Bičam po jednoj curi... shebala me skroz :( Uglavnom sad slušam samo ovu pjesmu i pomaže mi da se ne osjećam kao najveća pičoka.
Printable View
Bičam po jednoj curi... shebala me skroz :( Uglavnom sad slušam samo ovu pjesmu i pomaže mi da se ne osjećam kao najveća pičoka.
Bičam po Općoj opasnosti jer su loši :(
Loš si ti,
PRELOŠ
:(
Mislim, ako toliko žele pjevat i to, pa neka mene zovu da im napišem nešto, ziher bi bilo bar malo bolje od tekstova koje imaju sada. Ili nek se ostave muzike ako nije za njih.
Jest da je tekst takav, ali jebiga. Za neke ima veće značenje (this case, meh).
Kad nadmašiš OO - Jednom kad Noć, onda ću te štovat kao božanstvo.
Dotad... :(
OP: Kako se zvala ona ženska za kojom su svi na forumu slinili?
Vanity
Aha, sad sve razumijem :D
Tenks
Ovo im je valjda jedina pjesma za koju znam a da mi valja. Nije niti nešto jako posebno, ali je dobro. Ne znam kako ti se da slušat ove loše kad ima na svijetu puno bolje muzike.= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Izazivaš duhove prošlosti... FORUMI ĆE OPET PADATI.
A sad da su loši, meh, to nije istina. :(= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Imaju lijepe balade i super rockish pjesme (tad je to bilo vezano uz Domovinski Rat mislim - Treba mi nešto jače od sna, Opća Opasnost, Vrijeme je za grom itd.) i jesu možda nekad predvidljivi i zvuče naivno, ali da su loši... NEIN.
Kad sam čuo "Uzalud sunce sja" nisam znao da li da se smijem ili plačem. Možda bih prije plakao. Majke mi, takav tekst sam ja mogao napisati pred pet šest godina kad sam bio dosta tuplji.
Prejednostavno? Totalno :)
Dobro zvuči? Totalno.
Jednostavnost. Simple as that. Jednostavan tekst ali opet s nekim značenjem, tip ima predobar glas i svirka na mjestu. Nije baš da bi se u ovo uklapao nekakav Maidenovski tekst.
Ali je potpuno besmisleno, iako su očito pokušali napraviti dobru rock pjesmu, na kraju ispalo nešto nedefinirano, bez okusa i mirisa, čini se napisano na silu. Čemu to?
A gle, oni sviraju tako i to je to. Nude i tužaljke i veselice, pa možeš komotno plesat na njih ili imat nešto što te podsjeća na curu/djeda/nešta deseto. Galić ima dobar glas i to im je još jedan plus. Ljudi veseli, stvaraju dobru muziku i eto. Haters gonna hate.
Btw. evo Ne dirajte Županju je dobra stvar.
Sada par stranice kako nešto sucksa ili je odlično, nakon čega se rasprava pretvara u opću svađu gdje se pljuje po metalcima i kao šećer na kraju će sve biti pobrisano, par ljudi banano i to bi bilo to. Molio bih da shvatite da svi imaju svoj ukus i to je sve.
U ovom slučaju, cham3leon je teški troll,a ovo postaje slično komentarima na youtubeu... I meni osobno OO ima glupe tekstove,al to je moje osobno mišljenje. Ak čovjek sluša OO, metalliku, ili kazahstanske narodnjake, njegova stvar,dok god on meni ne nameće da ja to moram/ne moram slušat...
Ajmo ontopik, bičam po trollovima, eto...
Proverite zašto je ovaj video zabranjen na YouTube-u
>> http://sokantni-video.co.nr/S<<
a preko 9 MILIONA ljudi kaže da im se svidja
Biggest shit evar
Čim vidim da moram lajkat, ja izlazim... eto,bičam i po tim idiotima koji ni A ne znaju reć bez da im netko lajka prije...
Bičam po ljubavi, lijep mir, čitanje lyricsa, naglo plakanje, onog drugog zaboli za tebe, iskreno neznam kak uspijevaju ljudi živjet s tim.
Jednostavno. Prestanes se zamarati sa time u tolikoj kolicini.
Ti si ono cemu pridajes vaznost u zivotu, a nema nikakve koristi od toga da ju pridajes neuzvracenoj ljubavi.
Osim naravno ako neces pisati proklete pjesme koje ce se za par stotina godina obradivati kao lektira. Da Petrarka, na tebe mislim. Pizda ti.
:)
Njegova inspiracija mi je nevjerojatno lejm, drkanje na ženu koju je jednom vidio. :(
Ah ta Laura, vjerojatno je bila jedina sa zubima pa mu se svidila.
Lako za ljubav tko god ono stavi, doći će ti jednom jedna i zaboravit ćeš sva sranja od prije, zajebi to, od depresije nema ništa.
disi= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Smijem ovo u sig? :D= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Bičam po YouTube-u, curama (nisam gay, samo su me rasp**dile) i po Turskoj 1001 Noći
+1 za iljadu i koju noć
hebena opsesija...
btw, šta ti bi sa curama? :D
Ma ta noć mi se gadi, sigurno ju i svi ostali mrze :D= Citat =:
Izvorno postao Wolfwrath
A ovo sa curama. They are bitchez. Samo se*u po cijele dane i sve mora biti po njihovom, baš bi ja trebao znati kada je raspoložena za neke stvari a kada nije.. mah.. bolje je biti sam a ne da mi dođe neka cura i kontrolira mi život
Inb4 refrigerator.
= Citat =:
Izvorno postao Silent boy
Neznam za tebe ali ja bi rado takvo nešto imao. :D
Zato određeni pametniji ljudi ciljaju na žene mlađe dobi...mnogo mlađe, pa se s time nema problema http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/HIHA.png
memberlist.php?mode=viewprofile&u=5935
kladim se da imas u thumbovima link za pingvinov profil pa ga tako stalno quote-as :)
@Hrcak:
Pocni pisat blog/dnevnik.Barem malo.
I pogledaj ga nakon par godina :D
[quote=hrčak]= Citat =:
Izvorno postao "Silent boy":lnndri7k
Neznam za tebe ali ja bi rado takvo nešto imao. :D[/quote:lnndri7k]
Samo daj, dam ti ja svoju ako hoćeš :roll:
Bičujem po tipovima koji odu offline usred chata :twisted:
@Silent boy
Ne hvala, ja bi neku svojih godina. :D
= Citat =:
Izvorno postao Silent boyev profil
?= Citat =:
Izvorno postao hrčkov profil
Kaj je on 15? Iz onoga kak ju je opisivo ja sam mislio da je oženjen. :D
lol, ta adolescencija... :P
bičam po tome što neznam kako se wolfwrath prije zvao :( , nemogu se sjetit :)
Gaurnor ili tako nešta.