-
Re: Što ste danas spoznali. Part Deux
Pazi se da ako si maloljetan ne radiš ništa bez ugovora. Kraj cijele megamase nezaposlenih punoljetnih osoba, maloljetnik se danas može zaposliti jedino negdje na crno, a u tom ti slučaju nitko nije obavezan platiti i možeš im staviti soli na rep. Budi oprezan!
-
Ma stvar je u tome što preko ljeta moram raditi preko učeničkog servisa, a tamo je užasno teško naći posao. Lakše je jednostavno naći neku firmu koja ima ugovor sa njim, a ja želim nešto vezano uz informatiku, čisto da dobijem nekog iskustva u radu sa računalima.
-
Teško. Ne pada mi na pamet ništa što bi maloljetnik mogao raditi, a da je vezano uz informatiku? Muško si, radije pljuni u šake i ufati se fizikalije. Očvrsneš i još budeš za to plaćen. Fizikalije su mama za mlade derane i super dođe umjesto teretane, a kad ti se na jesen ne bude dalo učiti, znat ćeš šta te čeka ako budeš loš u školi i lakše će ti biti zagrijat stolicu.
-
Ah, prvi put u tjedan dana da sam se ustao i doručkovao u podne.
Feels good man.
-
Naći posao na šteli ovdje je teže nego što misliš. Barem meni. 16 godina čovječe, ne daju mi. Mislim, nije problem, radio bih ja to, ali problem je naći to
-
= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
Teško. Ne pada mi na pamet ništa što bi maloljetnik mogao raditi, a da je vezano uz informatiku? Muško si, radije pljuni u šake i ufati se fizikalije. Očvrsneš i još budeš za to plaćen. Fizikalije su mama za mlade derane i super dođe umjesto teretane, a kad ti se na jesen ne bude dalo učiti, znat ćeš šta te čeka ako budeš loš u školi i lakše će ti biti zagrijat stolicu.
This. Svoju lekciju sam prošlo ljeto naučio, ali mislim da ću i ovo na bauštelu (svojevoljno). 500tinjak kn tjedno uopće nije loše, a i imam šta raditi preko ljeta.
-
-
Ili pak, kupujte, samo skinite mutavu kilu plastike.
-
-
Plastika služi za stvaranje airflowa.
-
Služi kurac palac, ako već imaš ventilatore po kučištu koje to rade, ogromni mutavi komad plastike samo smeta.
Uostalom Babitz je to nekidan napravio sa svojom nekom koja ima sličnu takvu plastiku, pala temperatura samo tako.
-
Ovo na slici je turbinski hladnjak koji bez te plastike gubi sav smisao. Vjerojatno misliš na klasični hladnjak koji puše prema dole na PCB.
http://www.telegraf.rs/sex-i-ljubav/687 ... nske-grudi
-
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Služi kurac palac, ako već imaš ventilatore po kučištu koje to rade, ogromni mutavi komad plastike samo smeta.
Uostalom Babitz je to nekidan napravio sa svojom nekom koja ima sličnu takvu plastiku, pala temperatura samo tako.
Jedno je kućište, drugo je grafička. Ti nisi primjetio da grafička glumi fen na stražnjoj strani?
-
-
Toliko mi je dosadno da skidam Black Ops multiplayer. Pls help.
-
radi sklekove za vrijeme skidanja
-
= Citat =:
Izvorno postao Xero
You are dead to me.
-
-
index kasni godinama za svijetom...
-
http://www.dailymail.co.uk/news/article ... votes.html
lol bar nisu kopirali sve iz Daily Mail clanka
good ol' Index
-
barem su se potrudili posurfati redditom i staviti druge slike
-
Nemaju svi ljudi vremena (a bome ni volje) da prate sve "bitno" na internetu. Samo neka kopiraju članke. Index je više učinio za Hrvatsku i Hrvate od pokojnog predsjednika Franje. Navodno.
-
Smiješno što netko prima plaću za to.
-
Iznenadio bi se za što sve ljudi primaju plaću, ali to je tako u hrvatistanu. Mala zemlja za veliki LOL.
-
Lol to je ko kad Net.hr kopira članke sa crackeda.
-
Meni vi neki niste jasni najstvarnije.
Šta bi oni po vama trebali ekskluzivno izvještavati o nečemu što se zbiva u drugoj državi? Na osnovu čega? Božje providnosti?
To su jebeni lame ass portali, a ne kultna štiva kao Glas Koncila i Sportske Novosti. Koga boli briga jel prepisano ili ne. Bitno je samo da sadržaja ne manjka.
Nema kod nas (i nikada neće biti) dovoljno publike za kvalitetne sadržaje, a uzaludan trud je uzaludan i ne plaća se.
Jebote primabalerina Rozga je kod nas neki kurac. To valjda dovoljno govori koliko smo ispod svake razine.
Why worry?
-
cracked.com je humoristican sajt na kojem su clnci sprdnja i smijeh
oni to prenose kao hard facts.
o tome je maloki pricao
-
cracked.com je humorističan sajt koliko je i 2.5 Men humoristična serija
-
Slažem se, vrlo je smiješan.
Ali sve članke koji nisu nekakva kolekcija osobnih iskustava autora ili slično korektno potkrijepe činjenicama.
-
= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
= Citat =:
Izvorno postao Xero
You are dead to me.
Kao da to nije ono što svi želimo. Also, tard si.