https://www.youtube.com/watch?v=L6JXeX9sYYE
:pray:
Printable View
Očito nisu igrali Arkham Knight na PC-u.
Odigral sam ga praktički bez problema, ne znam koji je bio tvoj problem.
https://www.youtube.com/watch?v=qfxErj4J2c8
Nikakav, jer ja ne igram na PC-u, LOL.
Ali svi normalni ljudi koji su htjeli igrati PC verziju kad je izašla, kažu da je užasna.
Fali ti efekt kiše.
Ne fali nikakav efekt, s druge strane PS4 je srušio sve rekorde.Gaming na 10 fpsa je super next gen, LOL
Kapljice kiše ti se ne salijevaju po Batmanu haha.
Zato jer danas više nitko nema 3-4 godine za optimizaciju igre osim onih kojima je to kompenzirano.Ide se na portanje app metodom. Trebali su misliti na takve stvari ranije LOL
Ne shvaćam, elaboriraj.
Kaj ne shvavas? Ns mobu sam, bum kasnije ali sve je jasno.
Dakle na kaj sam mislio. Ovi u Sonyju su ili totalno nesposobni ili namjerno zajebavaju vlastite korisnike, ipak je ovo zatvorena platforma. Zašto je ovakav totalno neigriv naslov uopće odobren za izlazak. Ili su nesposobni i ne provjeravaju što izlazi ili koriste ovakve neigrive naslove kao promociju za nužnost izlaska jače konzole. Brijem da je ovo drugo. Znači nisu željeli gubiti lovu na hardveru prvih nekoliko godina sa dobrom konzolom, jer nitko ne želi platiti previše za istu, nego su ponudili jeftino imajući u vidu izbacivanje nadogradnje...ili su nesposobni pa nek ide kak ide. Jer očito je da developeri nemaju dovoljno novaca razvijati neki naslov 3-4 godine specifično samo za tu platformu, kako bi radila prihvatljivo osim ako nisu direktno sponzorirani. Pa valjda su ovi u Sonyju mogli računati na multiplatformske naslove i portove kada su donosili odluku o ugradnji osamjezgrenog procesora osrednje snažnih jezgri na smiješnom 1.6 ghz taktu...pa na toliko rade današnji mobiteli. Znam nije usporedivo ali je doslovno žalosno. Kako takav procesor može dovoljno dobro hraniti 7850 grafu a da nema dropova ili totalne neigrivosti, meni to nije bilo jasno još od početka bez obzira na api na kojem se baziraju igre.
Ne vidim da će biti puno bolja situacija u CPU zahtjevnim multiplatformskim naslovima ni sa novom konzolom. Znači naslovi sa npr. hrpom NPC-va i sl.
vuku paricu, kaj ti je. pa nisu najpoznatija konzola na svijetu jer ne znaju pos'o.
Kaj pričaš ti, pa sa ovom generacijom su se maksimalno približili nekakvoj standardnoj PC arhitekturi i portanje je maksimalno pojednostavljeno. Lakše im je sad portat xbox i PC igre nego PS3 naslove.
Kaj se ovog neigrivog sranja tiče - dev kupi licencu i na njemu je da preko storea proda igru. Ne može ni Sony ni Valve ni Microsoft ni bilo tko tko ima svoju trgovinu znati hoće li igra biti apsolutno i kompletno smeće, ali isto tako ne može zabranit prodaju igre za koju su već prodali licencu. Je li onda u tom slučaju i Valve užasna tvrtka koja nimalo ne brine o svojim korisnicima jer je prodavala Colonial Marines i Arkham Knight? Ili zbog užasa zvanog early access? Nije. Ona je, kao i Sony, tvrtka čiji je glavni cilj dobar biznis i zarada.
Je kak da ne, idemo uspoređivati servis za distribuciju igara sa zatvorenom platformom. Sony bi morao jamčiti igriv naslov na svojoj platformi, to im je obaveza.
Hahaha, sad ga baš sereš. Onako žešće.
Dugi je totalno u pravu. Za te konzolaške Storeove, QA bi trebao biti jebeno detaljan i rigorozan. Inače sve skupa nema smisla i izlaze ovakva govna.
Ne, nije u pravu.
Takav poslovni model nikome ne ide na ruku.
Vlasnik tog storea se odriče lake love i troši resurse na nepotrebne stvari poput nekakvog "quality controla" koji je, kao i sve ikad, podložan human erroru. Tako će se naći sranja koja će se nekako ipak uspjeti plasirati na tržište, a neke potencijalno dobre stvari neće nikada.
Također, prestrogim pravilima i raznoraznim rigoroznim zahtjevima samo tjeraš devove koji bi ti potencijalno mogli donjeti hrpu love. Dev koji sada napravi sranje u budućnosti može napraviti remekdijelo, ali ako mu odmah u startu ograničiš vidljivost na tržištu onda do te genijalnosti sigurno neće doći. S vremenom će ti se tržište svesti na sportske igre, Gears of Battle Duty i Bethesdina govna jer je novim devovima teško probit se i svi idu na sigurne pizdarije.
Ne, samo govorim istinu. Ljudi kupuju konzolu jer imaju određena očekivanja. Sjebi ih i odoše konkurenciji. Trenutna situacija je tragikomična. Ali s obzirom da si ti zadovoljan onda se ni ne trebaju truditi, kamo sreće da se ovo nastavi :D Bit će vune dok ima ovaca.
slazem se da se za konzolu zatvorenog tipa (a sve su, bar ove popularnije) ne bi smjela prodavat igrica koja lagga.
Ček koje su to konzole otvorenog tipa?
Steam mašinz
Rofl jel to ono kickstarter sranje
Ne, to je konzola otvorenog tipa.
https://www.youtube.com/watch?v=gHVyHzVdKs0
obaraju se novi rekordi
Meni i dalje nije jasno ko se sjetio napravit nastavak na to lol.
Lol. Izgleda da ću kupiti Neo samo kako bih mogao imati 30 FPS lock, a ne 60.
Onako po sjećanju, prvi Homefront je bio ok za upiknuti na 90% off. Koliko sam čitao ovaj najavljuje više guerilla warfarea i taktiziranja pa će možda biti ok za jedan prelazak.
Je isprobao tko Playstation Now pizdariju? Radi li to zadovoljavajuće na 10 Mbitnoj vezi?
Koji će ti to kurac lol, brijem da je i Sony to odjebo.
Znatiželja. Imam Sony TV, a PS4k neće tako brzo. Od nedavno je dostupno u HR pa ne izgleda baš ko da su to zapustili.
O čemu ti briješ? Nije dostupno, ali i tako je preskupo smeće.
Veli internet da se može koristiti kod nas uz usa account. A na prvu mi izgleda ok cijena, ako stvar funkcionira.
PS3 se danas kupi za kikiriki, al cigan u duši ostaje cigan.
:)
Ali za ozbiljno. Ako taj vrag stvarno radi kako spada posudio bih si od nekog DS gamepad i uzeo pretplatu na 2-3 mjeseca da vidim što se nudi. Baš da mi je sila ići kupovati PS3 u ovom trenutku i nije.
A otkad su portali Last of Us i Uncharted na četvorku ni ne trebaš.
Ali nisu Red Dead :(