Htio bi kupit jedan kul crni kaput, bunda mi ide na prozor. Al da nije neki fegetski, što sam sve vidio na eBay bože sačuvaj.
Gdje, kako i pošto? Bilo bi poželjno kod nas, na eBay sam gledo samo jer sam fakat clueless.
Printable View
Htio bi kupit jedan kul crni kaput, bunda mi ide na prozor. Al da nije neki fegetski, što sam sve vidio na eBay bože sačuvaj.
Gdje, kako i pošto? Bilo bi poželjno kod nas, na eBay sam gledo samo jer sam fakat clueless.
Miislim da sam u New Yorkeru vidio tako nešta, samo što ne znam baš kakve je to kvalitete. Ili pogledaj u S. Oliveru, tam uvijek ima tih pičkasti dukseva i kaputića :P
Zaustavila me policija jer nisam imao kacigu na mopedu :oops: (isao sam u ducan udaljen manje od 150m, cisto da prikazem situaciju). Prvo su me napali kolko imam godina, jel imam osobnu i to :-x , a ja sam im dao vozacku :rambo: pa su se smirili malo. Onda je otiso frajer u auto i pisao nesto u wordu na laptopu (tesko je opisati sto, ko nekakav dokument je bio s hrpom paragrafa od 4-5 redova, i on je u jednom paragrafu isao nesto mijenjati, tak da je vjerojatno ubacivao moje ime i prezime :shock: na odredena mjesta i to, ko neki formular valjda), vratio mi je vozacku, rekao "nositi kacigu" :nonono: i otisli su.
Ni riječi o tome jesam li kažnjen, nisam li kažnjen, jel će me kazniti i zbog toga jer nisam imao prometnu kod sebe tad, itd... :?
Jel ima neko sličnih iskustava kad mu ništa ne kažu nego samo napišu nešto na laptopu i odu? Kazna će stići poštom nagađam? :(
Molim ne bacati hejt zbog ne nosenja kacige, nego dati korisne odgovore. Hvala. :D
Bacam ti hejt zbog ne nošenja kacige.
:(= Citat =:
Izvorno postao Delirium
Koja budala ide negdje bez prometne?
Zašto ubojice, silovatelji i nasilnici slobodno šeću ulicama Lijepe naše, a murja tlači klinca na tomosu? :roll:
Svjestan sam ja da sam kriv za sve, samo me zanima zašto mi nije ništa htio reći o kazni. Sad će neko reći da sam ga trebao pitati, ali jednostavno mi se činilo da možda ima nekih 1% šanse da ne dobijem kaznu, a pošto je bio sav neki živčan lik, činilo mi se da ću dobit 14 puta veću kaznu ako ga pitam.
Zato šta ne nose kacigu.
= Citat =:
Izvorno postao Wizard
Hvala svima na odgovorima :wink:
Zato jer ti murjaci nisu zduženi primarno za hvatanje silovatelja i nasilnika.
Ne razumijem u čemu je problem.
Nisam rekao da nisam trebao biti kažnjen, ne žalim se na kaznu ni ništa, prestanite nabijati post count trolanjem jer na ovom forumu stvarno više nitko ne mari za to :wink:, samo pitam ono iz svog originalnog posta. Hoće li kazna stići poštom ili kako? Ako neznate odgovor, šutite ili odgovarajte na druga pitanja. Hvala. :P
Pa ako nisi dobio kaznu na licu mjesta onda će vjerovatno doći poštom. Prije nego pitaš "a moram li ja to platiti" - da. Ako ne platiš, neće ti ništa biti no prilikom vađenja nekog dokumenta će te peglati što nisi platio tako da češ svejedno morati platiti.
A mogu će je da te nisu ni kaznili ako ti ništa nisu ni rekli, mislim da je vjerovatno to, ako ti je prvi put i tako to.
Moguće je i to. Znam da su meni, ođe u mome selu, kada sam sa frendom prešao preko crvenog progledali kroz šape. Doduše frend je suptilno naglasio kako mu brat radi kao drot... xD
I još samo da napomenem, nisu me zaustavili na klasičan način, nego su dok sam čekao na semaforu se zapeljali ispred i pokazali značku kroz prozor i rekli da stanem sa strane. Bili su u civilu kompletno. Znači očito nisu iz mog kraja, valjda su iz Zagreba i nekak sumnjam da ce oprostit ista. Jbg. :D
Jesi siguran da su uopšte drotovi? :D
RAEP
Ma jesu imali su značku i fakat hrpu opreme u autu laptop i te stvari, baš bi se itko išao zamarat tolkom opremom i tlačit me a da nije drot xD
Jebem te ljena. Isao si mopedom nesto sto je na 5 min pjeske (po opisu). Pa ces naucit.
