwayna i Lyssa u Malchors i Grenth, Melandru i Infiltration (because fuck you) u Cursed Shoreu. Svi se razlikuju po statovima, i svaki ima dotični rune set. Also, svi jednako izgledaju, i svaki dio košta 42k karme.
Preporučam da ih sve pregledaš kad dobiješ priliku i uzmeš si one dijelove koji ti najbolje pašu uz statove. Rune su ionako relativno jeftine u Trading postu tako da nemoraš misliti o tome,lako ih zamijeniti.
Nego, malo se igrao s altovima, Mesmer je isprva zabavan, no onda skužiš da mu je dmg užasan. 5 mesmera zajedno jedva da radi dmg ko jedan warrior. Usto, utility skillovi su mu očajni. Samo hrpetina drkanja s conditionima i boonovima na prijateljima i neprijateljima, a mantre su skoro neiskoristive unutar bitke kad ih ispucaš.
Aha, pogledat cu si. ^^
Anyhow, Devastation je jebeno najgora zona u igri. Mobovi me kritaju za po 2.5k, gotovo se nemogu borit s vise od 2 moba. Uzas, patim se vec satima da zavrsim, ali nikako.
Meni je mesmer u beti bio odličan u PvP-u, redovito sam bio pri vrhu ljestvice i brzo sam gomilao glory.= Citat =:
Izvorno postao Wolfwrath
Slutim da ovaj perfekt nije slučajan? :D
Nisam ga igrao još u full verziji, skoncentriran sam na Guardiana koji mi je tek level 57 tak da ne znam kakva je situacija s mesmerom sad, al sumnjam da se puno toga promjenilo :)
Jesi igro ti jedinicu?
MEsmer je govno glupo koji ti samo slaze kopije koje dizu 1.5k dmga po hitu. Fuj. Gotovo ga je nemoguce soloat.
Jedinicu nisam igrao.
Nek je dobar u pvp-u,ali i nije toliko u pve kad se u potpunosti mora oslanjati na kopije. Iz sličnog razloga ne podnosim ni rangera, ne volim pet sustav.
Meni je ranger u GW-u bas super slozen. Samo se nikako nemogu odlucit sto iduce lvlat, njega ili guardiana! ocu nekog hevija iduceg, ali ranger mi se tako dopada. :D
Sad sam sa likom radio puzzle u Devastationu. Lik nemoze skocit s kamena na kamen. :(
Aj čekaj me sa sljedećim likom za levelanje, pa možemo skupa :oops:
Jel Viziers tower? Taj je prejeben.
Nego, isprobajte hidden cave-ove, to su najjebeniji puzzleovi, pogotovo onaj u Metrica Province.
Guardian mi stoji na 12om lvlu. Human, cini mi se. :D= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Yep, Viziers tower je u pitanju. Cak sam uspio i sam skuzit cijeli put bez trazenja uputa. :D Ali lik je valjda 20 puta pokusao skocit na drvo, nisam vise mogao geldat, oso offline. :/
2 milijuna primjeraka prodano u prva 2 tjedna. Unatoč činjenici da je preko tjedan dana igru bilo nemoguće za kupit na službenoj stranici. I ne računajući pre-purchase.
http://massively.joystiq.com/2012/09/13 ... ales-mark/
Balthazar set ili Grenth set, moram negdje vidjet samo kako izgledaju i koji ima vise dmga.
Da li bi bilo pametno da kupim exotic armor sa BL-a i onda polako nabavljam karma set?
Jednako izgledaju. Možeš kliknuti desni klik pa preview. Za statove ne znam točno,tvoj izbor. Grenth rune nisu posebno popularne, pa pazi ako želiš zadržati rune set.
Ja sam išao 3:3 sa itemima. Kupio sam Draconic Boots, Leggings i Coat iz Trading posta, i helmet i gauntlents s karmom, i namjeravam još kupiti shoulders s karmom (doduše,ulijenio sam se zadnja dva dana :P)
Polako se počeli pojavljivati ljudi sa dungeon gearom, itemima i setovima. Ponajviše se fura na CoF, ak se ne varam.
Aha. Tamo sam i mislio.
Evo kako izgleda i legedary wep:
JE, baš i ja gledao jednu večer to. Totalno želim imat Twilight.
Zanima me kako staff izgleda. Nigdje nema. :(
A mocno se zove, bifrost :$
http://www.reddit.com/r/Guildwars2/comm ... eling_tip/
Za levelanje artificinga dusu dalo, ko nije vidio. Oprosticete double post ^^
Artificing na 400. Sad cu si napravit Exotic staff, samo da nabavim Carrion Orichalcum Imbused Inscriptiona, koji ide po 4 golda na Tp-u. Mozda ga prodam i nikad si staff ne napravim, tko zna.
Spušio opet sve pare na novi greatsword. Jebeš slabost na awesome izgled :(
Šteta što mi kao rangeru greatsword sucka balls, izgledaju predobro :/= Citat =:
Izvorno postao Carp
Nisam ni sumnjao da warriora ima najviše a mesmera najmanje :/= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Što bi ovo dolje lijevo trebalo predstavljati?
Mislim da su to rase.= Citat =:
Izvorno postao Wolfwrath
= Citat =:
The upper right bars represent from left to right: Engineer, Thief, Elementalist, Warrior, Mesmer, Ranger, Guardian, Necro
The Lower left bar represents from left to right: Norn, Charr, Asura, Sylvari, Human
The lower right bar represents from left to right: Weaponsmithing, Hunstman, Armor crafting, Cooking, Leatherworking, Artificer, Jeweler, Tailor
Toliko više muških likova???
Očekivao sam puno više ženskih, kad predobro izgledaju.
I ja sam mislio da će biti pederluk na sve strane... čudno.
Usput, Riel Darkwater je nešto najseksi ^^