= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
Malo sam zbunjen sad :o= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
Printable View
= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
Malo sam zbunjen sad :o= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
on je emo?
nitko ne voli lose bandove...= Citat =:
Izvorno postao axe_wild
isti tren kad sam ih cuo odmah sam sve izbrisao sto sam nabavio od njih, totalno slabo...
od game metala samo jedan bend mi je ono stvarno top...
http://www.megadriver.com.br/sitev2.html
cuo sam ih nekih 5-6 komada nista nije dobro koliko Megadriver.
usput ona pjesma Metal Kombat il kak se vec zove gdje ima dionica iz mortal kombata odsvirana je netocno, mašili su za nekoliko tonova par nota. - ovo se odnosi na powerglove
Tko igra GHIII, kako ja mlatim solaže, na hard...
Iz kakvog je sela,Powerglove owna:)svirka je super nabrijana za party prva liga,nevidim sta je tu lose?
edit : skinuo presluso megadriver,niti do koljena powergloveu....jednolicno bez duse,monotono.
SSarkazam, sine, sarkazam.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
http://www.glutex.de/catalog/images/emo2%20Kopie.gif= Citat =:
Izvorno postao Melandru
nazalost konami, capcom i slicni se ocito sa tvojom izjavom ne slazu posto oni rade mjuzu za gejming industriju...= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Castelvania imala je i ima jednu od odlicnih instrumentalki za koju su oni zasluzni, Golden axe, FF, Metal Gear...
jednolicno nez duše, monotono...ocito sam opet zapeo u diskusiju za osobom bez sluha pa necu ulazit u daljnje rasprave.
monotono = jednolicno
pa i Hammerfall je iz sela pa nisu nikakav poseban power metal bend, osim sto powerglove ima dosta gresaka, sto se naravno naziva improvizacija koja se najvise cjeni u jazzu a najmanje u rocku i metalu.
prema tome dvojac koji ima toliko hit naslova za igre je monoton, bez obzira sto rade za vodece firme?! :rotfl:
"get them all"
samo za kraj - totalno je svejedno jel bend dolazi iz zabiti ili metropole.
pogledaj ove decke iz požege, koji imaju trombone, gitaru, klavijature, bass i bubnjeve... takav bend neces nac u cijeloj europi...
prije svega originalnost a ne odakle tko dolazi.
SŠta fali Hammerfallu?= Citat =:
Izvorno postao Barathrum
= Citat =:
Izvorno postao Barathrum
:pray:
Nisi nasao osobu bez sluha,nasao si trubaca koji je zavrsio osnovnu i srednju glazbenu skolu,ako bog da i na akademiju ce ove godine:)
Znam taj bend iz Pozege...SVIRAM U NJEMU:)...drago mi je sto svi misle da je Pozega selo jos uvijek:)
Improvizacija se cijenu u rocku i metalu veoma mnogo,pogotovo danas kad trebas napraviti solo koji nesmije liciti na druge,treba bit spektakularan,melodican i inovativan:)
Hammerfall je vgg metal.ugl iznio sam svoje misljenje ..powerglove mi je 3x jaci i amen,nezelim se nadmudrivat.Isto kao diskusija Dream Theater vs Symphony x. X jede kazaliste za dorucak i gg.pozz:)
(edit: ne zelim se svadjati,niti uvrijediti nikoga,samo dajem svoje vidjenje)
[quote="MasaKrisT :pray:
Nisi nasao osobu bez sluha,nasao si trubaca koji je zavrsio osnovnu i srednju glazbenu skolu,ako bog da i na akademiju ce ove godine:)
Znam taj bend iz Pozege...SVIRAM U NJEMU:)...drago mi je sto svi misle da je Pozega selo jos uvijek:)
Improvizacija se cijenu u rocku i metalu veoma mnogo,pogotovo danas kad trebas napraviti solo koji nesmije liciti na druge,treba bit spektakularan,melodican i inovativan:)
Hammerfall je vgg metal.ugl iznio sam svoje misljenje ..powerglove mi je 3x jaci i amen,nezelim se nadmudrivat.Isto kao diskusija Dream Theater vs Symphony x. X jede kazaliste za dorucak i gg.pozz:)
(edit: ne zelim se svadjati,niti uvrijediti nikoga,samo dajem svoje vidjenje)[/quote]
pozega nije metropola prema tome zabit je, kao sto su i vinkovci, vukovar, karlovac, varazdin...naravno gledano sa stajalista vidjenja drugih.
