modern warfare je imao najbolji mp, također
Printable View
modern warfare je imao najbolji mp, također
Ma najbolja igra, e.
Totalno svi kradu od njih. Samo gledaj, npr. Angry birds. Plagijat!
Ted
http://themoviemash.com/blog/wp-cont.../ted-movie.jpg
4\5 Prestanite kakiti po topicu :D
Th Dark Knight Rises
http://www.whogottherole.com/wp-cont...ight-Rises.jpg
-\5 Odustajem od davanja ikakve ocjene. Jednostavno ne mogu da ocjenim film koji ima toliko stvari koje volim i cijenim a sa druge strane toliko elemenata ne funkcioniše...
Ted 4/5, znači TDKR najmanje 5/5 :P
Expendables 3 - 7/5
Bull je još i dobar. Deadwalker je Tedu dao devetku :) Nisam gledao (budem), ali medvjedić, Mark Wahlberg, godina u kojoj je dobra komedija izumrla i onda ta ocjena na kraju, kakvu ja dajem jednoj Casablanci, primjerice... Ne znam. Malo je reći da sam skeptičan.
Svi kažu da film rula, meni je na listi čekanja pa da vidim od kuda takva buka...
Ali da, ocjenjuje se kao predstavnik žanra, a ne kao globalna ocjena. Glupo je usporediti Casablancu sa TED ili bilo kojom drugom komedijom, zar ne?
Ma jasno, ali i u tom slučaju mi tih 9 izgleda pretjerano. Inače bih ga obišao u širokom luku jer sam nekako izgubio vjeru u smiješan film, ali samo zbog tih pohvala sam ga metnuo na popis, pa jednog dana...
film je čisto ok. Lagao bi kad bi reko da film ne valja, jer sam se više puta nasmijao tokom njega :D pogotovo kad se pojavi Flash :D
Šteta što više nema dobrih komedija, uglavnom sve na što bi se dalo nasmijati stave u trailer i onda izađeš posran iz kina. Na kapaljku izlaze OK komedije :(
Zbog toga i jesam skeptičan. I one dobre koje izađu, više su simpatične nego što su istinski smiješne, u biti, kao da je prošlo vrijeme filmova za vrijeme kojih si umirao od smijeha, a toga sam se baš zaželio. A moguće je i da sam samo otupio s godinama. U svakom slučaju, dat ću mu šansu.
TED je simpa, ali potpuno predvidljiv, od scene do scene :( Radnja je, eto izuzev činjenice da je u njoj animirani medo, prilično stereotipna (ok ok, govno na podu i ubitačni prdac u restoranu su ipak nepredvidljivi highlight :D ).
Pingvinu postao si pegla. Al' ona prava, dosadna, nimalo smiješna pegla.
Reprizirao The Avengers. 10/10Sbecause fuck you.
Slučajno si napisao prvu nulu. Ispravi post prije nego se osramotiš.
Ted >>>>>>>>>>> The Avengers
Fish Tank
http://i.imgur.com/4hd6M.jpg
8
TED - 8/10
Umiranje od smijeha. Glumačka postava me naprosto oborila s nogu. Odlična komedija.
Mean Girls - 8/10
Nakon što sam predugo odgađao gledanje ovog filma, bio sam osupnut. Odlična teen komedija zbog koje mi je još više žao što je Lindsay Lohan počela vući 100 metara s preponama :(
@W3DR4N, baš si mona.
@mortician, nisam još pogledao Teda, pa mi nema smisla komentirati.
Više se ni ne sjećam šta je sve izašlo ove godine, ali The Avengers je uz novog Batmana vrlo vjerojatno najbolji ovogodišnji film kojeg sam gledao. Ne znam govori li to više o kvaliteti navedenih filmova ili ovogodišnjoj ponudi, ali tako stoje stvari... Skyfall nisam gledao, dok me Looper i nije toliko impresionirao, mada je dobar. Ne znam šta sam još propustio...
Nedodirljivi su definitivno film godine
a Avengersi su samo eye candy, ostalo 0 bodova
Koji Nedodirljivi? Intouchables? Taj je iz 2011.
avangeri su zabavan film, ali sada da su nesto extra e to nisu
Pa nisu, ja bih im dao sedmicu, ali govorim o ovoj filmskoj godini. Avengers i novi Batman su mi bili najzabavniji. Prometheus me je razočarao, Expendablesi standardni... Šta još ima uopće?
aha, nisam skužio xD jebiga gledal sam ga neki dan :D= Citat =:
Izvorno postao MILF hunter
imaš Lawless, nisam gledal pa neznam, samo spominjem, novi Tvajlajt xD
Ocjena je kao predstavnik žanra, a i ne znam, film mi je baš legao tak da je ocjena više subjektivna, nego li objektivna. Da, radnja je skroz predvidljiva (što sam odmah rekao), no fino služi svrsi. Baš sam se u par navrata nasmijao od srca, a i klasična romantika tipična za takve filmove nije nešto nepotrebno forsirana i sladunjava. Humor je zbilja gg, ima u par navrata zgodnih referenci :)= Citat =:
Izvorno postao MILF hunter
Pa nemoj im se opravdavat.
Ja sam recimo Deathstalkeru 2 dao 10/10, a Godfatheru 7/10 i stojim iza toga.
Ne opravdavam, samo pojašnjavam :)
Nisam gledao tog Teda, ali podsjetio me na ovo.
Ma dobar je Ted, ima par vrhunskih scena, al gleda san ga pijan u kinu i umira od smija gotovo cilo vrime, a to je lipo iako bi film u normalnim okolnostima možda ostavia lošiji dojam.
A od filmova šta su dosad izašli ove godine mislim da ih Moonrise Kingdom sve šiša i to poprilično, al ima još do kraja godine par potencijalno zanimljivih naslova pa ne znam, al Avengersi, Batmani, Spidermani, pa čak ni James Bondovi nisu u toj kategoriji.