-
Re: Novosti iz Hardware svijeta!!!
Onda neka taj gazda trgovine odriješi kesu i kupi nešto ekstra. Nisu svima računala u trgovini i nisam vidio da se itko myself included žalio da mu ulazi prašina u napajanje na CM 690 Cooler Majstoru koje je onak skoro pa najprodavanije kućište u svojoj klasi...
-
Recimo, ja usisavam svaki dan i stalno ima prašine, a da ne pričam kako redovito čistim komp....
-
= Citat =:
Izvorno postao Don Kihot
Gle, zamisli jednu stvar, PC iz trgovine, u koji dnevno uđe 500 ljudi.
Koliko god usisavao, čistio etc, uvjek ima prašine, jer kupci to unesu na cipelama (osobito bljuzgu, pijesak i sol).
Razmišljaš dvodimenzinalno.
a naravno da vrlo mnogo pc blagajni po trgovinama ima takva skupa kućišta...
-
A dobro...za 800 kn treba i tražiti dlaku u jajetu.Nije to malo za kućište.Ali da je prekrasno , je .Mrzim kičasta kućišta .
-
:-*
Pravo žensko... :)
Ja kad me nema doma komp (docnije cijeli stol) prekrijem XXL size plahtom bijele boje koju 2x mjesečno operem u mašini i tak to. Ne da mi se brisati prašina sa kompa.
-
a što je najbitnije jednostavan je i nema nepotrebne plastike kao kod antcea,tt-a i cm-a , također nema nepotrebnih otvora za zrak ,ravne linije odlična unutrašnjost
ma savršenstvo , još malo pa je moj ako ne nestane iz tog shopa :)
@medolina ne laprdaj , niko neće umrijet ako vidi malo prašine u napajanju .. uostalom ja napajanje otvarat nesmijem zbog jamstva , a nigdje ne piše da napajanja koja riknu od prašine ne priznaju :)
-
Ne znam za vas, al ja nekako ne vjerujem kućištima u kojima su napajanja dolje.
Prema mom mišljenju to ima puno više minusa nego pluseva.
Pogotovo ako komp stoji na tepihu ili negdje odakle ne može dolje vuči dovoljno zraka.
Koje ima dobro kućište neke prihvatljive cijene a da mu napajanje nije dolje već gore?
Mislim, neko više klase cijene recimo 400 - 800 Kn.
-
= Citat =:
Izvorno postao marijanovic
Ne znam za vas, al ja nekako ne vjerujem kućištima u kojima su napajanja dolje.
Prema mom mišljenju to ima puno više minusa nego pluseva.
Pogotovo ako komp stoji na tepihu ili negdje odakle ne može dolje vuči dovoljno zraka.
Koje ima dobro kućište neke prihvatljive cijene a da mu napajanje nije dolje već gore?
Mislim, neko više klase cijene recimo 400 - 800 Kn.
COOLERMASTER SILEO 500 možda ..
nebih se složio stobom ipak u svakom slučju ako je pc na stolu ili na ravnoj podlozi ( parket/pločice ) svakako je bolje imati dolje napajanje , pogotovo kad imaš neki bolesni cpu cooler u kucistu a napajanje ti gore 2 mm od ventilatora , ljepše je vidjeti napajanje dole i čini mi se da se dobiva na prostoru
nemodularna napajanja kad su gore uvjek more kablova moraš zagurat u mjesto za optiku ili vise ovako je sve na dnu čak ako postoje rupe za sakrit kablove da se dodatno sve uredit
-
= Citat =:
Izvorno postao Medolina
To onda znači da oni koji imaju za dat više od 1200 kn za kućište, odmah se preseravaju. Nije ti neka teorija. Zašto bi se netko preseravao ako smatra da sebi može priuštiti bolje?To ne mora značiti preseravanje. To se zove ljubav prema elektronici. Dakle, nadograđujem kompjuter, jer to volim, jer volim elektroniku i jer imam para... Što je u tome loše? Pritom mislim općenito.
A gle i ja bi kupio nekog bolesnog LIAN LIa da imam para ko blata al opet bi to spadalo u preseravanje jer od skupog kucista nema neke prevelike koristi. Ko može i voli nek slobodno izvoli... ni porshei se nekupuju iz koristi vec da se voza po gradu i, šta drugo radi vec preserava... naravno i to preseravanje spada u ugođaj vožnje koji je važniji od cjene... :D
-
= Citat =:
Izvorno postao Medolina
To onda znači da oni koji imaju za dat više od 1200 kn za kućište, odmah se preseravaju. Nije ti neka teorija. Zašto bi se netko preseravao ako smatra da sebi može priuštiti bolje?To ne mora značiti preseravanje. To se zove ljubav prema elektronici. Dakle, nadograđujem kompjuter, jer to volim, jer volim elektroniku i jer imam para... Što je u tome loše? Pritom mislim općenito.
hah. žena po mom ukusu..
