AC2 i MW2.
Printable View
AC2 i MW2.
Napokon GTA IV.
PES 2010
Battlefield 1942. rasturam po serverima!!! :rambo:
F.E.A.R. COMBAT pičim online...
Dragon Age: Origins, Machinarium i Witcher koji je pak trenutno u pauzi...
Kak ti se čini Machinarium?
voextra mala igra, jedino što je kvari je to što se u nekim dijelovima vidi da je napravljena u flashu i onda pomalo izgubi svoj šarm. Other than that, 5/5!= Citat =:
Izvorno postao Medolina
Psychonauts.
Preporuka svima.
Jako zabavan i jako kratak, na momente frustrirajuć, al sa odličnom glazbom i atmosferom.= Citat =:
Izvorno postao Medolina
Najviše sam mrzio sspore prelaske iz jedne prostorije u drugu, a pogotovo kad nisam znao što napraviti.
Počeo GTA IV jučer. Izvrsna igra koju su zasrali developeri lošim portanjem.
Patchevi Jambra. Preporode igru.
Jedan zanimljivi nastavak.
:rambo: ARMA IIS :rambo:
I dalje peglam cod čvrku.
U zadnje vrijeme ništa pošteno nisam zaigrao,ove nove igre šišaju komp moj samo tako.Jako rijetko nabacim partiju CoD4 team deatmatcha i tekmu PES 10.
Znači nove igre smiju bit bugovite i loše optimizirane?= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Far cry 2. Prekucana davno, sad fatam skakavce za fishinga, rece mi decko iz UFLL-a da klijen radi u ovo doba :D
Desperados 1, desperados 2 lolol.
what's the problem, igraj nešto staro.= Citat =:
Izvorno postao la50
Mass Effect 2.
WoW i PES 2k10, prije svakog spavanca bacim tekmu dvije :D
cod 2 i 4.
Doba zmajeva. PC mi se crasha na njega... :( kao i na svim malo novijim igrama. :(
TorchlighT i cod:mw2 :killyou:
HAWX
Super igra !!! Prvi put igro i bas mi se svidila !!! Jebeno je dinamična, lijepa grafika, lako upravljanje avionom... Sve 5 !!!
Mass Effect 2, jednostavno sam opčinjen igrom i nemam vremena za ništa drugo.
Call of Duty: Modern Warfare - da se prisjetim singleplayer kampanije,
a sutra se bacam na
Call of Duty:Modern Warfare 2 - jedva cekam. :D
Prince of Persia, ocekivao sam dobru igru po onome sto sam cita, al kad sam pocea igrat mi bilo zao sto sam toliko cekao, prekrasna grafika, najbolja zenska, odlicni sarkasticni komentari, najbolji do sada, prekrasne animacije, puno skakanja, trcanja, svega, manje borbe, jednostavno nakon vrlo dobrih Princeva koji su ipak bili s previse borbe dojde vako osvjezenje, najbolji princ do sada.