http://uberhumor.com/wp-content/uplo...1/06/rVFgq.jpg
Printable View
Jebiga, reci im. To mi pokušavamo već 4 godine= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
Ko da je za vrijeme prijemnih bilo bolje
Ja sam mislio da vrijeme prijemnih još uvijek traje? :?
A za ova pitanja... Valjda bi onaj tko uz osnove zna i boju Juditinog prstena trebao biti poželjniji faksu nego ovaj što zna samo osnove. :roll:
Boja Juditinog prstena je pisala u faking odlomku, ekipa je slijepa!
Pa? Glupo pitanje je glupo pitanje.
Pitanje je glupo na jedan od dva načina.
Prvi način: "U drugom razredu, koliko je iznosio x u trećem b zadatku drugog kolokvija iz matematike?"
Drugi način: "Koliko je slova u ovoj rečenici?"
Lol čekaj, bilo je u odlomku? Ja si cijelo vrijeme mislim da je to trebalo znati napamet, kojeg se vraga bune na to pitanje onda.= Citat =:
Izvorno postao hacker
Nesposobni su razmišljat.
Čarljeni parsten je pisalo, tak neš. Našao sam odgovor u desetak sekundi...= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Onda ga stvarno seru maturanti, već sam se uplašio.
rubin je crvene boje..
Glupo u stilu uzaludnog. Kakve to ima realne veze sa znanjem rvackog jezika?...= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Zato što je znanje koje se tražilo toliko elementrano da nije zahtjevalo gotovo nikakvo poznavanje djela [čitaj: štrebanje podataka]Sveć samo razumijevanje teksta. Pisanog hrvatskim jezikom. Eto.
Zato jer šta ja triban razumit te riči kad ja komuniciran isključivo na standardnon 'rvackon jeziku?
Što baš i nije prikladno s obzirom da se tu ipak radi o testu na razini cijele države koji treba ispitati naše znanje sakupljeno u prethodne 4 godine.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Bah, boli me k, prošlo je, ja sam gotov s učenjem rvackog.
Pa baš je to prikladno, daju ti odlomak u kojem piše koje je boje prsten i onda se žale što nisu skužili, pa to je dobar filter za pametne koje svi falkuteti valjada žele, i oni će prvi imat izbor kod upisa, dok ovi šta nisu sposobni razmišljat će vjerovatno proći dosta dobro, al neće biti na samome vrhu i svi sretni.
http://i.imgur.com/pLNkC.jpg
isuse :pray:
A bokte :DDD
o nebote, :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Sad sam shvatio da je Inception zapravo evoluirana verzija Xzibita.
Mind = Blown
:pray:
lol ti ljut?
Mislim da nema tog smajlića ili gifa koji može adekvatno dočarati koliko je ova slika glupa...
I chuckled at
"Skoro sam umro" :D
Hrvačenje memea boguje
Kako su ga ubili s tim hrvatskim. Strasno.= Citat =:
Izvorno postao pat