E ali nisu rekli preko kojeg puta. Možda ih ima više.
Printable View
E ali nisu rekli preko kojeg puta. Možda ih ima više.
Make your Sims smile with the Attractions Set—five fun tourist hot spots that will not only make your Sims happy, but bring in more tourists. If you want to plop these playful attractions in your city, you need to be located in the United States and you’ll also need to purchase a specially marked Crest or Oral-B product to receive a code good for all five attractions.
Spoznao si da je Sims serijal najveća mužnja novca od izuma godišnjih sportskih igara?
Ne znam što sam točno spoznao ali ZABOGA :((((((((((((((
Mislim da se to odnosi na Simcity.
Ah lol nisam ni skužio da je on napisao Sims; da, ovo što sam pasteao je za SimCity novi :D
Meni je fascinantnije šta se mrtvi Oral B reklamira na taj način.
Preminuo je Senjanovic. :(((((((((((((((((((((((((((
Petak je i sunce sja. Već 3 kave danas popi8 ja.
Sad kad su izbacili onog lika koji je pisao recenzije novih glazbenih albuma, užasni prilog koji dođe uz Novi List petkom može se slobodno etiketirati kao nešto najgore što je čovjek ikad izradio.
Da sam na Šajetinom mjestu možda bih od očaja čak razmislio i o transferu u 24sata. Odmah nakon samoubojstva, naravno.
Raptr ima jebački giveaway za Blacklight.
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...38673456_n.png
WTF je ovo? :S
Aj nam ti reci
Ionak su na kraju neki čečenski muslimani
Znao sam da se sve bilježi, ali arhiviranje u trajanju od dvije godine mi je novost :)= Citat =:
Prema Zakonu o telekomunikacijama, od lipnja prošle godine se prisluškuju svi telefonski pozivi, prate svi mailovi, sms poruke, pa čak i Web stranice koje korisnici posjećuju te se isti sadržaj o komunikaciji korisnika čuva čak dvije godine.
Tko god prati moj web history, moze mi zahvalit.
Samo razmišljam kako bi se uz par step motora, mikrokontrolera i jednostavnog programa na kompu dalo složiti da se sama pokreće i sere gluposti. Baš bi bilo fora.
Nemam vode :?
Prvi put da nemam vode ode, al nigdi nikakve obavjesti, ne znam ni kad će doći, ni do čega je, katastrofa.
= Citat =:
Izvorno postao Wizard
imate more, ne cendraj
Imamo doli, al doli smo navikli da se to zna dogodit pa ima uglavnom ima i spremno nešto vode sastrane. Šta je najgore doli uglavnom jave ako se nešto planirano radi da se judi pripreme, al iopet to je malo misto pa je valjda lakše. U Zg je malo drukčija situacija, al na kraju je sve ispalo dobro, vratila se voda, ja san se otušira, samo ću malo zakasniti na predavanje.
O faking durno.
A šta bi ti? Na Pikes Peak se ne ide bez krila od pol hektara i još takvih elemenata na prednjem kraju.
I disagree. Rhys Millenov hyundai.
http://www.blogcdn.com/www.autoblog....pikes-peak.jpg
Još veće krilo i usis zraka koji bi mogao slučajno pokupit jastreba. I don't see your point.
Sta ti tocno mislis pod krilo? :S
Nasprem nikovog nema spoiler velicine Empire State Buildinga i nema ove panoe na prednjim branicima. (da, fuck me, ne znam strucni naziv za to)
Ima veće stražnje krilo sam je spušteno. Je'l to uopće vozi na pikes peaku? Meni izgleda ko prototip za endurance utrke
Mislim da je taj "auto" rekorder Pikeas Peaka za RWD. Ma ima barem duplo manje KRILO od ove 208ice.
Di je stena kad ga trebas?! :D
Čemu opće rasprava, ovaj hyundai zgleda ko žaba. Pežo je po izgledu bog i batina naspram njega. A ti veliki spojleri su tu s razlogom i ne vidim po čemu bi ovaj na Pežiju bil ružan, dapače, baš je elegantan i sexi.