bb ima ful elemente horrora, pogotovo ona scena na dokovma. Njega niko ne vidi, a on viddi svih :D= Citat =:
Izvorno postao šcer od SAVE BAĆIĆA
Printable View
bb ima ful elemente horrora, pogotovo ona scena na dokovma. Njega niko ne vidi, a on viddi svih :D= Citat =:
Izvorno postao šcer od SAVE BAĆIĆA
This is England
http://1.bp.blogspot.com/_fMuDUsm3u7...s_england1.jpg
5\5 Savršenstvo. Zajedno u paketu sa American History X.
meni je history x i dalje najbolji na tu temu, ali this is england je odmh iza. Pogotovo kraj. Koja scena. Pogotovo uz pjesmu
Meni je American History X bar 8/10 i super mi je film, dok mi je This Is England jadno jebeno govno za koje ću žaliti zauvijek što sam ga pogledao i ima 0/10... Zanimljivo stvarno kako se mišljenja razlikuju : ).
Meni će uvijek u sjećanju ostati ona "bite the curb" scena iz X-a. Moram ga opet odgledati :D
Naravno da je This Is England bolji. U History X je jedino kul Norton, sve ostalo je osrednjost.
Moneyball
http://i.imgur.com/cfE5e.jpg
Jebeni.
Definitivno ću provjeriti i redateljev prvi uradak, Capote.
9/10
Leaving Las Vegas
http://i.imgur.com/UNqsF.jpg
Nicolas Cage/10
O da Capote je fenomenalan, bolestan film sa P.S. Hofmanom u glavnoj ulozi. Mislim da je i kipića dobio za tu ulogu i da ga je ona proslavila. Fenomenalno je kako je odglumio čovjek.
Dajte mi neku best of listu iz zadnjih par godina da gledam nešto, dosadno mi je užasno.
Mora da si pogriješio, linkao si gugl.
Pa no. Imaš imdb top 250 ili nešto tome slično i ako si tamo ne možeš naći nešto zanimljivo, nećeš ni ovdje. Dobro da nisi pitao za neku dobru pjesmu.
War Horse= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Real Steel
Rise of The Planet of The Apes
Crazy, Stupid, Love
X-Men: First Class
Source Code
evo nekih 8)
Crna Smrt.
E fala, samo sam to tražio, neke novije filmove da se podsjetim što mi je upalo u oko s ovog topica, jer ih inače ne pratim uopće. War Horse sam mislio pogledati.= Citat =:
Izvorno postao crnisokol
je shit= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Skyfall
A ne znam. Bućkuriš.
Prva polovica filma previše staromodna, previše praznog hoda.
Ostatak filma čudan i netipičan za Bonda. Krraj je više kao Home Alone.
Glavni negativac preglumljuje, do likova ti nije stalo kolko bi trebalo, dosta rupa i gluposti.
Vjerojatno sam jedini kome je Quantum of Solace bolji od ovoga.
Mnogi kažu da je ovo najbolji Bond. Ni blizu!
No, ima dobrih scena i zanimljivih stvari.
Nije sve tako crno.
6/10
Ted
http://www.soundtrackgeek.com/v2/wp-...012/07/Ted.jpg
Konačno i to pogledao. Obično sam skeptičan kada svi nešto hvale, no film me u konačnici iznenadio sa svojim humorom za koji sam mislio kako će tradicionalno biti forsiran i plitak. Sasvim suprotno ispalo na kraju, a aspolutno diže dojam relativno dobro osmišljen scenarij koji unatoč očekivanoj predvidljivosti, drži likove od prve do zadnje scene u karakterizaciji kakva je, s time da se u raspletu uspješno postiže napetost. U globalu, cijeli film je veoma konzistentan te se drži nekakvog vedrog duha, uključujući kraj. Gluma je zbilja dobra, Wahlberg me iznenadio jer nisam očekivao da će se ovako dobro snaći u jednoj komediji.
I zadnji kadar. Epic, jednostavno epic.
9
Vaflberg je i počeo sa komedijama, ako se dobro sjećam.
Sve filmove koje sam gledao od njega bili su van žanra komedije, osim ovog dakako. Al eto, sada znam i to :)
Silent Hill: Revelation
Sasvim OK film, naravno da je moglo i puno bolje, ali zadovoljan sam izašao iz kina... Atmosfera mi je bila odlična i dosta vjerno prati igru, glavna žemskinja je savršena kopija iz igre i s njom su zbilja pogodili (a i bonus što je vrlo sexy na neki nevin način - jebob). Gluma je solidna, no na trenutke podosta felša. Radnja je tipično SH-ovska, znači "niti smrdi niti miriše", također je dosta zbrzana i na trenutke vrlo površna. Ima napetosti i horrora, ali 80% proizlazi iz "boo efekata", što mi je i najveća mana.
