početni itemi su ti bkb i butter :S a probaj bootse :/
Printable View
početni itemi su ti bkb i butter :S a probaj bootse :/
ako si tako u manjini, dobro dođe linkens protiv jakih spellova sa velikim cd-om, inače bkb i za dmg crit
napisah poslije pocetnih itema , bkb i buttera , nisam rekao da su mi to pocetni item , normalno da sam prvo uzeo tangose i te pizdarije za pocetak pa onda bootse i power treads= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
probaj bez tangosa, imaš ulty i ww...
onda moraš ww i ici u mazu svaki put kad primiš dmg prije 6 lvl/nemaš mane za ulti
ostajanje na laneu je najbitnije na početku, i ako možeš harras, i kad ih nemožeš ubiti, samo da se maknu s lanea
= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
malo mane a do 11-12 lvl mi je najbitnije da sam stalno u laneu , po mogucnosti sam i da skupljam gold...zato moram tangose , jer imam malo hp
treba svakom heroju ne pocetku uzet hp reg nekakav, makar to bio bone, encha ili huskar..
ja nikad ne uzimam hp regen i uvjek ostajem u laneu, pa neču ič nazad u bazu ak me neko malo pikne, ja imam politiku da se u bazu vračam jedino u grobu, pa makar imo 7k golda...
osim toga, sa clinkzom, stvarno teško ostat u laneu, kad si ww nevide te, pa moš cjelo vrijeme spammat, il jednostavno stojat blizu kripova, kad je mali hp, last hitaš, il ak ti se neda sam stojiš i dobivaš xp...
ili ako igras protiv normalnih igraca koji ce kupit dust ili nesto - UMRIJET x(
To je jako boooooooooooooooooring ... de dodji meni bez hp regena ....= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
ne jako je boring ič ko pička sa pun qrc tangoa, onda još koi salve...
najjače mi kad vidim lika s 9 tangoa i 3 salvea...
ovak je zanimljivije, kad nemaš regena... osim toga heroji s kojima ja igram, mirana, kupim RoH kod goblina, pudge, šta tu reč... sylvanna, techies i sl. stvarno tangoi uopče ne trebaju...
Opet kazem , dodji meni bez regena....
bez regena se u line nemoze otici, svaki mali bolji igrac ce vas u roku 4-5min istjeratti iz linea, pogotovo ako ima neki autocast spell (kao npr huskarovi burning spear ili od fletchera onaj arrow) jer s njima ne privlacis mobove kada ih iskoristis na heroja (huskar je prolly najbolji heroj s kojim se moze tako lako abusati te lagano skupiti solo line jer 3 speara na lvlu1 otkinu pol hp-a protivniku)
pa također se podrazumjeva tu da je i igrač na kojeg krene harras, dobar pa i ti njega lupiš, još ak imaš frenda u laneu, pa ak ima stun il tak neš sl.
a ja opet ponavljam koje heroje igram, tak da ak igram s frendom, ja mirana a on pudge, huskar kad mi tak dođe, mali su mu izgledi da će preživit...
mene jedino jebe glupi late game, skoro svaki game imam do 15-20. min +5-0 score a na kraju nas ownaju debelo iz raznih razloga... al najgore je kad se naši switchaju njima, nafidani i po mogučnosti ne baš heroji s kojima je lako izač na kraj s mojim odabranim herojem i to je gg...
Bla bla bla gluposti pričaš...Valjda pričamo općenito ; neću ja sad reć "meni nikad ne treba mana regen" , neko odgovara " treba bla bla bla " , " ne treba ja igram sa ezalorom"...= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
a u lejn ti mogu doci ja sa svojim frendom, leshrac + lina recimo..= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
tu su vama mali izgledi da cete prezivit, pogotovo jednom pudgeu, on je car early gejma, ali bez regena pudge je 0 cista!
Bez hp regena rot mu vise smeta nego nama ffs, a bez mana regena ima za jedan hook svakih 5 min tt
kod hp regen mislim na tango/salve, ne na ringove, poput ring of regen, ring of health i sl. stvari kod goblina... sa pudgeom sam lord of the rings :D
to kak će neko drugi igrat me živo ne zanima, ja govorim kak ja igram i reko sam liku da igra tak ak mu paše....
heh linken protiv line je savrsena stvar jer se ukljucuje samo na ulty 8),= Citat =:
Izvorno postao Anarion.Umarth
a protiv nesaya skines 4 sec stuna^^
a protiv tidea, roofa, butchera
jedino ako imaju npr zeusa u timu ne vridi puno
protiv zeusa je linken gotovo savrsen, pogotov ako zeus ima sporije reflekse pa ti se linken recharga prije ulti
s tin da cd okine bilo koji od njegovih spelova s par sec cd (2 i 7)
a uzmi u obzir da se neces stalno boriti sa zeusom, vec da ce ti spasavati dupe u nekolicini slucajeva (sto partija potraje duze to ce ta brojka biti veca), te jos pitanje zasto se inace linken kuuje kada imaju tip sa globalcima (kao sto je zeus)?
