Justified je prejebena serija! Nadam se da je i treća sezona jednako awesome kao i prve dvije. U zadnje vrijeme sam sav savcat u kajbojskom džiru jerbo igram Fallout: New Vegas, a u pauzama gledam Justified. Dabar potraje vjećno.
Printable View
Justified je prejebena serija! Nadam se da je i treća sezona jednako awesome kao i prve dvije. U zadnje vrijeme sam sav savcat u kajbojskom džiru jerbo igram Fallout: New Vegas, a u pauzama gledam Justified. Dabar potraje vjećno.
Cracked je malo izgubio kredibilitet kad su Diabo 3 proglasili najznačajnijom igrom 2012. godine.
Ni jedna druga mi ne pada napamet...= Citat =:
Izvorno postao Maloki
2009. Burnout Paradise: The Ultimate Box
2010. Fallout: New Vegas
2011. The Elder Scrolls V: Skyrim
2012. Diablo III
2013. Grand Theft Auto V
Kada su to izjavili? Sjećam se jedino onog članka kad su popljuvali njegov always-online.
Dobio sam prvu kaznu. Jeeej. -.-
...za?
Vozio sam prejak auto. Prvi put su me zaustavili, nikad nisam kaznjavan niti ista, i nije mi htio napisati upozorenje, jer je onaj zvaljo prije par tjedana pokupio 3 curice sa autom koji nije smio voziti, pa se oni sad izivljavaju na kome god stignu.
Pa tako i treba. Kamo sreće da to rade i stalno, a ne samo kad se dogodi neki zajeb.
On topik, bar nisam nekidan u nekom random postu napisao "kurac palac"; odjednom se pojavi bot koji to forsa. THEY ARE WATCHING ME.
Vjerojatno najveći utjecaj na društvo koji si dosad ostvario.
Kuoliko nouvaca?= Citat =:
Izvorno postao Carp
ovo ne vrijedi ni komentirat= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
1000-2000 je kazna čini mi se= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
1000 + 100 kuna utvrdjivanja troskova.
@Predo
A ti si glupa debilcina koja bi dala nekom sa 2+ promila da vozi? Clap clap, idiote.
... Um, what?
Ne, koji kurac... Kako si pobogu uspio to izvuć iz toga? :'D
Ja htjedoh reći da su policajci dobro napravili što su te kaznili, i nemaš što srat; te dapače, da bi trebali tako svih onda globit jer bi onda kreteni možda malo bolje promislili prije nego sjedu za volan, a ne samo da se krenu iživljavat na tjedan dana kad netko nekog ubi, a kasnije ih zaboli kurac.
Al ne fakat, kako si ti uspio zaključit to što si zaključio iz te moje rečenice? :'D
Dobrotvorni rad. Il reci da os radje 3-4 dana u zatvor nego platiti. Najvjerojatnije ce te pustiti. Mozda heh.= Citat =:
Izvorno postao Carp
Odaberi zatvor pa da znaš reć nama ostalima da li se isplati. Ako bi mi dopustili da ponesem laptop, ne bi mi nimalo teško palo.
SNetreba kretenu prejak auto, takvi će sa stojadinom sranje napravit bez problema.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Zapravo, prije će sranje napravit sa stojadinom jer ima slabije kočnice, nema ABS-a, trekšn kontrola, itd. Jedino što novi jači auti mogu postići veću brzinu.
Neće jer se neće ić kurčit pred pičkama u stojadinu.
Jedini razlog zbog kojeg sam sjeo za volan je taj sto su svi imali oko 2 promila, i inace ne vozim taj auto bas iz tog razloga, sto ne smijem. Po pravilu, ukoliko si ne kaznjavan, mora ti napisat upozorenje/opomenu. Sad ja moram pisat zalbe, ici na sud bla bla.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Hoće dok god nije u okruženju gdje se neki vršnjak može kurčiti pred istim pičkama sa nekim boljim autom.= Citat =:
Izvorno postao WannabeClone
A lol pa vidio sam minimalno 10 ljudi iz SB koji se kurče sa Golfom dvojkom kojeg kao voze. Stavljaju slike od nekih "nabrijanih" verzija pa si valjda umisle nešta štajaznam. Uglavnom, cover slike sa "Samo je jedan GOLF <3 <3" i sl. stalno viđam. Toliko o kurčenju sa lošijim autima.
E jebiga, golfovi su jedina iznimka :D
Yo dawg, I herd u liek games...
Kupio sam igru. Fora je koncept :)
Namjeravam, samo da bude neki sale ili bundle eheheh
I je'l možeš onda u toj igri razviti simulaciju kreiranja igara?
Da. Meta as fuck.
GameBiz 2 je bolji.
Upravo bankrotiro.
^Possibly related.
http://www.greenheartgames.com/2013/04/ ... of-piracy/