mda, yurnero, lik ima milju kritikal i jebe nam po towerima, a 1v1 umire ko pizda, backdoor je nest najidiotnije i najnjubskije sto postoji u doti -.-
Printable View
mda, yurnero, lik ima milju kritikal i jebe nam po towerima, a 1v1 umire ko pizda, backdoor je nest najidiotnije i najnjubskije sto postoji u doti -.-
nije vjeruj mi nije :D
Ajde ko oce da odigramo rundu nek mi javi na pp.
@Systematic Rewerse:Plz ostavi samo ovaj post da ljudi vide.
Je, vjeruj mi je x)= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
je to je najgore... sjecam se kada smo ja i bratic igrali a u protivnickom timu je bio gondar sa 5/10 ali on je nama backdorao cijelu jednu stranu! onda smo ga killnuli pa je onda drugu i tako su pobjedili sa backdoorom... a lik je imao s/y pt butter mkb dok sam ja imao sa naixom pt, vlads s/y assault i basher... i ownao sam ga ko mladog majmuna :S
[quote=Systematic Rewerse]Je, vjeruj mi je x)[/quote:1d8bg66i]= Citat =:
Izvorno postao "Rang€r":1d8bg66i
oda leaveri, backdooreri, farmeri, sve su to retaji dote :)
šta vam niko nikad nije spamo na chatu neko sranje tak da se niš neb moglo vidjet?
Je!= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
I još kad ti govore da si noob jer ih nisi spasio iako si u to vrijeme bio u bazi!
I onda ti zaspama cijeli ekran tako da ništa nevidiš i pizdiš jar znaš da će taj lik leavati ako još jednom umre!
Konacno mogu u high lvl dota room.
E razlika izmedju te sobe i onih obicnih je nebo i zemlja.Covjece ekipe ima stvarno super ,livera stvarno malo , vecina je teamplayski raspolozena.Stvarno sada je uzitak igrat.Danas igro sa onim iz myma.Mania.Napravio beyond godlike u 21 min :(
Neznam kako je sada, ali kad sam ja igrao samo je high level room 1 licio na nesto, one ostale su suxale ili su bile napunjene sa 5 idle ljudi, bilo je 3 high level rooma ako se nevaram kad sam ja prestao dotu igrat...= Citat =:
Izvorno postao Tinox
sada su hlr od 10 lvl , 15 lvl , 18 lvl, 20 lvl, 23lvl. 15 i 18 su puni ugl.
I moram rec da je ok.Naravno da se nadje livera i njubova al ono to je zanemarivo s obzirom kakvo je stanje u normalnim roomovima.
ono kaj se tice spama... jedan lik je napisao nesto kao "United states of amorecia ownz in dota. we are from there and you are n00b so leave pros playing" tako nes i tako su zaspamali sa ctrl+v cijeli ekran i onda ih je host kickao ^^
Danas otkrio (vjerovatno toplu vodu) dobar "combo".
Weaver napravi onog svog watchera i posalje da cijelo vrijeem prati naixa.(Isti su tim).I naix kad treba pobjec samo ulta na weaverovog watchera.Jos bolje ak mu weaver da share pa moze pobjec.
Nemojte pljuvat ak ovo vec vecina vas zna ja sam ovo tek prvi put otkrio :D
ja to nisam ni pokusavao!!! ja obicno ga saktijem u protivnickom range creepu! nemogu denayati i nemogu me ubiti! onda lepo blinkam i dode moj tim ja se ishilam kolko tolko i samo BUM
Da al ovo jos bolje ako nemaju wardove samo se sakrijes i nevide te.I jos ako imas share na tog watchera samo odes do baze.
a da fora! ali ovako ih pratis i ako odu negdje onda se odes creepati ako ne pozoves svoje i double ili triplle kill ^^
Jel to u ovoj novoj doti nema -kickafk?
ovak opet sam instalo warcraft prije tjedan dana i cjelo vrijeme mi izlječe onaj fakin fatal error... nisam završio dotu več 5-6 dana, kak rješit taj fatal error? jučer sam reinstalo igru al i dalje iskače...
P.S. http://www.imagesforme.com/show.php/130014_fatality.bmpSto je taj error...
da imao sam i ja taj problem, sam mi se riješio doduše, par dana mi je tako stalno izljetalo i kasnije više nije...
jebemti novu verziju dote, scourge ili sentinel mogu imati first blood, u starijim verzijama to nije bilo moguce, tako su mi jucer uzeli preko 400golda (ja ubio lika, ali zadnji hit je napravio creep i nisam dobia skoro nista)
ja sam imao sican error... neki put i taj! ali obicno onaj /music/nightelf2... ali sve radi :S
evo sad sam pomako da ulazi krepo frozen throne, a ne preko war3, štagod da je pomoglo je :) samo što se još uvjek zna pojavit taj fakin fatality
heh treba znati :)= Citat =:
Izvorno postao Juggernaut_v2.0
niko ne last hita kao aphas, pogotovo heroje...
lol ponovo poceo igrati dotu, mislim da nikad nisam bio gori :s
neki dan imao score 0-5-18 :s s nerubian ass -_-
Lol! Ili si imao stealere u timu ili stvarni nisi imao sreće .....
ovaj clockwerk je imbetina, igrao danas sa njim, ne treba nista skilla, prejako owna. Cist dobar heroj za njuba poput mene :)
pa reinstaliraj windowse...= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
ak to ne pomogne. osla ti ili memorija ili cpu ili maticna. :D sretno
da nisam imao srece, pfff. kasnije je doslo do 8-9-2x :(
da, clockwerk je imba