Kad sam to vidio iste sekunde sam kupio igru. Genijalci :D
Printable View
Kad sam to vidio iste sekunde sam kupio igru. Genijalci :D
Zašto D-tools na favoriti?
Zato što Adobe Reader na Contacts
Teamviewer spasava zivote. <3
Koi kraaaalj!!! E jebooooteeeee...
http://www.index.hr/Black/clanak/perver ... 17267.aspx
Previše dobrih game related popusta po internetovima, a recesija. :(
Dobio sam beta key za dragons prophet, ali je za US. :(
Imam ti ja EU key, ako trebaš, ostavi pm :)
Napravi SOE account, moš za everquest ili nešto i radit će ti. Nikad se ne nemoj zajebavat sa EU distributerima ako misliš igrat igru ozbiljnije= Citat =:
Izvorno postao Carp
/slowpoke
Inace, gotova skola (manje matura), proslo prvih potpuno slobodnih 24 sata. Postalo mi je dosadno.
Hah kakve ste pičke prije bili.= Citat =:
Izvorno postao GDra
http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.ph ... 88#p961288
I to je taj povijesni trenutak
N95 :evil:
ponosan inicijator hellboyevog internet ubistva
daj nek neko nadje reiko flejm sa laki strajkom, to je bilo pisanje
To je u bannedu, probat cu iskopat kasnije
nadam se da se rajku politicka karijera isplatila i da sad ide sa hcspom na lokalne izbore u rijeci. tko zna, mozda je vec precjednik mladezi pa polako penetrira u mlade desnicarske umove starkraft metodama.
Da bar, možda bih imao za koga glasat.
SVaki put kad sam na korzu me iz HCSPa vuku za rukav da neki kurac potpisem, pa mi bombe bacaju sa free internetom u cijeloj rijeci.
HČSP obećava free internet u cijeloj Rijeci? Skoro nadmašuju vlastito predizborno obećanje kako će dovesti Toyotu u Rijeku.
Pa ono, odgovoris im "Бре, ја незнам штаћеш да ти потпишем."
Kakvu Toyotu?
Pazi spiku: hčspov kandidat je u programu naveo kako će dovesti Toyotu da napravi tvornicu u Rijeci. Naravno, ne piše zašto bi to Hrvati bili dovoljno isplativi radnici da bi se jedna Toyota odlučila otvoriti tvornicu kod nas, ali frajer je siguran da će on moći izlobirati taj posao jer će odmah ići u posjet Kawasakiju koji je odavno poznat kao grad blizanac Rijeke, a to automatski znači da će oni instantno outsourceati nekakvu proizvodnju kod nas. Jebiga, ako su nam davno fontanu poklonili, mogu nam sada i neku tvornicu dat.
S time da Toyota uopće nema nikakve veze s gradom Kawasakijem, niti ima pogone tamo, ali za hčsp to nije problem.
:pray:
Prošao sam sve Ryu trialse u SF4. Konačno sam uspio u životu.
Jel u zgu drugi krug jos mora bit ili je bandic uopet ubio nogama?
bandić dobio= Citat =:
Izvorno postao Carp
u Klc drugi krug ffs