a corsair obsidian totalno ne zaslužuje toliku cijenu. rastavio sam ga u zadnjem broju vidija i moram reć da koliko je s jedne strane impresivan, toliko s druge strane uopće ne odskače od jednog zalmana GS1000 ili Tt Armora koji su upola jeftiniji
-
konačno smo dobili i službena imena modela nvidijine nove serije grafičkih kartica... izgleda da su odlučili preskočiti 3xx seriju altogether, barem za high-end modele... prva dva koja ćemo vidjeti su: gtx 480 i gtx 470
LINK
-
= Citat =:
Izvorno postao IGoR_2803
konačno smo dobili i službena imena modela nvidijine nove serije grafičkih kartica... izgleda da su odlučili preskočiti 3xx seriju altogether, barem za high-end modele... prva dva koja ćemo vidjeti su: gtx 480 i gtx 470
LINK
čeka se izlazak samo zbog toga da ati dobije konkurenciju pa da cjene padnu bar za 20% :)
-
Scythe Grand Kama Cross
Scythe je predstavio novi prejebeni hladnjak za procesor. Sline mi cure dok gledam kako je brutalan i megakulan. Kupujem ga čim dođe u Hrvatsku! Jebiga ljudi, ljubav na prvi pogled...
-
Mushkin memorije u Linksu
Memorije MushkinSpočele su svoj uzlet sredinom devedesetih kad je ovaj brand postao dobavljač memorija za Macintosh računala.
Nije prošlo dugo da brojni overclockeri i drugi znalci uvide kvalitetu i izdržljivost ovih memorija.
Renomirani Mushkin od sada možete nabaviti i u Linksu. Posebno Vam preporučamo vrhunsku BlackLineSseriju memorija,
prepoznatljivu po karakterističnom pakiranju. Uz memorije predstavljamo Vam i Mushkin SSD kapaciteta 64 GB.
http://www.links.hr/
-
= Citat =:
Izvorno postao Talični Tom
Scythe Grand Kama Cross
Scythe je predstavio novi prejebeni hladnjak za procesor. Sline mi cure dok gledam kako je brutalan i megakulan. Kupujem ga čim dođe u Hrvatsku! Jebiga ljudi, ljubav na prvi pogled...
EDIT: Update
http://www.xbitlabs.com/images/coole...cross/icon.png
New Top-Cooler: Scythe Grand Kama Cross Review
-
uvjek oni moraju neki ljevi dizajn :)
a cjenu ispod 350kn nemorate očekivat :o
-
Šta pričaš nesrićo? Dizajn je megakulan.
-
a ono nesto izmedu zipang i cama cross malo uvećano...
ugalvnom cijena ce bit kao i zipang negdje,scythe si ne moze priustit cijenu vecu ili jednaku thermalright Trueu...
-
Pročitaj review i skuži sa kakvim hladnjacima usporedno testiraju. Kakav TrUE? To već spada u povijest...
-
Jel to cudo barem može pasivno laditi fenoma?
-
= Citat =:
Izvorno postao Talični Tom
Pročitaj review i skuži sa kakvim hladnjacima usporedno testiraju. Kakav TrUE? To već spada u povijest...
nema tu starih i novih coolera...
pa omg od pocetka heatpipeova vlada True i nema tu druge,ovo je malo usminkani Zipang i to je to...
kak moze cooler biti noviji ja ne mogu shvatit,od Truea nije sigurno bolji =(
-
true lagano pada na ljestvici..
megahalem, nova noctua, novi thermaltake venomous.
-
Thermaltake V10.
Najisplativiji hladnjak kad se gleda omjer cijene po kilogramu hladnjaka.
http://static.tz.nl/f/tap/158588_0331e4fe.jpg
-
a inace je najvaznije koliko cooler tezi :thumbs2:
-
Jel te nije strah da ti H50 ne ispusti vodu? Koliko je to pouzdano?
-
:rotfl:
Zasto bi me bilo strah,pa nije da sam ja to sam sklepao od nekih gumenih cijevi sa smetlista,to je closed loop sistem inemoze se odvojit,a i cijevi su od čelika ako se ne varam.
EDIT:jebemu,opet me space na illuminated zajebava.
-
Znači preporuka? Jel komplicirana montaža i jesi li ostavio onu njegovu pastu?
-
pa gledaj,neznam zasto da ga ne preporucim,bolji je od truea a kosta tu negdje.
Montaza,e,tu sam se ja gadno zajebao i sjebao backplate zato sto sam rabio krive sarafe,no uspio sam to nekak sklepat nakon tjedan dana.Ali jedva.Corsair mi je obecao poslat novi,naravno,nista od toga.Dakle,pogledaj installation filmic prije nego sto ga ides stavljat i nece biti nikakvih problema.
Sto se tice temperatura,33 idle 84 100% load.
S tim da je i7 na 4ghz i pod ogromnom voltažom zato sto je los primjerak.
Pasta je MX-2.
I da,ako ga uzmes za phenoma,mozda bi se mogli dogovorit da mi prodas backplate za intel.
EDIT:zaboravio sam napomenut da na njemu imam dva venta.
-
Iki2ohoVyeI
sviđa mi se ovo.
-
H50 1.1 je oko 560-750kn nevjerujem da uopće ima za kupit ispod 600kn dok je
THERMALRIGHT Ultra 120- eXtreme rev. A 399kn + ventilator cca 30-120 kn po izboru
stim da osim thermalrighta teško da se da pronać neki konkurent u hrvatskim trgovinama
jedino možda preskupi ZALMAN CNPS10X Extreme 550kn 8)
da moram birat rađe bi izabro zračni hladnjak .. nekako previše mjesta vodeno zauzima a i razlika od cca 150kn ide na stranu skupljim zračnim hladnjacima