Nekuzim ti pitanje?
Misli na global ultije?
k, malo sam se zurio sa pisanjem, morao sam na bus za skolu >.<'
Anarion.Umarth je rekao da je linken beskoristan vs zeusa jer njegova prva i druga okidaju linken te imaju jako mali cd. no zasto se uzima linken kada suparnicki tim ima nekog globalca (aka zeus) nego da ona ponisti u nekom slucaju zeusovu ulti
zeuov ulti će te ubiti jedino ako si prije toga pritrpija nešto dmga, tj. bio u fightu
uzmimo da nisi bio sa zeusom, kolika šansa da te nije targeta nijedan spell, a da si izgubija dovoljno hp-a da te zeus smakne
relativno velika jer jos imas vrijeme od zadnjeg spella (sigurno nije bacio neki spell 0.0005secprije nego sto je umro)+vrijeme kasnjenja dok onaj njub stisne ulti. znam da je meli linken bezbroj puta spasio dupe vs zeusa te u fightu kolko je puta ponistio stun te time sprijecio da dodem u ''zeus'' zonu
ne kužin šta oćeš reći
ugl, protiv zeusa je bkb/hod daleko bolji izbor
Zeli reci da nije stvar matematike i racuna. Tipa linkens ima cd taj i taj, Zeus baca spellove sa cooldownima tim i tim brzinom v ... te na kraju dobijemo zeus > linkens
U praksi je drugacije, Linkens u zadnje vrijeme spasava bas u kljucnim trenucima ne bi vjerovao pa tako i kod Zeusa
pa no, spustili su cd linkena na 20 sec, te je on waaaaaaaaaaaaaaaaay korisniji protiv spellcastera tipa zeusa (u 5v5 govorim) od hooda te posebice bkb (jer eto moras imati pun k srece da iskoristis bkb tocno kada te zeus oce sprziti sa ulti)
ali zato u pushu 5v5 ti linken ajd 3 magije blocka dok ti ukljucis bkb i nis ti niko nemre 10s i potrgas bilo kojeg spellcastera a ako si imba heroj i vise...
tip zeli reci da ako bjezis doma sa malo snage i zeus baci ulty blokirat ce ga i ti ces ostat ziv,
nadam se da na to misli ...
misli na to ... posto neki noobovi koji igraju sa zeusom bas ne prate po mapi... onda dok mu ovaj kaze ulti onda ovaj pogleda di sta pa tek okine ( 20s ) tako da je za cd dovoljno
hehe, danas bio lol
slozim dva bladea sta daju 10 agi za lothara kad ono skuzim da su izmijenili recept
cini se da dugo nisam igrao :D
ane... spojiš četvrtinu štapa i veliki čekič od mitrila i dobiš sikiru koja ti usput daje nevidljivost :D= Citat =:
Izvorno postao bananac
onda maelstorm od cizme i mača :(
uploadao sam neke nove ss-ove na xfire pa bi zamolio nekog da prokomentira odabir itema
igrao sam sa abbadonom i razbli smo protivnicki tim iako smo igrali nas 3 protiv njih 4
mozda bi rezultat bio bolji da znam koje iteme treba odabrat, nisam dugo igrao pa sam ovo na eci-peci-pec uzeo :P
nisi trebao vang, on ti sjebe ulti (malo, ali ipak i malo je ponekad vazno), te umjesto satanica/radience sklepati sny te vladimirs. bf je ok item. poslije toga hot bi bio jako lijep itemcic
Danas je Systematic svjedocio kako je zalosna Cro dota scena..
Najjace mi kad se okupi known ekipa i svi si ono kakti frendovi ,a na kraju gejma kad spuse svi si mater kopaju i prijete banom...Tuzno..
izgleda da je sad bnet isti
kad igran s frendon, dolazin do situacija kad se triba puštat da nebi livali svi
(više do njega nego do mene)
Da..= Citat =:
Izvorno postao Tinox
Od mh-a do matere!
Bio sam 0 taj gejm, pojeo me leshrac..