<2min pjeske. Trebo sam ostat gejmat doma i ne ić uopće na zrak. Sad sam naučio :D
To si se htio kurčit po selu, znam ja takve.
Kaj je ovo: /人◕‿‿◕ 人\
Izgleda kao dio muškog torza - ruke lijevo i desno, sočne bradavice i malo se vidi od absa.. Ili?
EDIT: Bolje je dok su crvene bradavice..
ocito neki anime pederluk
Jedan zgodan dečko vanzemaljac, koji spašava svemir tak da kolje teenage curice.
http://www.deviantpics.com/images/Z4dNe.jpg
Bilo bi bolje da niste pitali.
Nemoras ti njemu na "Vi".
You got me :oops:= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Jel postoji kakav Truck simulator online ili nešto novije bolje grafike?
Euro Truck Simulator 2. Izašao prije manje od mjesec dana. Fantaorgazmatična igra ako se pališ na te stvari.
Edit: ne vidjeh da tražiš online... mislim da nema online...
I ovo mi se čini fora. Ty
Baš sam pred neki dan skinuo demo od toga. Prvi put kad sam čuo za tu igru, mislim si, vjerojatno neko lijevo smeće od nekog lijevog developera koje će ljudi okolo ismijavati kao i one Farming simulatore i tko zna kakve sve gluposti, ali poslije vidim kolika je to zapravo igretina. Ako se ne varam, u Njemačkoj je bar jedan tjedan bio prodavaniji od FIFE 13 koja je isto nedavno izašla.= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Dakle, ne znam da li postoji detaljnija igra. Što je čudno/smiješno budući da se radi o vožnji kamiona po autocesti, a ne nekom razvikanom trkaćem naslovu. Imaš kompletni career mode u kojem zarađuješ ojre vozeći za firme okolo, a ako skupiš dovoljno para/digneš kredit (da, ima i toga) možeš osnovati vlastitu firmu i kupiti vlastiti kamion. To očito nije dosta pa možeš zapošljavati i druge vozače da voze u tvojoj firmi, nadograđivati svoj depot koji počinje kao neka trošna baraka (da, možete ga pregledavati u 3D). Imaš cijelu mapu sjeverne i središnje Europe i rute između gradova koje u prosjeku traju oko 20 min. vožnje, pa onda u svakom gradu možeš pronaći burzu rada gdje možeš zapošljavat svoje vozače, prodajni salon kamiona, itd.
AI je isto bolji nego što se čini na prvi pogled. Recimo, kad na raskrižju ulaziš sa sporedne ceste pa čekaš, dogodi se da će se neki auto zaustaviti i blicati svjetlima da te pušta.
:pray:= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
@Chameleon - Igrao sam i ja taj Truck Simulator, ima svačega. Atmosferično je biti kamiondžija u 3 ujutro dok si puštaš neku custom muziku :)
Kad smo vec kod toga, prevrnula mi se prikolica,a kamion se vratio u uspravan polozaj kad sam otkvacio prikolicu, i sad nemogu zavrsiti posao bez prikolice,niti ga otkazati jer nemam 12000 eura za to, sto da radim?
Alt+F4 i loadaj autosave :>
Ok lol, fala ^^
Kolko košta poštanski pretinac? Najjeftiniji?
@chameleon
Daj ajmo taj truck simulator derat online...
@Delirium
Jel ima tih postanskih pretinaca anonimnog tipa ili moras bas davat podatke?
Kako može truck simulator imat online lol
Ne bih znao, mislim da moraš dat podatke. Al treba jer primam često dokumente i pisma koji mi se u mom sandučiću smoče i onda ga moš jebat.= Citat =:
Izvorno postao Razzarach
Ziher ima neka fora.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Bilo je prepun kurac trucking servera na sampu al to je sranje.
Jebote bas fali takvih igara :(
VL4RKsnDzD8
Jel ovaj tekst i ta catchy melodija od 1:05 preuzeta od nekud ili je to original? Poznato mi je nešt