Left 4 Dead 3:Haiti Breakdown
Printable View
Left 4 Dead 3:Haiti Breakdown
:rotfl: Ti si luuud xD
Hahaha koji si ti car xD
hahahaha, predobro!= Citat =:
Izvorno postao xarabas
ja jos gledam par minuta i cudim se :D
:nonono:
Nemojte tako ljudi, stvarno je puno ljudi umrlo tamo... Pokažite barem malo poštovanja...
To su bili crnci,nema veze.
Očito nemaš nikakvog morala, tako da bi bilo glupo išta ti objašnjavat...
Ne znam kaj da ti drugo kažem osim da ti je zajebancija prejadna i užasno nezrela...
Pa znam da je jadna..ali takve su najbolje...
Što napraviš kad vidiš crnca da se utapa?
baciš mu ženu i djecu!!
Ajde dajte curke nemojte ovo shvatit tako ozbiljno :)
Btw:Igram mw2
Ma ovo sve treba obrisati. Previse ste otisli sa crnim humorom i offtopic-om.
Trenutno igram GTA IV, a navecer nabacim Vampire: The Masquerade.
EDIT: :rotfl: Kako si ubacio igru. :rotfl: Samo da ne bude offtopic. :D
Sad bi igrao Witchera da mi frend nije dao sjeban DVD, raaaaaaaaaargh
Trenutno igram Empire Total War i Mount&Blade.
upravo instalirao Dragon Age
Jučer svršio :rotfl: NINJA BLADE(igra u kojoj 80% borbe otpada na Boss-eve)
Niceee. Možda zaigram.
S.T.A.L.K.E.R. SoC, Left 4 Dead 2, CoH: Opposing Fronts, Empire: Total War... Sve to na Steamu osim prve navedene igre, iako je i ta originalna; naravno... :thumbs2:
Pokušavam instalirat San Andreas, ali jednostavno neide. Stalno mi izbacuje neki error da mi je oštećen data2.cab fajl ili tako nesto. Ocu MP probat!!! :-x
Just for the record: preko cijelog ljeta sve normalno radilo, neznam sto mu je! :( :(
Dark Void
Iii da... ARMA 2 i Crysis Wars... Kako sam te dvije predobre igre zaboravio spomenuti... :rambo:
Rosso Rabbit In Trouble. [nije spam]
Eh, da, i Archlord. Povremeno.
Any suggestions? :cry:
Talkman, lol.
Učim španjolski. :roll:
zavrsio batmana i sada krecem na saboteura...
rećeš kakav je saboteur kralju
Left 4 Dead 2, Left 4 Dead, Crysis, nekako mi se čini da manjka singleplayer naslova. Dobili smo Saboutera istina, ali ne pale me baš nadolazeći hitovi Bioshock 2, Assassins Creed 2, Tata 2, Mama 2, dosta mi je dvica, hoću nešto originalno. Iako, Witcher 2 će mi baš lijepo sjesti :).
A šta je sa Mass Effectom 2?
Mass Effect 2 bi također spadalo pod te dosadne dvice. Iako me prva igra oduševila i imam originalnu kopiju, nekako mi se neda opet proživljavati prekrasan SF ep...
Pa neznam baš... mislim da će Mass Effect 2 biti sve, samo ne dosadna dvica. :)
Bioshock 2 izgleda kao čista kopija jedinice, sumnjam da će biti nešto posebno... vjerojatno prosječna pucačina.
AS2 izgleda ok, no imam dojam da će biti dosta monoton.
ot: još uvijek Stalkera (hehe, kako će mi se druge FPS igre zgadit nakon ovoga) i Psychonautse.
Ja sam si stavio na predbilježbu na Call of Pripyat Special Edition na crovortexu. Vjerojatno bude koštala 350 kn kao i sve obične igre, jer special edition je samo ovo kasnije izdanje... A možda i manje, svi su dosad S.T.A.L.K.E.R.-i bili jeftini.
Kakvi AS2 monoton. Pa pun kufer ljudi je već završilo igru na konzolama i svima se odreda svidjela i rekli su da nije monotona kao jedinica.
verovatno ti se disk oštetio, probaj da nađeš taj data2.cab na internetu.= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
PES 10 i NFS:MW :roll: