Tesko. Planiram u ZG vjerojatno tek 11.6.(ako ne bude previse posla oko faksa)
Inace, to mi je bio jedan od zescih provoda.^^
Printable View
Tesko. Planiram u ZG vjerojatno tek 11.6.(ako ne bude previse posla oko faksa)
Inace, to mi je bio jedan od zescih provoda.^^
Javi se ako budeš 05.06 u ZG-u. ;)
Sta, ti si svako malo u velegradu? :D
Ja sam u velegradu od 1995, budući da živim u Zagrebu. :D
Ali, planiramo neko okupljanje. :)
Da, ovo je nekako logicno :D
Sada jos nista neznam, vidit cu. Kada dodem u ZG, potrudit cu se obavjestit^^
No ok, necemo vise spamat temu.
Vratimo se komentiranju moje pojavne kulnosti. 8)
Deado, obleka je zakon a faca, hehehehe... :D
Hopdevil.. fine al megaskupe pive. Najs. Faca = :D
E wat ti je to oko ruke?
dead, sexy as always, hi hi....imaš dextera na avataru, predobro :D
naravski 8)= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
moja old skul narukvica^^= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Plocani i Plocanke, hvala na komentarima^^ :D
Btw. Ante predobre cvike. Već duže vrijeme hoću takve nabavit :)
Još da su moje, naočale su od jedne cure iz razreda, al slažem se da su predobre. :D
Evo opet mene hehe http://img690.imageshack.us/f/322851485 ... 13627.jpg/
:rotfl:
majstor :D
Ovu sličicu bi se dalo adekvatno editirati i koristiti u određenim situacijama...
ful bi islo na majicu tipa:
http://shirtoid.com/wp-content/uploa...est-douche.jpg
:D
Tototo!
Savršeno. :pray:
:rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
BEAT THIS
20 štapića. Ko oće nek broji. Moglo je još al nisam se htio pravit važan
pa perem ja svoju bradu redovito. samo što je ne brijem xD
Isuseee XD dobro ti je to naraslo :P..kad ti nikad ne zasmeta kad jedeš ili pijes juhu =) ?
A kvragu i sve :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
obavezno nakon sendviča vadim mrvice iz nje. nakon juhe perem xD= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
nakon krekera bude gungula.. i tak, sve što se mrvi i cijedi nije ugodno :D
Aj dobro dok se pere je sve ok XD ili bi bilo "Osto ti rezanac u bradi"
Trebali ste staviti upozorenje za ljude slabog želudca. :yuck: :D
@Pingu: Jesu to ženske naočale? :D
Stvarno izgledaš ko cura xD
Yup, ženske su. Od one cure koju sam fotkao, crno- bijela slika :)
Iako se ne sjećam slike, frend je poslao preko MSN-a ali moguće je da je iz 2007, 11. mjesec - prije prvog putovanja u Englesku, u Bristol na 5 dana (ili 7 ne sjećam se) - Raver Baby festival. Sjećam se da sam se tu prvi put vozio u avionu i da je u UK padala kiša cijeli taj tjedan, a fest je bio u nekoj buksi kao u podrumu :D
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_b158d726.jpg
btw. ako se pitate kako su to roditelji puštali nekog tko još nije punoljetan na neki underground rave/techno/hh party sa dokazano ludim prijateljem - well, znam da ni do dan danas neznaju da sam bio i falio tih 7 dana jer su i sami bili na dvotjednom putovanju. Što se njih tiče, ja sam bio doma i učio XD
Koliko si para spizdio za put i ostalo? :shock:
reiko care :pray: :D
Well, iskreno - ne sjećam se točno. Tada uopće cijena nije bitna, onak za zabavu bi spizdio sve ako je potrebno no znam da smo stavili svi na stol para koliko smo imali i dogovorili se da koliko se skupi - skupi i ako treba idemo kao sljepi putnici :D
No na svu sreću nije se dogodilo, par frendova je radilo, netko je posudio sigurno i tako...skrpalo se. Osim toga kada si u nekoj zajednici ljudi koji slušaju istu glazbu, bave se istim stvarima kao i ti itd. i slično onda će ti i pomoći ako stisne.
Ovo je bilo mačiji kašalj, bilo je tipova koji su maltene jeli svih 7 dana mačiju/pseću hranu ispod mostova samo da bi ušparali za ulaznicu ili put nazad doma. Znam da nismo bili jedini iz Hrvatske, redovito se čujem sa dečkom iz Makarske koji je u Engleskoj i ostao te se oženio jer je upoznao neku curu na tom partyu i eto... :thumbs2:
Kako starci razgovarali s tobon?Preko moba ili uopće nikako?Meni kad su na putovajnu uvjek zovu na telefon bas zato da vidu ako sam doma.
Nitko me nije zvao, nitko me nije trebao niti me itko tražio. Baš boli starce ona stvar za mene... vjerovatno bi ih *možda* zabrinulo da sam na tjedan dana odlepršao do Engleske na kratku ekskurziju no nisu zvali. Mislim nisu to spomenuli, možda su zvali doma no nitko se nije javljao - a da je, rekao bi da sam išao negdje van ili da sam bio na WC-u :D
ili jednostavno - da si učio
Inb4 humor.= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
reko bi in4bullshit, ali reiko je rekao svoje