A bilo je dobrih, al ove novije nisu baš imale ekstra popuste za ne propustit, al ono ja sam dosad uzea samo jednu igru, još jednu i dosta mi. Kako nisam ima para na kartici pola salea naučia sam se kontrolirat :)
Printable View
A bilo je dobrih, al ove novije nisu baš imale ekstra popuste za ne propustit, al ono ja sam dosad uzea samo jednu igru, još jednu i dosta mi. Kako nisam ima para na kartici pola salea naučia sam se kontrolirat :)
Rijetko je koji novi AAA naslov na nekom od saleova bio na popustu većem od 33%.
lol pa naravno da je božićni sale bio bolji kad ste tad imali što za kupit, i onda ste pokupovali sve na božićnom, i sad kao ovaj "ne valja" jer vi eto imate sve igre. Ma lol.
A i to da su sve stare igre koje su stavili na popust smeće isto ne stoji. Samo je trebalo malo potražiti sam, van ovih na naslovnici. 90% igara koje sam tražio ovako, za sebe, su bile snižene minimalno 50%, na ionako već niske cijene.
Toliko su dobre da ih se sam Valve srami izložiti na prvoj stranici.
No micek, a što bi ti da ti snize? Torchlight 2? Orcs Must Die 2? Dark Souls? Darksiders II?
Jel Rune Classic dobar? ili Bard's tale? Mozda Stronghold Crusader?= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Normalno da nisu.
Uhvaćen je.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N, Fri Nov 19, 2010
Pa da. Da je igra nova. A ne stara milijun godina. Fakat se isplati kupiti staro smeće za 5 Eura.
Kupio Bard's Tale. Super ponuda.
= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
http://1.bp.blogspot.com/-ZtFM198ZC7...e-chan-wtf.png= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Ja tebe stvarno ne razumijem čovječe. Bard's tale je jedno od najvećih konsole port isprdaka koje sam ikad imao prilike igrati.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Smiješan je. Hehe.
Valve se zbilja potrudio zadnji dan staviti najgore igre u ponudu.
Baš, cijeli Double Fine sisa jaja, skupa sa SPAZom.
Da je Bard's Tale na GOG-u, kupio bi ga isti čas.
No neda mi se tri godine STEAM instalirati i prisjećati usernamea koje je na tko zna kojem backup DVD-u.
Kako si ti naporan lik
Dvoje ljudi ti se ubacilo dok si pisao post.
Touche.
Ne znam kako itko može hejtat Vedrana.
Windwalker se trudi, dajte mu šansu.
Uzeo jos Witchera 2 i to je to.
Sta sam sve nabavio za vrijeme trajanja salea:
naravno cisto sumnjam da cu ikad ista od tog igrati
Kad u library dodam svaku igru sa wishliste, ne treba mi vise nijedna igra na Steamu. Sasvim mi je dovoljno i ovo.
u jbt hahaha= Citat =:
Izvorno postao Kid A
koliko si para potrosio?
Ne kužim.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Isuse :D= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Uzimaš skin packove, you are the cancer killing vidya :eyebrows:
[quote=Duke of Earl]Ne kužim.[/quote:25p1kq9u]= Citat =:
Izvorno postao "Kid A":25p1kq9u
Ko Pokemoni.
Moraš skupit sve, a jedino je Pikachu stalno pri ruci. :eyebrows:
[quote=Duke of Earl]Ne kužim.[/quote:3d4afszd]= Citat =:
Izvorno postao "Kid A":3d4afszd
Ma zajebavam se. Kad bi htio igrati sve ovo sto sam uzeo u dogledno vrijeme, vjerojatno bi morao dati otkaz ili uzeti godisnji od godinu dana, nemoguce je biti na obje strane. Tjesim da se da cu ih odigrati bar pola s liste do kraja iduce godine
World Basketball Manager 2010
Farming Simulator 2011
Train Simulator 2012
Railworks 3
Dude, seriously?
Vjerojatno su i kao takve bolje od Bartucove liste.
Je jedna igra :D= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Railworks 3 je zapravo Train Simulator 2012 (steam zajeb s registryem)= Citat =:
Izvorno postao Maloki
i kako mozes hejtati ovo?
Pričekaj malo, još niti gaće nisam skinuo, a već me guziš.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Meni Train Simulator izgleda simpatično.
Meni je farming simulator bio zabavan :oops:
[quote=Kid A][quote="Duke of Earl":1hqj2sph]Ne kužim.[/quote:1hqj2sph]= Citat =:
Izvorno postao "Kid A":1hqj2sph
Ma zajebavam se. Kad bi htio igrati sve ovo sto sam uzeo u dogledno vrijeme, vjerojatno bi morao dati otkaz ili uzeti godisnji od godinu dana, nemoguce je biti na obje strane. Tjesim da se da cu ih odigrati bar pola s liste do kraja iduce godine[/quote:1hqj2sph]
Aha, mislio sam da doslovno ne možeš igrati zbog konfiguracije, znam da si imao slab komp :D
Blago razočaran ovim saleom. Badgevi na kraju ništa ne vrijede osim da izgledaju lijepo, previše se akcija ponavljalo, nije najavljen Half Life 3 i nije bilo nikakvih posebnih izazova i achivementa u igrama ko prethodnih godina.
Moglo je bolje.
A jebiga, razmazilo nas :c
dis= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Save 75% on Jade Empire - Special Edition
Super igra za 30kn.
Kotor u Kini za 30kn. Ne hvala.