improvizacija se cjenila u rocku i metalu , medjutim ne vise, jer danas je najlakse svirati tehnicki death, tehnicki power, tehnicki heavy, post thrash i progresivu jer vecina ubacuje kompliciranije dionice u svoju svirku misleci da ce ih to izdici, medjutim eto..prodje 5 godina a bend i dalje uziva status kao i prije nit napreduje nit pada.
svaka cast za akademiju i slicno, medjutim ja sam kad sam bio klinac sam naucio svirat bass posto sam i jedno vrijeme svirao u bendu slicnom necromantiji gdje imas lead i rythm bass gdje je bas koji drzi ritam overdrive a vodeci je distorziran po overdrive-u.
prema tome bilo koji instrument nije tesko nauciti svirati ako imas imalo talenta i volje, uloga mentora je samo da te brze pogura i pokaze ti trikove koje bi ti inace puno duze trebalo da otkrijes.
bass sam svirao kao elektricnu gitaru po akordima, svladao sam mjesecevu sonatu i za elizu, te niz folk metal solaza ruskih bendova. skidao sam kompletne pjesme kako su svirane na el. gitari tako sam ja svirao po bassu pa sam samostalno na bassu mogao izvoditi stvari tipa judas priest gdje mi el. gitara uopce nije bila potrebna a bass dionice nikad nisam volio svirati.
sa tim da mi nitko nikad nije nista pokazao sve sam ucio iz knjiga, tako da mi totalno nista ne znaci jel tko ide akademiju ili srednju glazbenu kao niti da li netko studira ili ide na tecajeve, jer na kraju prevladava samo talent, zelja i sposobnost.
svaka cast na ambicioznosti, bend je preodlican ali Hammerfall je cisti za mene Sapun Metal bend.
nadam se da cete svi na akademiju a definitivno sam siguran da ce bend ostvariti puno veci uspjeh izvan hrvatske pa si dajte truda koliko budete mogli izfinancirati da napravite EP za neki inozemni studio.
Steta sto nemate vokal.
Sve najbolje.
P.S. nadam se vasem skorom albumu jer ga moram imati. :wink:
:pray:
Odakle da krenem:)Sve moze:) :pray: Taman bi nam dobro dosao basist koji zna dobro svirati...U slucaju trube da nemas covjeka koji ce te naucit drzati ''masku'',drzanje usnica i abdominalno disanje,nebi c dur nikad u zivotu odsvirao a pogotovo dalje:)al to je truba
sto se hammerfalla tice to su ukusi...
svoje skolovanje sam naveo samo kao protivnost onome''jos jedna osoba bez sluha'' jer i sad idem na solfeggio kad imam godinu pauze.
Na akademiju necemo svi sigurno od nas 11 par ih je prestalo nakon osnovne gl,bubnjar je samouk i nezna note itd..
Ugl ocekujte album 7-8.mjesec 10 nasih autorskih stvari...cde smo slali vec svuda po europi al nis zasada jedino se Menart oglasio al i to sumnjam da ce sta bit.Usrana drzava staces.
Inace odakle si?Lijep pozrav:)
Tek zadnjih par dana shvaćam kako je Danteov Pakao od Zaleđene Zemlje predobra stvar :pray:
= Citat =:
Izvorno postao LL21
http://www.myspace.com/wc1pz
http://www.box.net/shared/y6geqvj85sS <- promo cd 6 stvari dl
http://www.osijek031.com/viewtopic.php?t=12165
U Domu željezničara (Radićeva 15, Osijek) u subotu 1. ožujka 2008. održat će se Festival Urbanog Zvuka – FUZ.
Početak je u 20 sati.
