možemo zajedno gledat :oops:
ja gledam po prvi put, stajem na dvije odgledane epizode danas jerbo ih ima malo
Printable View
možemo zajedno gledat :oops:
ja gledam po prvi put, stajem na dvije odgledane epizode danas jerbo ih ima malo
Mad Men treca sezona
Drago mi je da ti se svidža!= Citat =:
Izvorno postao beba nema zvečku
Odgledao Frisky Dingo drugu sezonu. Boosh!
Jel mi može netko objasnit kaj je u onom videu gore smiješno?
Slab sam s humoristične strane.
Dva su videa gore. Na koji misliš? :P
Buraz i ja isto upravo počeli gledati, baš je dobra serija.. NOSTALGIJA.= Citat =:
Pa mogli bi 8)= Citat =:
Btw, stigli rezultati iz gramatike, Božena mi u menzi rekla da će vokabular stavit do ponoći.
videl gramatiku, dobil sam četiri petine. fak jes
Zapravo na oba, ali na onaj viši je žalosno trošit bilo kakve komentare.= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Tako da se moje pitanje odnosilo na niži.
Aha, onda okej.
I sam si rekao da si slab s humoristične strane tako da eto, nemaš ukusa (H)
Budem i ja onda prvom prilikom zalovio taj Freaks&Geeks - već podosta u biti i nisam gledao neku 40 (+) minuta seriju, a ovo obećavajuće djeluje.
I bezbrižno nekako, neprežaljena mladosti i sranja :)
Ostalo mi još dvije ep da zgotovim prvu sezonu Louiea, zakon je.
Gledal ko drugu sezonu?
Et', *ebeš mene znatiželjnu, vidjela komentar da nije smiješno i morala pogledati sama.
Sad i ja imam pitanje. Jel' to stil serije furati tako predvidiv loš sarkazam? Kao, takva je cijela pa je zbog tog' fora? I u čemu je štos sa glumom, jel' i to namjerno tako pričaju?
Bio sam jako blizu da pocnem gledati ovo nakon sto zavrsim sa Mad Men, ionako je vec odgadjam vise od tri mjeseca.= Citat =:
Pogledao sam ovo pre par trenutaka i mislim da moze cekati jos tri
freaks and geeks je najbolja emisija.
Ja bih ipak dao prednost EM radijaciji.
Pogledaj seriju i vidjet ćeš :roll:= Citat =:
Izvorno postao Dania
Ono, prvo što treba uzeti u obzir je da se prate životi skupine tinejđera 1980. godine.
I to je to.
Počet gledat, svi, jer rula.
Kakav je ovo hejt prema Freaks & Geeks? Stavljam vas na foe listu sve koji pričate protiv!!!!!
Umri ekstremno bolnom smrću= Citat =:
Zapravo na oba, ali na onaj viši je žalosno trošit bilo kakve komentare.
Pa jel' čovjek više ništa ne smije lijepo pitati? Zanimalo me jel' fora u toj "lošosti" ili je zaista loše, kad pogledam više onda će se valjda mišljenje stvoriti, KAJ NE?
Pa ono pričaš o sarkazmu, a uopće nije sarkazam nikakav u tom clipu wtf?
Inače se treba pogledat serija da se skuži zašto je to smješno i tako to, to je ajmo reći nekakv catchphrase koji se ponavlja
A kako bi nazvao ono za Latinski? "ooooh, ne, uopće nije nimalo važno, samo je temelj društva bla bla"
A uuuu jedna rečenica + tako se lik ponaša. Nije bila fora u tom sarkazmu uopće, niti je to ono što je trebalo biti smješno. Zapravo je poanta bila obrnuta jer stari često ima glupave izjave. Mislim cijela serija se više bazira na nekom awkardnessu, a ne u in your face forama od kojih vrištiš od smjeha i teško je objasniti fore izvan konteksta serije.
Pa zato i kažem da ću oformiti mišljenje kad pogledam, jbg, mislila sam da je u tome fora jer svi djeluju kao da znaju da su kamere tamo.
Ja sam dobio dojam da se taj isječak nemože baš skužiti izvan konteksta serije pa nisam htio ništa komentirati (nije se ni meni baš svidio, jel), izgleda da sam bio u pravu :D
Nova sez Shamelessa počela! Jej.
Zasto jos nitko nije spomenuo ovo kad smo se vec dotakli kultnih tinejdzerskih serija
Jared Leto mmmmmm
Ajoooj, pa kontam da se ne bi nikad sjetila da je to postojalo ^____^
Prva epizoda Alcatraza izgleda ok. Gledat cu dalje 8)
Pogledao Terminator: The Sarah Connor Chronicles. OK serija, iako ima nekih smor dijelova kao i lapsusa u logici.
Završio sa Freaks and geeks. Već dugo nisam gledao tako kvalitetnu seriju, preporuka svima. Bacam se sad na Undeclared.
Odlicna epizoda Officea :) Najbolja ove sezone.
Hell on WheelsSje gotov.
Sve u svemu vrlo dobra serija. Volio bi drugu sezonu, no ne smijem se puno nadati.
Onaj Swede mi je prejak lik.
Pogled'o novi Fringe. Fina epizoda.
Predobar je Fringe.
fringe je najs totalno. uvijek zeljno iscekujem epizodu. btw zasto je izostao novi supernatural? :(
dajte preporuku neke serije ala true blood/fringe/supernatural/x files/merlin... chucka gledam (nije bas to taj tip al ono).
i nesto tipa how i met your mother... odgledao sam BBT (pratim ga tojest) i community.
Ja gledala Djevojčicu iz budućnosti jutros, o isuse kako loše :D Bitno da mi to bila najdraža serija 94 il' 95 haha
HRT 1 10:30/11:00
Cak se i sjecam kraja kad njih dvije gledaju u mjesec al svaka u svom vremenu :cry:
Aham :)
edit: haha, ja se tog ne sjećam, al' opet :')
Sjećam se scene kad stavi odjeću u mikrovalnu jer u budućnosti perilice tak izgledaju. Bar mislim da je to to, bilo je davno.
Novi Fringe. Dobra oldschool epizoda.