= Citat =:
Izvorno postao flander
Evo ti konzumkaster na djelu:))))400kn gitara,od johinog drveta.
Printable View
= Citat =:
Izvorno postao flander
Evo ti konzumkaster na djelu:))))400kn gitara,od johinog drveta.
Ko god da je ovo gore sviro ima predobro lampaško pojačalo i super svira. Respect +
Draggiani,jedan od najperspektivnijih gitarista ovih prostora po meni:)
Oh, ma nisam ni mislio da nije on :D
Podaj također:
-Ivan Mijaljević
-Ivan Zečić
-Lorlon Warrior :P
Ok ovog zadnjeg izostavi ^^
Zečića neznam,Mihaljevica sam sreo u nedjelju dopodne,malo popricali,gledao sam ga i uzivo,odlican:)A ovaj Warior je neki b00n?:)
Erm... Šta god da ti značilo ovo za Warriora al ono, s moje strane je to bila zajebancija i uopće ne vrijedno spominjanja :D
Enivejs aj da pitam sada ako neko zna... Za upad na glazbenu akademiju u Zagrebu smjer gitara - traži se dodatna provjera znanja
Piše da se gleda naravno glavni instrument 60% (gitara obviously) i Solfeggio. E sad zanima me dal će oni tebi dat gitaru pa ti reći:
Daj mi odsviraj G7sus4add13/5+ pa onda malo Emadd11+/5- tu dodaj krešendo pa baci ff... Ili će te jednostavno samo testirat da vide dal si sposoban ono, svirat opće generalno?
Kupio i ja usnu harmoniku (Hohner Blues Harp u C tonalitetu) jer u zadnje vrijeme najviše blues sviram :)
Baš si nam nekako suptilno rekao kako se razumiješ u sve to. :D= Citat =:
Izvorno postao LorlonWarrior
Da sam ja taj lik što ispituje ja bih gledao kako sviraš, ali vjerojatno je ovo prvo.
Podrazumjeva li se da je gitara u glazbenoj akademiji klasična?
Boon= noob i samo sam se salio:)= Citat =:
Izvorno postao LorlonWarrior
Ugl tri puta sam pao na glazbenoj pa ti mogu odma reci. Trazi se jedna kompozicija koncertnog karaktera(suita,koncert-tri stavka) i jedna etida.neznam tocno dali je potrebno i trece djelo.(Postoji 10-20 djela u kategoriji koja se sviraju i smatraju se tezinom koja zadovoljava prijemni)
Solfeggio ti podrazumjeva pismeni i usmeni ispit.Pismeni je teorija= ljestvice,kljucevi,akordi,septakordi,nonakordi,ras tavljeni,obrati itd + ritamski,jednoglasni,dvoglasni i troglasni diktat koji ona svira na klaviru, a ti ga zapisujes:)
Usmeni ti se sastoji od pjevanja avista, sto znaci dodjes izvuces primjer u bas ili violinskom kljucu i pjevas ga ,da ti prvi ton za intonaciju.
Prijemni nemozes proci ako ne polozis solfeggio.
Uzivaj:)
dobro jel neko uspije upisat tu glazbenu akademiju? O.o
Naravno,izvrsni glazbenici i ljudi s vezom.