Svoje umijeće i svoj rad predstaviti će mlade urbane snage:
• WE COME ONE
• WASTED GENERATION
• DREADNOUGHT
• HIP-HOP AMBASADA
• MINUS HUMAN
• APSTINENCIJA
• GINSU FRENZY
Ulaz za sve posjetitelje je slobodan.
Jel itko čuo za Insomnium?
Odličan finski melodeath bend, zvuče kao neki od ranijih albuma In Flamesa. Poslušao sam njihov prvi i zadnji album, uglavnom super su i preporučujem ih svima koji vole melodeath.
Naj pjesme :
The Elder
Mortal Share
umbrella omg.
Da, baš sam brutalan.
No dobro, evo pravih linkz0ra :
The Elder
Mortal Share
Nice nice,ide na download:)
ko jos misli da kreator owna sve osim mene?
Kreator kamenuje 8)
slusa li ko sentenced, meni ova pjesma od njih totalno rastura hAezom9sTGE
ovo mi je prvo kaj sam cuo njihovo...dobro je, al nekak, jel ima koja zesca? :D
Nah, ne pašu mi, definitivno nije moj stil.
Nepenthe owna sve= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
oni su se nažalost raspali :cry: i nema nekih izgledaa da će se sastat opet. Inače broken mi je super stvar.= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
znam :(, al eto mozda neki clanovi osnuju novi bend, o tome se pricalo, al sad dal je to istina.
uf kako roxa novi album bodoma:)
meh, nis posebno= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Ja sam pomalo i razočaran,mada prva stvar je odlična...= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Ali zato sam ugodno iznenađen obZenom od Meshuggaha... :wink:
ista svirka samo se nastavlja dalje:)njami...Lobodomy!= Citat =:
Izvorno postao axe_wild
dobar mi je album, al pjesme su mi nekak...neznam, jednolicne, monotone...
nisu onak nabrijane ko prije... :(
kreator je sasvim prosjecan bend kao i destruction, slayer, metallica, artillery, konkhra, raise hell, razor, pro-pain, anthrax...= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
od svih tih bendova samo se annihilator izdigao po uvodjenju progresivnih elemenata u thrash i pantera koja je pokrenula svojevrstan post-thrash still, pa je tu i metallica koja je uvela "sapunica" metal, venom za koji se smatra da je "pokretac black metala", bathory...da nazalost oni su thrash ne black, samo su ubacili malo vise sotonizma i primitivnije riffove, aka - lets play only power chords pa je tu i the crown ili prije crowned in terror sa prvim albumom do preimenovanja koji je osvjezenje u thrashu i zaboravih megadeth kao thrash band koji ima najkvalitetnije lyrike i teskih tema koje je konstantno obradjivao a to je - pravosudje i socijala.
u bemu bara smanjuj sig asap
620.87 KB (635768 bytes)
i jos su dimenzije prevelike...
danas film na RTL-u Kralj Škorpiona, a svi znamo po kojoj pjesmi je taj film poznat :)
= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
lol...to je gay..sentenced nakon frozena se pokopao sa novim vokalom.
postali su emo gay.
slusao sam ih od prvog albuma i zao mi je sto je uopce sve doslo do frozena jer nakon tog albuma neslusam nista jer mi se frendica zbog njihovih pjesama skor ubila kad ju je decko ostavio a meni je doslo da namlatim kretena koji joj je savjetovao da ih ide slusat kad sama sebe nije mogla kontrolirat a pogotovo emocije.
ovo je sentenced kakav je bio trebao ostati:
Code:Qq7LCBhLw28
Kad ti se frendica ide ubit zbog pjesama, nije problem u bendu.
I smanji sig.
signed @ fenrir's post
Problem je u frendici, a ne u bendu. Ne vjerujem da je njihova namjera pisati pjesme koje potiču na samoubojstvo.
yep jednostavno je poremecena= Citat =:
Izvorno postao Samael
kažu za mayhemovu pjesmu freezing moon također da može čovjeka natjerati da se ubije, no ja sam ja slušao milijun puta, i po prirodi sam suicidalan, a nisam osjetio nikakav dodatni nagon za samoubojstvo.
:?
Nak, ni jedna pjesma te nemoze natjerat da se ubijes...