Upravo vidio auroru <3
Printable View
Upravo vidio auroru <3
Aurora je zora odnosno svitanje; da ne misliš možda na Aureolu Borealis odnosno polararno svjetlo?
NOVAC MI NESTAJE! AAARGH!
Vrag ti odnio enchanting i smithing. Toliko para proguta levelanje da je to nenormalno.
Meni nedostaje "repair hammer" i "mortar&pastle". U Oblivionu sam najviše volio Armorera i Alchemy.
Ono; one-handed, blade, heavy armor, block, armorer, alchemy, mercantile... Nastojim tako i ovdje.
ofc :D= Citat =:
Izvorno postao marijanovic
Skužio sam nešto; dizanjem "Stamine" raste težina koju mogu nositi. Zar to ne bi trebalo rasti podizanjem "health"?
Ili raste od nečeg drugog pa mi se samo potrefilo da je poraslo skupa s navedenim...
Carrying Capacity raste kad povećaš Staminu koliko sam primjetio.= Citat =:
Izvorno postao marijanovic
Ovo ni ja nisam mogo vjerovat, ali i to sa knjigama su riješili na moje opće veselje. Kupio sam kuću u Whiterunu i ja mislim living room paket di dobiješ bookshelf koji useaš, odabereš knjige iz inventara koje želiš stavit, i on ti ih automatski poslaže.= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
:pray:
Ček, znači riješili su to? Ma napokon, ljubim ih u desni obraz sa lijeve strane.
Eh da i naoštrio sam Ancient Nord sword, odmah ga je ženska uzela.
Evo nakon dugo vremena sam i ja zaigrao neku igru odmah po njenom izlasku (zadnja je bio Dragon Age: Origins)...za sada zadovoljan, grafika je dobra, iako ne onako impresivna koliko sam očekivao, glazba je savršenstvo, combat standardno dobar, kontrole su malo zbunjujuće, ali valjda ću se priviknuti, inventory je lagana katastrofa, animacije očekivano slabe...da i odmah na početku, kod bježanja od prvog zmaja mi se krešala igra...
to bi bilo to nakon neka 3 sata igranja..vidjet ćemo kako će se dalje odvijati, ali za sada vrlo obećavajuće :D
Yeeey, dobio charge, sad se zalijećem u facu i otkidam glave :D Podigao sam težinu u međuvremenu, sad igram na Adept i moram reći da nije lako izaći na kraj s onim mini-bossevima po bandit hideoutsima, ali nakon nekoliko loadanja i 3 litre potiona, padaju i oni..
Par stvari po pitanju lore-a:
- super su mi konflikti raznih kultura i frakcija. U OB je takvo nešto bilo nepostojano, u MW je bilo zanimljivo gledati što se događa između imperija, ashlandera i Kuća, a ovdje se radi o sukobu barem 10 frakcija od kojih je barem pola rasističkih gadova :D
- nakon što sam pročitao knjigu u kojoj određeni Sarys oslovljava Norde kao "bijele majmune" i "stoku za vilenjake" Dumeri mi se čine +30% luđima
- fora mi je mitologija i priče vezane za prve ljude, Ysgramora, Talosa, Skyrim itd... Ima kontradikcija, pa je tim više zanimljivije uzeti u obzir sve priče.
- ono što mi prije u TES-u učinilo sumnjivim, sad mi je prilično jasno - elfovi su u pravilu gadovi :D
- osoba koja s High Elfom igra iz roleplay razloga zaslužuje da ga se javno pogubi.
Dunmeri su i dalje ftw. E, probajte samo zamislit jednog adoring fana u Skyrimu, 2 razlicita svemira...
igra je fakat epik, vgg bethesda... bez obzira na očiti konzolitis, ali fakat je dobro odrađen posao...
@marijanovic: jesi probao na laptopu? ova x1600 mi je totalno sumnjiva i nekak ne vjerujem da bude sposobna vrtiti igru...
Koliko ova igra ima knjiga, to je prestrašno. Jedva čekam da kupim kuću pa da to posložim.
