= Citat =:
Ljudski ukus za glazbu se razvija od njegova rođenja[anecdotal evidence]Si puno je labilnija stvar. Kroz svoj život slušao sam, cca. nekim redosljedom, Severinu, ABBA-u, Eminema, Gunse, AC/DC, Avril Lavigne, Offspring, Maidene, The Queen, a RHCP je tek došao oko 14. godine i ostao mi je najdražim bendom.
Sad primjeti moju seksualnu orijentaciju kroz godine, izraženu uz pomoć Kinseyjeve ljestvice:
XXXX00000000011111111
Drugim riječima, naveo si saznanja bazirana na samoanalizi, što je sasvim ok, ali dok to Mirko ne radi, njegovo mišljenje ste dissali zato jer je isto bazirano na samoanalizi.
= Citat =:
Današnja glazba ima gazilijun žanrova, podžanrova i sličnih pizdarija. Seksualna orijentacija? Aseksualan, heteroseksualan, biseksualan, homoseksualan.
Točno i netočno. Tih par orijentacija nisu niti ekvivalent žanrova u muzici, to su samo košare u koje se skupa trpaju inače različite sklonosti čisto radi kategoriziranosti prema tome na koji spol netko cilja u svojim preferencama koje su, kad se pogleda dublje potpuno različite. Moguće je da se preferencije dva heteroseksualca ne poklapaju baš nigdje, iako su spremljeni u istu kategoriju po orijentaciji. To je kao da podijeliš cijelu glazbu na klasičnu, rock, pop i jazz, a samo metal se zapravo dijeli na pecto podžanrova. Jasno je i logično zašto orijentacije postoje, jer na kraju je najbitnije what exactly you wanna bang, ali u suštini nije tako jednostavno.