a nisi mogo iz prve skužit da je smeće, nego tek kasnije?
Printable View
a nisi mogo iz prve skužit da je smeće, nego tek kasnije?
Malo sam spor
:D
Ništ čudno, neki filmovi jednostavno ostave neki efekt od prve, a tek kad ih opet prožvaćeš skužiš da i nisu toliko dobri.
Šta je xara mjerilo ukusa? :D= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Neukusa.
@LD: Prema onome što vidim, njegovo se mišljenje cijeni. Moje, not so much. :)
= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Katie Holmes je u Beginsu bila daleko veći debakl. Ona kao jedna od glavnih javnih tužitelja :rotfl:. Što se razvučene radnje tiče The Dark Knight je bio jednako razvučen, gotovo naporan.Ne vidim ikakav pad kvalitete. Možeš smatrati serijal dosljedno loš ili jednako tako dosljedno odličan zavisno od kuta gledanja. Svaka od epizoda ima plusove i minuse, nebulozne i fenomenalne scene. Ako ih idemo secirati scenu po scenu ovaj serijal može ispasti jednako govno kao i Star Wars saga.
Meni je serijal zaokružen i odličan. Definitivno najbolja strip adaptacija ikada i teško da će se bilo tko približiti. Benchmark za takav tip filma :thumbs2:.
po mom misljenju the dark knight je izvukao Heath Ledger jer je fakat odlicno napravio svoj posao, dok su ostali bili ispod svake razine i film vridi gledat samo zbog njega, ostalo se more preskocit, prvi dio je odlican iako je premalo zaradio u kinima , a treci sad ce se nekom svidjet nekom nece, meni recimo smeta
Sali sve u svemu jedna dobra trilogija smejstena u nekakav kvazirealan ambijent
u svoj batman trilogiji nitko nije bio ispod razine... osim holmesice i cottilardice.
Šta se tiče da film prvo ustavi utisak pa da onda skužiš da je smeće, nah. Film odmah mora ostavit učinak da je smeće ili da je dobar :D barem je kod mene tako ^^
Kakvo razmišljanje majketi. Po tome bi mi onda Komandos bio najbolji film ikad jer mi je Švarceneger bio heroj kad sam imao 5 godina.
Pa Komandos je klasik. Još si dobro i prošo.
Meni su Batman i Robin bili vrhunac kad sam bio klinac. :(
samo batman & robin valja kao film svi drugi su smeće.
Ma KidA nema pojma :P DKR je MOTY :P
To bi bila prva dva Xmena. Nolanov Batman je do bola forsan serijal.= Citat =:
Izvorno postao šcer od SAVE BAĆIĆA
Skoro pa si u pravu da je serijal stao na ta dva dijela.Treći dio je sve uništio.Batman ima definitvnu prednost u grandioznosti, soundtrack je nedostižan te neke od glumačkih izvedbi, koje su puno veće od samog žanra .= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Ne.
Da.
Ti nemaš potrebnu karizmu promijeniti mišljenje cijelog foruma uz pomoć dva slova i točke.
Ahahahaha!
On misli da može!
Awww!
Čak se slažem s Weksterom.
To da su X-Men najbolji.
Mišljenje je poput šupka, svatko ga ima. Brojke govore same za sebe sa tvojom "karizmom" ili bez nje :fof: .= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
$1,013,114,000 + $1,004,558,444 + $374,218,673 = cc 2.4 milijarde zelembaća
Xmen
$157,299,717 + $214,948,780 + $234,360,014 = :rotfl:
Hoćemo nabrajati nagrade koje nešto znače u svijetu filma ?
x men bi bio ok s mrvicu mračnijom atmosferom. Osobno mišljenje.
edit:
Koliko god bio u pravu po ovom pitanju, ovo je i dalje najgluplja logika od kad je svijeta. Dobar film je dobar film, i niti jedan nastavak ne može retrogradno uništiti spomenuti dobar film.= Citat =:
znaci po brojkama transformeri su onda bolji od nolanove batman trilogije jer su zaradili vise? to sto je nesto zaradilo vise novaca ne znaci nuzno da je i bolje= Citat =:
Call of Duty serijal su, onda, najbolje igre u svemiru. Najs.
Može ako ih gledamo kao cjelinu, zaokruženu priču.Naravno da prva dva dijela imaju svoju bezvremensku kvalitetu. Isto kao sa npr.Terminator serijalom gdje je treći dio uništio puno toga.Jebiga, sjebe se ukupni dojam.I Kum 3 je smanjio ukupni dojam iako su prva dva dijela savršeni filmovi.Ali zato imaš trilologija sa ujednačenom kvalitetom kao npr. Lord of the Rings , Batmani i možda još poneki.= Citat =:
Izvorno postao Wolfwrath
Prvi Transformeri su odličan film.Drugi je gledljiv dok je treći užas.Ne kažem da je zarada pravilo i da nema izuzetaka. Svugdje ima izuzetaka. Ali ovdje raspravljamo o komercijalnom film a ne o art ili umjetničkom filmu.= Citat =:
Izvorno postao Petlare
Taj serijal igara je najmanji problem. Problem su svi oni koji ih pokušavaju kopirati.= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Wait, wut?
TDKR je u rangu X-Men: The Last Stand. Oba su dobri filmovi.
X1 i X: First Class su nešto bolji od BB i TDK.
X2 ih sve šiša.
Wolverine je najlošiji, ali i dalje dobar.
Misliš na COD ?= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Malo smo zastranili.Da li je to trenutno najbolja igra s obzirom da i najviše zarađuje? Definitivno najbolji arkadni FPS multi što mu je i glavna namjena.Ono što je nekada bio UT ili Quacke danas je to COD. SP je s druge strane poput cajki. Dobra zabava ako si pijan ali drugi dan se sramiš samog sebe. Zašto je loš za ukupni gaming? Zato jer bi svi dio kolača, kopiraju ga pa igre sliče ko jaje jajetu.
IMO, Modern Warfare 1 je imao najbolji SP u bilo kojem shooteru, ikad. Nakon njega je MoH AA i CoD 1. Ostalo je kurac.
Tako da, djelomično se slažem s tobom.