Frend je upisao, ali je pauzirao jednu godinu školovanja kako bi vježbao.= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
Auuuuu, sada sam upravo sazno da primaju samo 3 gitarista + ovo što je Masakrist reko gore lololol tak da nema Isusove teorije da upadnem :D
Ja sam samo divlji električni gitarist koji zna šredat i tu i tamo opalit nešta laganini za dušu :D
Al eto, ajde da me pitaju "odšredaj ti nama nešta i pokaži šta znaš" - to mi nebi bio problem, ali neam pojma baratati s prstima na desnoj ruci i kamoli klasična gitara
Hmm al evo malo sam odlučio naučiti pa sam si reko da ću naučiti svirati ovo:
Hmm da, al gle= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
Ja mogu stvarno uzet i odšredat nešta (vidio si video kako sviram), sweepovi no problem ovo ono ali da, problem je ovo što je ovo klasična gitara. Evo kažem sada upravo učim ovo gore s vide svirati i iskreno - odsvirati neki solo od Bodoma mi je slatkiš napsram ovoga gore. Znači nije mi toliko teško lijevom rukom koliko desnom jer uopće nisam naviko prstima svirati, pogotovo izmjenjivati palac-kažiprst-srednjak u nekim triolama uff
Al eto, 2 dana mi je trebalo da naučim prva 2 takta haha :D
Sad idem na druga 2 i tako dalje ^^
Možda budem posto jednom kad budem mogo odsvirati ko ovaj čiko s videa. Moja procjena za kojih mjesec dana ako ovako nastavim ^^
Možeš staviti video kako šredaš, zadnji put kad sam gledao bilo je circa prije godinu, mogu staviti para da si sad još bolji. :D
Ja želim svirati španjolsku gitaru, evo primjer, rula. :pray:
dobro kolko traje taj upload na youtube, uplodam filmek od 10MB već sat jebenih vremena i samo stoji "finishing upload" a neželim niš klikat
kolko mu treba :?
z9CIUpDLefc= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
Qhq3UDx1B5c
Pa već sam stavio par stranica prije, ne znam kak nisi vidio :D
I da, snimka je stara kakvih godinu dana skoro (8. mjesec prošle godine)
EDIT: Al vjeruj mi da bi dao pola te brzine da mogu nešta onak kvalitetno i konkretno odsvirat :(
Dobar si, imaš te fine duge i tanke prste, u mene ko ćevapi. :D
Duge prste hahahaha D:= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
De me nemoj zezat D:
Ti očito nisi svjestan kolko ja zapravo male prste imam, tolko male da imam problema kad vatam 1 3 5 pragove čoeče
Moja žena od 170 cm ima duže prste od mene :cry:
A šaka mi je ono, strašno sitna jbte tak da zapravo smiješno izgleda u omjeru naspram cijele ruke. Imam ruke gore 39 cm a eto šake veličine normalne ženske osobe od 170 cm :(
Zato sam zapravo i prešo na osmice (žice) jer mi ih je lakše bendati budući da mi je općenito problem savijat žicu baš zbog malih i slabašnih šakica i kratkih prstova :(
aj evo da se i ja malo "osramotim" ^^
u8rjwyvljpM
Može preporuka za neke ne treš metalne žice za akustičnu gitaru a da ne koštaju konja i kraljevstvo?
90 kuna DR žice 0.11, nema boljih, moja preporuka, nećeš požalit ni lipe
Daš molim te neki link da vidim kak to izgleda?
Hvala puno.
Valja, želim tvoju akustaru. :D= Citat =:
Izvorno postao flander
= Citat =:
Izvorno postao flander
lijepo :thumbs2:
= Citat =:
Izvorno postao Kvothe
nemaš beda, stvarno kupujem te žice i zadovoljan ^^ 0.11 sasvim dovoljna debljina za akustičnu
@ ostali hvala na pohvali ^^ akustaru nedam :P
prije svega, nice gitara ^^= Citat =:
Izvorno postao flander
pjesmu nikad nisam čuo, al sviđa mi se tvoj vokal, inače ti slideovi su u pjesmi il ih ti tek tak radiš jer ti teško dič prste kad mjenjaš akorde(ako da imamo, sličan problem ^^)?
inače ja sam večeras otkrio čari različitih amp settinga.. bio malo na gitare.info i tako skužim amp settings, pa sam prošo svašta, od iommija, slasha, paiga, opčenitog metal zvuka i stvarno sve zvuči prebolesno... uvjek sam se klao za onaj zvuk whole lotta love i probam onaj paigov amp setting i jednostavno je to to... brutala :pray:
sad pokušavam nač neki dobar randy rhoads zvuk, jer nikak da mi crazy train i flying high again zvuče "kako treba" ^^
onda bi mogo i frušantea guglat...
misliš ovo kad zacvili dok mjenjam akorde ? a da znam jebemu, pokušavam i pokušavam to na minimum smanjit :D
zna bit iritantno ^^ al kad gledam recimo gitariste višegodišnjeg iskustva to koda je nemoguće izbjegnut, čak i oni znaju "zacvilit" sa žicama