Ja ću morati. :(
Još frend uzeo mjesta 7 i 8... isse
Printable View
Ja ću morati. :(
Još frend uzeo mjesta 7 i 8... isse
eo sad sam došal :D
jako dobar film, stvarno nešto spektakularno :D
akcija svako malo, lagani uvod i onda deri peri :D
Smaug FTW !! posebice na kraju :D
stvarno ima toga za opisat i za izdvojit, ali overall film koji je fakat obilježio ovu godinu :D
Ja sam uzeo Vip sjedalo (da iso sam sam jer nitko drugi nema para izgleda). Prvi red sredina. Prejebeno.= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
@flander- bas sam predvidio da ce takav kraj biti. Mislim cijeli film je bio kul pa i ending treba biti poseban :D
ona scena kad se Gandalf penje po stablu na kraju, odmah sam pomislio "Connor was there" :D (AC3)
ja čekam sljedeču srijedu, taman rezerviral karte
idem vjerovatno za vikend pogledat, kent vejt
Smaug je u filmu, što ne bi on trebao biti u drugom dijelu?= Citat =:
Izvorno postao flander
= Citat =:
Izvorno postao GDra
Super, odgodio sam zbog škole, idem u nedjelju gledati.
Jesi gledao u 3D?
da gledal sam u 3D
pošto je film rađen u ovom novom 48fps formatu film se cini ubrzanim :D ono brze su kretnje i sve to, al se navikneš brzo ^^
inace mi taj 3D nije bog zna kaj, nije mi ni tu bio, sve to divno krasno al i dalje tvrdim da je najbolje gledat animirane filmove, recimo prije neg kaj film počne je reklama za Real 3D, neki cucak počne skakat oko neke loptice bla bla, naravno ta reklama je CGI i super je, onda kad počne film i scene gdje je neka ograda ili neko drvo, imaš feeling koda je spljošteno uz staklo, ravna ploha, ko recimo kazališna predstava od kolaža :D
naravno scena di je Gollum je super, pošto je on u CGI rađen, on je stvarno doživljaj, ili recimo trolovi itd...ali kad nastupe ljudi na scenu nije to to
Neznam meni je 3D prije smetao al mi je bio kul u hobbitu. Cak su i ostale dijelove gledati u 3Du zbog toga.
Upravo ogleda film , epski užitak.
It was fapalicious
Zanimljivo koliko tipfelera imaju ovi komentari "upravo sam pogledao film" od većine ljudi koji su takve nešto napisali kroz posljednja 2 dana. :D
Posljednji (deseti) video, je izašao na fejsbuku. Ne vidim ga na općim internetovima (prije 17 minuta je postan).
Idem u pon na 2D.
Ko će dočekat???
Thank me later.
Kad zbog filma pocnes igrat Lord of the Rings Online :) Sa još dva prijatelja, pa izgubiš okladu i moraš igrat sa ženskim hobbit burglerom..
Imao sam noćnu moru o ovom filmu, da će mi biti loš.
Već cijelu vječnost nisam sanjao niti imao more, i onda baš ovo.
:(
Spreman sam za sutra :D
http://www.pohrani.com/t/3R/o2/2gG8pHdP/dsc00025.jpg
Dat is so awesume
:pray:
Pogledao sam jučer. Odlično je. 48fps je na početku malo čudan, ali je bolji zapravo nego 24fps.
Neke dijaloge su potpuno iz knjige uzeli :)
Kolko su ono rekli filmova snimit? 3?
da
Pogledao.
10/10
Preumoran sam da sad išta više pišem.
BAH
Eto i mene iz kina...svaki put kad bi patuljci krenuli u boj,uz glavnu glazbenu temu, mene trnci prođu :D
I ja san maloprije iz kina :)
Moram priznat da sam zadovoljan, iako sam bia malo skeptičan. Nije sve savršeno, par stvari mi je zasmetalo, al u globalu vrlo dobro.
meni je film bio odličan. Ni u trenutku nije dosadan. Ono šta mi je minus je 48fpsa jer me previše podsjeća na format televizijskih filmova, a njih sam oduvijek hejtao.