3D efekti su uglavnom loši i napadni, što je također minus - jebo budalu koja je izmislila 3D, ako zbog ničeg drugoga, svi novi filmovi zbog tog 3D-a smrde. Sviđa mi se što su u par trenutaka pogodili neke kadrove iz igre. Istina da je to bilo uglavnom samo šetanje kroz maglu i kišu pepela pod određenim kutem snimanja, ili neka sl. scena, ali opet, veseli čovjeka kad se vrati malo nostalgija za igrom... I da, soundtrack rula, obožavam SH melodiju :D
Sve u svemu, čak mi je i nešto bolji od SH1 pošto ima više dodirnih točaka sa igrom nego jedinica koja je imala veze samo u tragovima.
7/10
@ Deadwalker Ted je fenomenalan, Seth koji je i autor Famili Guya nikako nema onaj klasični forsirani humor koji je u 99% komedija :D
najjača scena odma na početku kad onaj voditelj Vijesti se izdere "Look what Jesus did !! Look what Jesus did !!" i naravno
:pray:
Jel' ima previše sexa i golotinje u filmu?
nema ga opce, dobro jedna scena u UNRATED verziji sa garfildom xD
Vjerovali ili ne, ali danas sam prvi puta pogledao
http://www.imdb.com/title/tt0121766/
3/10 i još sam velikodušan
Cijela radnja je od početka do kraja ispunjena nelogičnostima i vremenskim nedosljednostima, toliko da je skoro nepodnošljivo za gledat. 3 do 4 puta sam pauzirao film i odigrao Angry bird star wars tek toliko da se ispušem. Atmosfera je nepostojeća, izuzev one kad si misliš "koji kurac ja gledam ove idiote, ne znam koji je gluplji od koga". Roboti efektivno ubijaju cijeli dojam sa svojim jebeno isforsiranim pokušajima humora. U dvojci su makar bili prikladni i smiješni, ovdje su ubitačni, a po nekoj funkcionalnosti unutar filma su negdje na razini retardirane čivave, tako da ne znam koji glupan ih je uopće masovno proizvodio za rat i još im davao svima svijest. Cijeli koncept futurističkih tehnologija izgleda pre isfuran i općenito pretjeran, da bi još u zadnjoj sceni unutrašnjost destroyera uredili kao u originalnoj trilogiji totalno ubijajući ono malo emocija što se probudilo u zadnjoj sceni borbe, pošto čisto sumnjam da je CRT monitor na svemirskim brodovima napredak u odnosu na hologramsku tehnologiju.
I još pun k sranja. Općeniti dojam je kao da je film napravljen za desetogodišnjake koji su htjeli noviju verziju starijih filmova.
Sad si lijepo idem pogledati originalnu trilogiju u svrhu liječenja psihe.
Moram prestati zalaziti u ovaj topic.
lol u kojim on filmovima traži logičnost i realnost xD
Jebiga, nada umire zadnja, a nadao sam se da ce nesto valjati film. Mozda su mi se prioriteti promijenili, s obzirom da sam star wars 1 i 2 zadnji put gledao još u osnovnoj.
http://www.sneak-leipzig.de/images/2...auptplakat.jpg
Savrsen primjer kako nesto sto je obecavalo mozes zaribati u zadnjem trenutku. Film koji je trebao biti fin zavrsetak trilogije je na kraju ispao debakl od amaterske glume Marion Cotillard (fakat mi bilo neugodno gledat u gledat u ekran tijekom one scene s kamionom i kad Talia umre kao u nekoj slapstick komediji), cheesy one linera koje kao da je pisalo petogodisnje dijete ("dosao si da umres u svom gradu?" -"ne, dosao sam da te zaustavim".....wtf ;_; ) i razvucene radnje na tri sata jer Nolan ocito nije imao pojma sta uopce zeli napraviti s filmom. Stovise zadnjih 15 minuta filma mi se cini uzasno zbrzano i isforsano kao da su dobro prekoracili vrijeme predvidjeno za snimanje pa ajde samo da to zavrsimo sto prije
5/10Ss tim da sam krajnje velikodusan
Sad vidite da sam bio u pravu kada sam kasnije bacao hejt na TDKR jer sam skontao kakvo je smeće.
Smradovi.