Ja kupio malo prije kuću u Whiterunu i ... dovraga, ovo je rupa, a ne kuća :D
Ajd barem ima jednu škrinju za potrpati sve one dragon bones i scales..
odakle ti to cudo
Koje?
ljep armor imaš :D
čitao sam malo po netu o rasama i to,čudi me zašto niko ne igra orca,baš awesome izgledaju u skyrimu,ja imam orc warrior/archera baš je badass :kill:
Trebaš vidjet orc magea.
ORC ima pre dobar power, iako je samo jednom dnevno :(
Najbolji su Altmer, Breton, Dunmer i Nord, pošto imaju najkorisnije pasive od svih rasa. Ostale se sve izjednače prije ili poslije, jedino su ovi unikati sa bonus magickom ili korisnim resistanceima. Bosmera ne računam pošto je beskoristan pasiv, bilo koji shrine, a po svuda su, te izliječi od bolesti...
Došo sam do teške roleplay odluke; joinati se Stormcloaksima ili ne :(
Mislim, ok, podržavam borbu za samostalnost, ali Ulfric je malo zabrijao na etnički ekstremizam :(
ja igram nordicu kad smo već kod toga... :gitara:
ja sam nord na strani imperial army :D= Citat =:
Izvorno postao Aerial
kak se koristi battle cry spell :S
Odeš pod mađije i onda u Power menu i tamo ga dodjeliš kao aktivan power.
Nije spoiler, velika slika..go there.
Krasno, već neko vrijeme sam pod utjecajem Witbane efekta, odnosno magicka mi ima 50% manji regen rate. Nemam pojma od kud ni di :( Očito ću morat natrag u ono selo, kako god da se već zove, te u crkvu po blessing da me očisti od svih pizdarija.
edit: I da, kako da nađem recept za radit potione? Npr. za health ili manu. Također, čudno je kaj nemogu sve svoje iteme prodat kod jednog trgovca, nego moram ić kod njih pet da bi mogao sve prodat. Opet, ima logike jer što će blacksmithu nešto što nije armor ili oružja.
Internet? :P
Mnogo više me Skyrim uvukao u svijet i istraživanje nego Oblivion.
hmm.. ma znam ga aktivirat, ali nisam skuzio sta on radi?= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ima li ko kakav savjet gdje da počnem radit neke zadatke da malo ojačam tek počeo igrat i lv 2 sam tenutno.Naidem na trola opali me toljagom jednom i odletim u planine.Čak sam i na mamuta naišao ali njega sam zaobišao.Vidim večina je več počela zmajeve ubijat. ;D.
I ja sam iz istog razloga kupio kuću, ali uz navedeno skupljam i kljove od mamuta. Ubio sam ih već desetak.= Citat =:
Izvorno postao Aerial
Luk i strijele + sneak attack + bjeganje, pa opet ispočetka.= Citat =:
Izvorno postao WAR-ELEMENT
[quote=Niko Bellic]Luk i strijele + sneak attack + bjeganje, pa opet ispočetka.[/quote:aryla0u8]= Citat =:
Izvorno postao "WAR-ELEMENT":aryla0u8
nije korisno, brzo se pocne healat
O da, napokon sam naučio Frost Breath shout :pray: To sam čekao. Push mi je do sada savršen bio za Archera pošto ti s njim nitko nemre priči, ali ovo će biti još bolje pošto zamrzneš lika koji ide prema tebi :pray:
Siguran sam da znate tko je ovo:
:pray: :pray: :pray:
Jel to onaj lažljivac :D
Da to je Maiq. Sreo sam ga jednom, jedino mi je žao što nisam uspio vidjeti njegovu brzinu trčanja, baš me zanima da li je brz kao prije...
Naravno da čitam. Primjeto sam da su knjige sada puno dulje, nema knjige od samo četiri stranice kao u Oblivionu. Isto tako svaka druga će vam povečati skill. Strašno.= Citat =:
Mene zanima koji debil je piso sve te knjige u skyrimu... Ono ima ih masu... Niko ih ne cita... Cemu pisanje?
Ali šteta što nisu napravili da moraš doći do zadnje stranice kako bi ti se skill povećao. Ovako samo otvoriš knjigu i poslje možeš odmah zatvoriti.
Mene zanima koji debil je piso sve te knjige u skyrimu... Ono ima ih masu... Niko ih ne cita... Cemu pisanje?